رفتن به مطلب

مشاوره برای اور کلاک سیستم

Recommended Posts

سلام دوستان 

قبل از هر چیزی تشکر میکنم از همکاریتون

من به خاطر کارم سیستمم شاید در هفته یه یا دو ساعت خاموش بشه میخوام بدونم واسه همچین سیستمی اور کلاک کنم مشکلی پیش نمیاد سیستم رو بیشتر برای گیم میخوام 

ولی از نظر دما مشکلی ندارم چون کولر گازی 24 ساعته روشنه و خودم یه کیس درست کردم 12 فن 14 سانتی روشه و فوق خنک و فضاشم بازه فکر کنم یه عکس از سیستم دارم واسه راهنمای بیشتر شاید بدر بخوره ولی این عکس مال قبل از اماده شدن کامل کیسه ولی خوب سعی میکنم الان هم یه عکسهای ازش بگیرم 

قطعات فعلی

minbord......msi z77 gd65 gaming

cpu.....i7  3770k

ram.......8g 1600 

vga.... gtx 680     4g

hdd. 2 tچهار عدد

dvd rw......plextor سه عددد

power .. 1100 w topower

cpu fan  buffalo

بعدشم میخواستم بدونم این کیس رو بفروشم مدل بالاتر بگیرم چی پیشنهاد میدید اصلان نیاز به تعویض کیس هست تا 1.500 هم هزینه میتونم واسش بکنم

بعد قیمت کیس فعلیم چقدره یه دو هفته ای هم بیشتر از عمرش نمیگذره

در صورت تعویض لطفا قطعات جدید رو واسم بگید 

مرسی

لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

من به خاطر کارم سیستمم شاید در هفته یه یا دو ساعت خاموش بشه میخوام بدونم واسه همچین سیستمی اور کلاک کنم مشکلی پیش نمیاد سیستم رو بیشتر برای گیم میخوام 

ولی از نظر دما مشکلی ندارم چون کولر گازی 24 ساعته روشنه و خودم یه کیس درست کردم 12 فن 14 سانتی روشه و فوق خنک و فضاشم بازه فکر کنم یه عکس از سیستم دارم واسه راهنمای بیشتر شاید بدر بخوره ولی این عکس مال قبل از اماده شدن کامل کیسه ولی خوب سعی میکنم الان هم یه عکسهای ازش بگیرم 

قطعات فعلی

cpu.....i7  3770k

ram.......8g 1600 

vga.... gtx 680     4g

hdd. 2 tچهار عدد

power .. 1100 w topower

cpu fan  buffalo

بعدشم میخواستم بدونم این کیس رو بفروشم مدل بالاتر بگیرم چی پیشنهاد میدید اصلان نیاز به تعویض کیس هست تا 1.500 هم هزینه میتونم واسش بکنم

مرسی

سلام. همه.ی قطعات سیستم شما توانایی رسیدن ب فرکانس های بالا رو داره. اما باید ب فکر ی کولر مناسب برا سیستمتون باشید.

لینک به دیدگاه

(:|  (:|  (:|  (:|  (:|  (:|  (:|  (:|  (:|  (:|  (:|

:daydreaming:  :daydreaming:  :daydreaming:  :daydreaming:  :daydreaming:

لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

قطعات فعلی

cpu.....i7  3770k

ram.......8g 1600 

vga.... gtx 680     4g

hdd. 2 tچهار عدد

power .. 1100 w topower

cpu fan  buffalo

مرسی

واو شما کیس دارید یا هلیکوپتر :D

سوال اولتون که خب بستی به میزان اورتون داره اما CPU تا 4 اور کنید فکنم کافی باشه گرچه چون کارتون گیم هست زیاد نیاز نیست اور گرافیک هم به نظر من زیاد تاثیری نداره چند درصد

البته این نظر من هست

بعدا رو sli میتونید فکر کنید

البته رم هم اگر توانایی داشته باشه تا 1800 یا 2000 اور بتونید بکنید عالی هست(اگر توانایی کشش نداشت تعویض رم بکنید عالی تر میشه)

