رفتن به مطلب

فرق ببین لب تاپ و نوت بوک چیه !!!؟

sinaset
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

ببخشید من اخرش نفهمیدم این دوتا چه فرقی دارن یا اصلان فرقی دارن ؟

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

سینا جان نوت بوک و لپ تاپ یکی هستن عزیز . با دو تا اسم

لینک به دیدگاه

اتفاقا اقای حسینی چند ماه پیش یکی از دوستانم (بچه محل) از من پرسیده بود که "فرق بین لپ تاپ و نوت بوک چیه" بهش گفتم ما رو گرفتیا!

گفت دبیر مبانی ما ازمون خواسته یه همچین تحقیقی بکنیم تا برای مستمر به عنوان نمره تشویقی در نظر بگیره

منم که تا حالا به همچین موضوعی فکر نکرده بودم نتونستم کمکش کنم ولی واقعا برام این سوال پیش اومد که اگه این دوتا با هم فرقی ندارن پس چرا دبیرشون از اونها یک چنین تحقیقی خواسته؟؟

ولی فکر کنم دبیر مبانیشون اونا رو گرفته بوده!!

نمی خواسته بهشون نمره اضافی بده می خواسته اخر سالیه سر کارشون بزاره! :->

لینک به دیدگاه

اتفاقا اقای حسینی چند ماه پیش یکی از دوستانم (بچه محل) از من پرسیده بود که "فرق بین لپ تاپ و نوت بوک چیه" بهش گفتم ما رو گرفتیا!

گفت دبیر مبانی ما ازمون خواسته یه همچین تحقیقی بکنیم تا برای مستمر به عنوان نمره تشویقی در نظر بگیره

منم که تا حالا به همچین موضوعی فکر نکرده بودم نتونستم کمکش کنم ولی واقعا برام این سوال پیش اومد که اگه این دوتا با هم فرقی ندارن پس چرا دبیرشون از اونها یک چنین تحقیقی خواسته؟؟

ولی فکر کنم دبیر مبانیشون اونا رو گرفته بوده!!

نمی خواسته بهشون نمره اضافی بده می خواسته اخر سالیه سر کارشون بزاره! :->

@};- خوب منرو هم به شک انداختین .

در کل یه زمانی تازه که نوت بوک اومده بود چون مثل دفترچه بود بهش میگفتن نوت بوک . ولی بعدا چون سایزهای مختلفی روانه بازار شد بینشون تفاوتی گذاشتن که به اونهایی که LCD بزرگتری داشتن لپ تاپ گفتن . ولی الان به اونهایی که زیر 12 یا 10 اینچ هستن netbook میگن . ولی در کل باز هم میگم که بحث نوت بوک و لپ تاپ دیگه منتفیه و الان فرقی با هم ندارن .

اون معلم هم چون خودش بلد نبود خواست ببینه که بچه ها چی میگن تا خودش یاد بگیره همین . :D

لینک به دیدگاه

سلام ! فرق که فرق دارن ولی همیشه و همه جا به این تفاوت ، اهمیت نداده و بین شون فرق نمیذارن ! به هر حال من خیلی وقت پیش با این مورد بر خورد کردم ولی برای اینکه کاملتر و دقیقتر متوجه بشیم ، یک لینک میذارم که فکر کنم بین منابع فارسی ، مورد مناسب و کاملی باشه ! البته در این لینک به منابع معتبری اشاره شده که صحت گفته ها رو اثبات میکنند !

لینک

لینک به دیدگاه

فرامرز جان درسته مطلب ایشون ولی من هم همین توضیح رو دادم دیگه دوست من . ولی این مهمه که الان چی میگن به اینها . در کل هر روز دارن به سبکتر کردن و دوام بیشتر این محصولات دقت میکنن

ویرایش شده توسط saeed_hosseiny
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...