رفتن به مطلب

فراخوان مسابقات اورکلاکینگ دریا کامپیوتر

AL! REZA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

فراخوان مسابقات اورکلاکینگ دریا کامپیوتر

با توجه به گسترش و پیشرفت روز افزون دنیای IT و افزایش سطح دانش علمی و تخصصی کاربران، شرکت دریا کامپیوتر در نظر دارد همانند گذشته به منظور افزایش سطح دانش علمی و تخصصی کاربران، اقدام به برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی مطابق با آخرین استانداردهای آموزشی روز ، به طور رایگان در سطح کشور بنماید.

لذا در جهت عملی نمودن این هدف متعالی در اولین گام اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی و مسابقات حرفه ای اورکلاکینگ در سطح کشور بنماید.

لذا کاربران و عاشقان دنیای سخت افزار و به خصوص اورکلاکینگ می توانند با ثبت نام در کلاس های آموزشی ، ابتدا اورکلاکینگ را به صورت کاملاً عملی و علمی فرا گرفته و سپس با شرکت در مسابقات اورکلاکینگ دانش علمی خود را محک زده و در صورت برگزیده شدن به عنوان نفر برتر، برای مسابقات جهانی اعزام شوند.

. نحوه ی برگذاری مسابقات بدین صورت می باشد که در صورت به حدنصاب رسیدن نفرات ثبت نام کننده در هر استان مسابقات در مرکز همان استان برگذار می شود که طبق پیش بینی های شرکت . کارگاه های آموزشی در 5 استان اصلی کشور برگذار می شود که در رابطه با شهرستانهایی که تعداد نفرات به حدنصاب نرسد دوستان علاقمند می توانند استان نزدیکتر به محل ذندگی خود را انتخاب نمایند .

2. اساتید کارگاه ها از مهندسان و تیم R&D شرکت دریا کامپیوتر می باشند و در ادامه باید به استحظار دوستان برسانم که کارگاهها به صورت کاملا عملی بوده و در پایان نیز به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر اورکلاکینگ اهدا می گردد.

3.دوستان برای ثبت نام موتئانند به سایت دریا کامپوتر مراجعه نمایند.

در مورد زمان برگذاری گارگاهها و مسابقات باید به استحظار برسانم :

1. شروع کارگاهها از اواسط مردادماه سال جاری می باشد.

اما زمان برگذاری مسابقات بعد از پایان کارگاهها بوده که در پاییز برگذار می شود.

2. نوع پلتفورم و کامپوننت ها نیز در اطلاعیه های بعدی به استحظار دوستان می رسد.

لینک به دیدگاه

با عرض سلام

علی جان در این رابطه اطلاعات بیشتری دارید که اصلا چی هست:

در پایان نیز به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر اورکلاکینگ اهدا می گردد.
لینک به دیدگاه

اما امتیازات دارندگان گواهینامه :

1.عضویت در کلوپ تخصصی اورکلاکینگ شرکت دریا کامپیوتر و به طبع آن استفاده از امتیازات کلوپ اورکلاکینگ .

2.حق شرکت در مسابقات سنوات بعد به صورت مستقیم (بدون نیاز به حضور در مرحله مقدماتی).

و....

لینک به دیدگاه

نحوه ی برگذاری مسابقات :

مسابقات کاملا مطابق با مسابقات جهانی شرکت های سازنده اجرا میشود :

مسابقات به صورت تیمی بوده و هر تیم از 2 شرکت کننده تشکیل می شود ;

مسابقه در 3 مرحله انجام میشود که در هر مرحله تعدادی حذف و نفرات برتر به مرحله بعد میرسند .....

در بخش کولینگ , مسابقات به صورت آزلد می باشد .

چارت مسابقات نیز متعاقبا اعلام می شود....

لینک به دیدگاه

با عرض سلام

علی جان در این رابطه اطلاعات بیشتری دارید که اصلا چی هست:

سلام اميد جان شما شركت نميكنيد ؟

لینک به دیدگاه

سلام اميد جان شما شركت نميكنيد ؟

سلام رضا جان

واقعیتش فعلا تصمیم نگرفتم.چون اطلاعات دقیق از نحوه ی برگزاری مسابقه ندارم و نمیشه فقط به گفته ی دریا مبنی بر اینکه مسابقات کاملا مطابق با مسابقات جهانی هست استناد کرد(حداقل شرکتهای دیگه که این مسابقات رو برگزار کردند اینگونه نبوده).

یک سری سوال دیگه هم دارم که اگه از دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم پاسخ بده:

نوع پلتفرم مورد استفاده چی هست؟

مهلت ثبت نام تا کی هست؟

لینک به دیدگاه

سلام رضا جان

واقعیتش فعلا تصمیم نگرفتم.چون اطلاعات دقیق از نحوه ی برگزاری مسابقه ندارم و نمیشه فقط به گفته ی دریا مبنی بر اینکه مسابقات کاملا مطابق با مسابقات جهانی هست استناد کرد(حداقل شرکتهای دیگه که این مسابقات رو برگزار کردند اینگونه نبوده).

یک سری سوال دیگه هم دارم که اگه از دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم پاسخ بده:

نوع پلتفرم مورد استفاده چی هست؟

مهلت ثبت نام تا کی هست؟

اميد جان i7 هست و مهلت ثبت نام هم بايد تو سايت دريا باشه.

لینک به دیدگاه

اميد جان به اين تاپيك تو PCNET هم سر بزن اطلاعاتي در موردش هست و يكي از نمايندگان دريا توضيحات لازم رو دادند.

http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=24258

لینک به دیدگاه

با این توضیحاتی که این مسئول دریا کامپیوتر داده است، بعید میدونم چیزی از توش در بیاد :D

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز من حدود دو هفته پیش همچین تاپیکی برای اطلاع رسانی صرف درست کردم:

http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=2923&highlight=%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87

ولی مشکلی نیست ادامه بدید.

:D

لینک به دیدگاه

اميد جان i7 هست و مهلت ثبت نام هم بايد تو سايت دريا باشه.

پس احتمالا Mobo هم Foxconn استفاده میشه.

اميد جان به اين تاپيك تو PCNET هم سر بزن اطلاعاتي در موردش هست و يكي از نمايندگان دريا توضيحات لازم رو دادند.

http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=24258

خوب پاسخ یک سری سوالاتم رو پیدا کردم.ولی چرا نماینده ی دریا این پست رو اینجا نداده عجیبه!

با این توضیحاتی که این مسئول دریا کامپیوتر داده است، بعید میدونم چیزی از توش در بیاد

متاسفانه من هم همین نظر رو دارم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...