گرچه مادربرد تون چون MSi هست در زمینه اور زیاد قوی نیست

اما فن CPu رو با یه واتر کولینگ تعویض کنید عالی میشه هم فضای کمتری اشقال میشه هم از گرد خاک ان

در رابظه با هارد هم دو تا از 2ترا هارو با یه اکسترنال 4گیگ تعویض کنید بهتر هست تا هم دمای کلی سیستم و هم فضای اون باز میشه برای گردش هوا

البته نظر من این هست باز

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرتون  الان cpu 4.2ghz   من اور نکردم یه حالت اور کلاک هستش روی مادر oc  برد وقتی اون دکمه رو فشار میدید cpu    ram  خود کار خودش اور میشه یعنی الان همیشه روی این حالته 

cpu 4.2 

ram 2133 

من منظورم بیشتر از این هاست   درباره ارتقا رم یه 8 دیگه بگیرم به نظرت خوبه یا نه  تا بشه 16 

در مورد خنکی فکر نکنم مشکلی باشه الان درجه cpu  41 هستش تو حالت اورش 4.2

در مورد هارد نمیدونم اکسترنال یکم عذاب اور نیست 

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرتون  الان cpu 4.2ghz   من اور نکردم یه حالت اور کلاک هستش روی مادر oc  برد وقتی اون دکمه رو فشار میدید cpu    ram  خود کار خودش اور میشه یعنی الان همیشه روی این حالته 

cpu 4.2 

ram 2133 

من منظورم بیشتر از این هاست   درباره ارتقا رم یه 8 دیگه بگیرم به نظرت خوبه یا نه  تا بشه 16 

در مورد خنکی فکر نکنم مشکلی باشه الان درجه cpu  41 هستش تو حالت اورش 4.2

در مورد هارد نمیدونم اکسترنال یکم عذاب اور نیست 

اما خب باز هم میگم مادر برد های msi زیاد در اور کردن قوی نیستند می تونید یک سرچ بکنید گرچه اور بیش از این برای گیمیر فکر نکنم نیاز باشه

رم هم خب باس اون برای گیمیر عالیه اما سعی کنید حجمش هم زیاد کنید عالیه

والله تا الان اکثر بازی ها 8 هستند اما شما طی 6ماه اینده رو افزایش رم فکر کنید بنظرم

اون خنکی هم من برای دمای سی پی یو منظورم نبود چون شما تعداد فن هایت زیاد هست پس مشکل گرد خاک داخل کیس هم مواجه هستی و همینطور نویز زیاد

برای همین هم پیشنهاد دادم از واتر کولینگ استفاده کنید گرچه وجود 4 عدد هارد 2ترا هم کم باعث کاهش گردش هوا نمیشه و درنتیجه دمای بالا

برای گیم 4ترا داخلی فکر کنم کافی باشه شما میتونید اطلاعات دیگر خودتون رو در اکسرتنال ذخیره کنید

گرچه این کار هم به باز شدن فضای داخل کیس و هم افزایش گردش هوا و هم کاهش کلی دما در داخل کیس میشه

البته هرکسی یک نظری داره من خودم به هارد اکسترنال بیشتر میل دارم تا داخلی

در رابطه با ارتقا کلی هم از اونجایی که طی یک سال اینده یا شاید کمتر cpu های جدید اینتل وارد بازار میشوند و خب گرافیک هم همینطور و از اونجایی که چیپ ست های سری 87 اینتل به سری بعدی نمی خورند در همین ایوی بمانید بهتر هست و نسبت به کارای  و هزینه کارای بیشتری دارد

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

اره با ارتقا کاملا باهات موافقم  شنیدم میگن نسل بعد از رم های ddr4 پشتیبانی میکنه در مورد گرافیک هم دایرکس 12 نمیدونم درست باشه یا نه اگه درست باشه 100% باید ارتقا بدم در مئر ئاتر کولینگ قیمت هاش چطوره ئاسه کارت گرافیک هم میتونم استفاده کنم یا باید 2 تا بگیرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...