رفتن به مطلب

بازی وسایتی بسیار جالب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

دوستان این سایتا من تازه دیدمش خیلی جالبه (قضیه اش چیه )

حالا نمیدونم دیدی یانه یه شخصیتی را درذهنتون انتخاب کنید واون خیلی راحت با پرسیدن چند تا 

سوال اون شخص به همراه عکس معرفی میکنه حالا ایرانی باشه یا خارجی 

من خودم امتحان کردم وعجیبه حتما امتحان کنید 
                                                                در ضمن کسی میدونه چجوری میتونه اینکاروکنه 
                                                                        http://en.akinator.com/
                                                                             روی پلی کلیک کنید
                                                                       درضمن اطلاعات درست دهید                       
ویرایش شده توسط Amir hossien
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود امیر حسین خان ،

جالبه سایتش ، وقتی میخوان یک شخصیت رو به سیستم اضافه کنند با توجه به مشخصاتش اون رو از یک سری فیلتر های اولیه (سوالهایی که از کاربر قراره پرسیده بشه ) عبور میدن حال واسه چی چون با پاسخ بله یا خیر هر سوال شخصیت ها پراکنده و گروه ها بیشتر میشن و در عوض شخصیت هایی که در یک گروه میمونند کمتر میشوند این وضعیت ادامه پیدا میکنه تا با سوال آخر که اون شخصیت رو از بقیه گروه جدا میکنه میرسه .

اما اینکه چه سوال هایی رو اول بپرسه بر میگرده به اینکه با چه سوال هایی میشه گروه هایی با بالانس تغریبا یکسان ایجاد کرد تا پراکندگی مساوی باشه و در نتیجه تعادا سوال ها تا رسیدن به حدف کمتر بشه .

برای جواب های  probably - probably not هم از چون پاسخ قاطعانه نیست میاد و درصد میگیره مثلا برای جواب probably  میگه به 70% این سوال درسته و برای probably not هم میگه 30% درسته و با توجه به درصدی که در نظر میگیره از سوال های گروهی که احتمالش بیشتره شخصیت شما در اون باشه بیشتر سوال میپرسه 

برای dont know هم هیچ ارزشی قائل نمیشه و میره سره سوال های بعدی ، تاوقتی که سوالی باشه و وقتی دیگه سوال هاش ته کشید میگه که نمیدونم دنبال چی هستی :D

البته این شکل ساده شده موضوع بود و الگریتم های قوی میتونه تعداد سوال هارو کمتر کنه ( و البته اینکه سوالی که پرسیده میشه چی باشه ) .

یه سر به اینجا بزنید : منطق فازی

در مجموع ایده فوقولعاده ای بوده و خوب هم تونستن عملی کنن و داینامیک بسازنش هرچه کاربر بیشتر باهاش کار میکنن دقیقتر ، گسترده تر و هوشمند تر میشه بدون اینکه به هوش و انتخاب دستی نیاز باشه یعنی هوشش رو از خود مایی که به عنوان کاربر هستیم کسب میکنه و  پیشرفت میکنه (دقیق به همون نحوه ای که خود ما پیشرفت میکنیم  :p ) 

خودش موتور جستجو در وب داره یا با چندتا موتور جستجو هماهنگ شده و جواب سوالات رو در جستجو هاش ربط میده تا به نتیجه برسه .

البته عامه پسند بودنش هم به افزایش کاربر هاش کمک میکنه  ;) 

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

پسرررررررررررررر خدا بود من بتمن رو تو ذهن داشتم درست گفت

لینک به دیدگاه

بیچارش کردم 

elizabeth رو از bioshock infinite گرفتم تا قسمت زیادی رفت ولی پیدا نکرد ( ولی اسمش توی لیست بود شاید من قسمتی رو اشتباه گفتم )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من این رو تو گوشیم داشتم / باحاله

من در ذهنم Milla Jovovich رو گرفته بودم و تو سوال 22 اسم فیلم رو گفت و 23 رسیدم به خودش :Hee Hee:

