رفتن به مطلب

مشاوره برای کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اصلا این لینک اون دو کارتو مقایسه نکرده :)

من لینک رو دوباره بررسی کردم

درست بود ! :)

لینک به دیدگاه

واقا فویترین کارتی که دیدم همون 7990 هستش ! به نظرت حمید جان 3ماه کار کرده رو اگه 2.5 بشه خرید اشکالی نداره که !؟ یعنی خرابی چیزی ؟! امکان آور شدن  ؟:دی

والا بستگی داره به اینکه ازچه کسی خرید میکنی؟

دیگه اطمینان از خرید بستگی به انصاف و وجدان فروشنده داره!

ولی شما تاپیک خرید 7990 رو بزنی بهتر به نتیجه میرسی دوستان دیگه هم میتوننن نظربدن!

لینک به دیدگاه

اورین جان از قیمت این کارت خبر داری !؟ تو لیون موجود نیستش ! بعد این کارت مشکلی تو کراس نداره که ؟

درود.ببخشید بابت دیر جواب دادنم.اگر هم برای بازی میخوای و هم کراک هاش به نظر من همین AMD R290 بدون X رو بگیر.اخرین قیمتشم 1590 دیدم تو رایان صبا.فعلا موجود نیست یه مدت خیلی کم دیگه تو بازار زیاد میشه......من DES UNIX رو با سرعت 1.4MS با کارت 560TI میزنم اما کارت در رده همین یعنی 6950 با سرعت 3MS میزد..... AMD بهتره واسه این کار. MS= میلیون در ثانیه..... برای کراس کردنشم نه هیچ موردی نیست فط مادربوردت پشتیبانی کنه و پاورتم جواب بده.با کراس کردن دوتا 290 قدرتی دو برابر تایتان در فریم دهی بازی ها داری و چیزی حدود 8 برابر در کراک..... ولی کراس معایبی نظیر گرمای بیشتر مصرف بیشتر هم داره....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...