رفتن به مطلب

ویندوز یا اندروید؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان به نظر شما تبلت ویندوزی بهتر هست یا اندروید؟

بین این دو تبلت کدام بهتر هست؟

samsung google nexus 10

igreen gensis tab 3

در حال حاظر بنده نکسوس ۱۰ دارم ولی بسیار علاقه مند به تجربه ی تبلت ویندوزی هستم از طرفی هم تبلت گرین قدرت مناسبی برای یک تبلت ویندوزی دارد و تمامی امکانات ارتباطی اش هم کامل میباشد و از تنوع سیستم عامل های قابل نصب روی تب ویندوزی و قابلیت هایی که ویندوز ارائه میده نمیتونم بگذرم(البته برنامه هایی هم هستند که برای ویندوز وجود ندارند ولی تعدادشان انگشت شمار است)ولی به دلیل کیفیت صفحه نمایش فوق العاده نکسوس ۱۰ و همچنین دوربین بهتر،باطری قوی تر،پشتیبانی بسیار خوب گوگل،قدرت سخت افزاری بسیار عالی در تبلت های اندرویدی بین دو راهی گیر کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

میتونید به رنج اپ های موجود و قابل دسترس کاربران ایرانی در ویندوز فون و اندروید نگاه بیندازید

میبینید اندروید یک سر گردن بالاتر هست

در رابطه با سخت افزاری هم بخواهیم قضاوت کنیم نکسوس بهتر هست البته این نظر من هست

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان

فقط ویندوز این تبلت windows 8 pro هست نه ویندوزفون

دوستان لطفا نظر بدید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد وین پرو و RT روی تبلت ها تفاوت این ها هست : Windows RT با آفیس هست و وین پرو آفیس روش پیش فرض نداره روی Windows RT تبلت با ARM processor هستن ولی وین پرو خیر به همین دلیل Windows RT با app های مترو مشکل داره پس بستگی به خودت داره که کدوم رو ترجیح بدی در مورد آندروید و وین هم باز بستگی به کارایی که مد نظرت هست داره اگر فقط دنبال تفریح و سرگرمی هستی آندروید میتونه انتخاب بهتری باشه در غیر اینصورت باید به کارایی در اجرا کردن برنامه های مد نظرت توجه کنی .

لینک به دیدگاه

پیشنهاد بنده هم ویندوز هست البته ویندوز کامل!

نمونه درتبلت sureface pro microsoft که win 8 pro روش هست و تمام قابلیت های یک کامپیوتر وو نیدوز معمولی رو داره!

من این تبلات رو دارم و بسیار ازش راضی هستم

البته قیمت یکم بالایی داره و حدود4.2 میلیون تومن هست!

با پردازنده core i5  و 4g رم  و 128گیگ ssd و 10.6 inch full hd

لینک به دیدگاه

به نظر من هم بستگی به کارتون داره یعنی اگه برای اینکه تبلت داشته باشی بخوای تبلت بخری آندروید بهتره چون بازه قیمتی وسیع تری داره اما اگر برای کارهای پرزانته میخواهی ویندوز پرو بهتره .

البته اینم در نظر بگیرید که وین پرو روی پردازنده های اینتل میاد که یا مثل سورفیس core i5 هست و خیلی گرون که نمیصرفه ومیتونی با اون هزینه یه لپ تاپ سبک بگیری یا intel atom هست که من فکر میکنم از پردازنده های آندرویدی tegra ضعیف تر باشه که البته اگه دوستان اهل فن کمک کنند و بنچمارکی از این دوتای آخر بذارند هم به شما کمک کردن هم به من .

چون من هم چند وقت هست میخوام یه asus vivo tab smart بگیرم ولی هنوز به جمع بندی نرسیدم چون لپ تاپ asus s200 هم توی همون رنج قیمت هست و توی تحقیقاتم cpu قوی تری داره .

لینک به دیدگاه

دوستان نظرات رو گفتن منم چون زیاد تحقیق کردم نظرمو بگم.

اول از همه نیاز شما تعیین میکنه که چه سیستم عاملی براتون مناسبه.

این نیاز ناشی از برنامه های اختصاصی اون سیستم هست که در دیگری وجود نداره.

مثلا من برای کارم نیاز دارم که با برنامه SPSS که مختص ویندوز هست کار کنم. ولی یکی ممکنه کارش نمایش عکس و بازاریابی باشه که در این صورت آندرویید مختصری بهتر عمل میکنه.

مسئله دوم فرم فیزیکی هست. از نظر من ویندوز بدون موس و کیبورد واقعا کار کردن باهاش سخته. حتی ویندوز 8.1 که برای تاچ بهینه شده. کار با ویندوز معمولا ساعت ها طول میکشه که علنا نمیشه تبلت ویندوزی رو با دست گرفت! و حتی با موس باهاش کار کرد. این کاورها هم زاویه دیدشون خوب تنظیم نمیشه. پس توصیه من استفاده از اولترابوک ویندوزی هست که کیبورد هم همراهش باشه (به خاطر نگه داشتن LCD)

حالا مسئله دیگه سایز هست. شخصی ممکنه دایم بیرون و سفر بره و سبک بودن براش مهم باشه و دوربین خوب در کنار امکانات اتصالی و جی پی اس و 3G براش مهم باشه که باز آندرویید ممکنه کمی بهتر باشه.

مشکل بعدی تبلت های فول اچ دی ویندوزی 11 اینچی از نظر من ریز بودن بیش از حد نوشته ها حتی با وجود افزایش DPI هست.  خیلی برنامه ها افزایش DPI ویندوز رو ساپورت نمیکنن مثل برنامه یاهو!

نکته بعدی هارد استفاده شده در تبلت های ارزان قیمت ویندوزی نظیر گرین هست. اینکه هارد نیست! ssd هم نیست! بلکه حافظه فلش با سرعت نسبتا پایین 55 مگ در ثانیه هست! البته همین حافظه ها در مورد تبلت های ارزان و گران آندروییدی هم استفاده میشه. ولی در مورد ویندوز انتظار SSD میره (که در تبلت های گرون قیمت وجود داره)

به نظر من تمام کارهای آندرویید رو میشه با ویندوز هم کرد ولی برعکسش صادق نیست.

در نهایت من بخوام انتخاب کنم اولترابوک سبک وزن لمسی برمیداشتم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...