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام

من در ذهنم Milla Jovovich رو گرفته بودم و تو سوال 22 اسم فیلم رو گفت و 23 رسیدم به خودش :Hee Hee:

من خودم رو گرفته بودم جواب داد 

تمام کارکتار های بازی رو هم داره 

لینک به دیدگاه

درود امیر حسین خان ،

جالبه سایتش ، اما الگریتمش خیلی ساده هست ، وقتی میخوان یک شخصیت رو به سیستم اضافه کنند با توجه به مشخصاتش اون رو از یک سری فیلتر های اولیه (سوالهایی که از کاربر قراره پرسیده بشه ) عبور میدن حال واسه چی چون با پاسخ بله یا خیر هر سوال شخصیت ها پراکنده و گروه ها بیشتر میشن و در عوض شخصیت هایی که در یک گروه میمونند کمتر میشوند این وضعیت ادامه پیدا میکنه تا با سوال آخر که اون شخصیت رو از بقیه گروه جدا میکنه میرسه .

اما اینکه چه سوال هایی رو اول بپرسه بر میگرده به اینکه با چه سوال هایی میشه گروه هایی با بالانس تغریبا یکسان ایجاد کرد تا پراکندگی مساوی باشه و در نتیجه تعادا سوال ها تا رسیدن به حدف کمتر بشه .

برای جواب های  probably - probably not هم از چون پاسخ قاطعانه نیست میاد و درصد میگیره مثلا برای جواب probably  میگه به 70% این سوال درسته و برای probably not هم میگه 30% درسته و با توجه به درصدی که در نظر میگیره از سوال های گروهی که احتمالش بیشتره شخصیت شما در اون باشه بیشتر سوال میپرسه 

برای dont know هم هیچ ارزشی قائل نمیشه و میره سره سوال های بعدی ، تاوقتی که سوالی باشه و وقتی دیگه سوال هاش ته کشید میگه که نمیدونم دنبال چی هستی :D

البته این شکل ساده شده موضوع بود و الگریتم های قوی میتونه تعداد سوال هارو کمتر کنه ( و البته اینکه سوالی که پرسیده میشه چی باشه ) .

یه سر به اینجا بزنید : منطق فازی

سلام

(*) (*)  ممنون از توضیحاتت  (*)  (*)

سلام

سلام

بابا این یارو قاطی 

خیلی ادعاش میشه 

من منظورم گلزار بود مرتیکه بعد از 30 سوال با افتخار میگه امین حیایی

لینک به دیدگاه

خوشم اومد کاپتان پرایس رو توی سئوال 16  فهمید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

(*) (*)  ممنون از توضیحاتت  (*)  (*)

سلام

بابا این یارو قاطی 

خیلی ادعاش میشه 

من منظورم گلزار بود مرتیکه بعد از 30 سوال با افتخار میگه امین حیایی

مهران مدیری / هدیه تهرانی و Kemal Sunal رو هم درست گفت !!!!!

توی گوشیم اینقدر باهوش نبود / بزرگ شده بابا !!!!! :Hee Hee:

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام

هر شخصی رو که پیدا میکنه میگه چند نفر اونو سرچ کردن

اشخاصی که کمتر سرچ میشن رو نمیتونه بگه،آخرم از لیستی که نمایش میده(میپرسه شخصیت مورد نظر تو این لیست هست) اطلاعاتش رو تکمیل میکنه

لینک به دیدگاه

بعد 38 تا سوال نتونست Joker تشخیص بده -_-

وب سایت این :p

اتفاقا من جوکر رو چک کردم توی سئوال 18 پرسید آیا دلقکه ؟ بعدش هم حدس زد :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا جایی که میشه باید دقیق به سوالاتش جواب داده بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بعد از 40-50تا سوال اخرش بجا سندرا بالاک انجلینا جولی رو معرفی کردبهم با اینکه بهش گفته بودم با برد پیت هیچ رابطه ای نداره تو سوالها!!!

ازش نا امید شدم... :angry:

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

از کجا فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-? :-? :-?

با سلام اونو باید پارسال ازش میپرسیدی فکر کنم الان یادش رفته  :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...