رفتن به مطلب

مشکل برطرف شد

omidtb
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در حال حاطر باسوس UDFE برای این مدل اوده ایا به این مدل آبگریت کنم و اینکه بعد از آبدیت بر روی مین های غیر ایسوس یا udfe ساپرت گرافیک کار میکنه ؟

لینک به دیدگاه

این هم بر روی اورکلاک کارخانه ای یا همون پیشفرض 

ebz.png

gnc.png

لینک به دیدگاه

در حال حاطر باسوس UDFE برای این مدل اوده ایا به این مدل آبگریت کنم و اینکه بعد از آبدیت بر روی مین های غیر ایسوس یا udfe ساپرت گرافیک کار میکنه ؟

این هم بر روی اورکلاک کارخانه ای یا همون پیشفرض 

ebz.png

gnc.png

عزیز شما ولتاژها رو هم max  میکردید. در مورد بایوس شما باید دقیقا مدل کارت گرافیکتون رو پیدا کنید و آپدیت بایوس بزنید.

Video BIOS Collection

واگر کارت شما DC II TOP  هست بهترین بایوس برا کارت شما این هست.

ASUS HD 7970 DirectCU II TOP

فقط باید دقیق این مدل باشه در ضمن آپدیت بایوس هم برنامه میخواد و کار آسونی نیست وباید از بایوس قبلی هم بک آپ بگیرید و.....و ریسک هم داره...!

لینک به دیدگاه

عزیز شما ولتاژها رو هم max  میکردید. در مورد بایوس شما باید دقیقا مدل کارت گرافیکتون رو پیدا کنید و آپدیت بایوس بزنید.

Video BIOS Collection

واگر کارت شما DC II TOP  هست بهترین بایوس برا کارت شما این هست.

ASUS HD 7970 DirectCU II TOP

فقط باید دقیق این مدل باشه در ضمن آپدیت بایوس هم برنامه میخواد و کار آسونی نیست وباید از بایوس قبلی هم بک آپ بگیرید و.....و ریسک هم داره...!

ای روی حالت ماکس ایا ولتاژ طبیعی هست ؟

2zf.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

افزایش ولتاژ بدون بالا بردن فرکانس برای هسته ی GPU خطر ناک هست...

همین طوری هم نمیشه ولتاژ داد.فقط در صورتی که شما د حال اورکلاک کارتتون باشید و ناپایداری ایجاد بشه مجاز هستید در حد متعادل که ناپایداری رفع بشه ولتاژ بدید نه همینطوری بدون افزیش فرکانس...کما این که این مشکل هم ناپایداری محصوب نمیشه چون اگه بود با صفحه ی آبی خودشو نشون میداد...

:blink:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای روی حالت ماکس ایا ولتاژ طبیعی هست ؟

2zf.png

عزیز با برنامه هاردور مانیتور ولتاژ در لود و بیکاری رو  چک کنید.

ftp://94.23.15.50/hwmonitor/hwmonitor_1.24-setup.exe

برای 7970 های GHz Edition رنج ولتاژ 0.85 در بیکاری و 1.25 در لود هست.

یک شات هم بذارید.

لینک به دیدگاه

عزیز با برنامه هاردور مانیتور ولتاژ در لود و بیکاری رو  چک کنید.

ftp://94.23.15.50/hwmonitor/hwmonitor_1.24-setup.exe

برای 7970 های GHz Edition رنج ولتاژ 0.85 در بیکاری و 1.25 در لود هست.

یک شات هم بذارید.

87467329827877910565.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولتاژ کم هست ولی نه اونقدری که کمبود اون باعث آرتیفکت بشه(بهم خوردن تصویر به واسطه مشکل در گرافیک مثل صفحات رنگی رنگی،برفکی،خطوط راه راه عمودی و افقی و ...).

فکر می کنم مشکل از جای دیگه ای هست....

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

سلام عزیز حدسم درست بود کارت شما ولتاژش پایین هست وبا آپدیت بایوس کارتتون درست میشه (از لینکی که گذاشتم مدل دقیق رو دانلود کنید وآپ کنید)و همون موقع هم که بایوس رو آپ کردید متوجه میشید ولتاژ میره بالا وکارت هم پایدار .... ولی پیشنهاد من اینه که اول یه ذره ولتاژ رو با برنامه ببریدبالا  وپایداری گرافیک رو بسنجید بعد اقدام به آپدیت بایوس کنید که مطمئن بشید از ولتاژ کارتتون هست.

متاسفانه بنده هم در مورد آپدیت کارت های amd تجربه ندارم و در مورد ولتاژ هم نمیدونم چقدر بالا ببرید ولی چیزی که مسلمه نگرانی نداره شما کارتتونو که ولتاژش 800 هست  به 820 تغییر بدید وتست کنید.

لینک به دیدگاه

سلام عزیز حدسم درست بود کارت شما ولتاژش پایین هست وبا آپدیت بایوس کارتتون درست میشه (از لینکی که گذاشتم مدل دقیق رو دانلود کنید وآپ کنید)و همون موقع هم که بایوس رو آپ کردید متوجه میشید ولتاژ میره بالا وکارت هم پایدار .... ولی پیشنهاد من اینه که اول یه ذره ولتاژ رو با برنامه ببریدبالا  وپایداری گرافیک رو بسنجید بعد اقدام به آپدیت بایوس کنید که مطمئن بشید از ولتاژ کارتتون هست.

متاسفانه بنده هم در مورد آپدیت کارت های amd تجربه ندارم و در مورد ولتاژ هم نمیدونم چقدر بالا ببرید ولی چیزی که مسلمه نگرانی نداره شما کارتتونو که ولتاژش 800 هست  به 820 تغییر بدید وتست کنید.

درضمن فکر کنم که ولتاژ 1.17 برای کارت من طبیعی باشه و ولتاژ 1.25 برای کلاک 1125 هست 

1327450545TTJicZSb5S_3_5.gif

ویرایش شده توسط omidt
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...