رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد مادربرد Asus Maximus VI Hero

samikkk
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان

چند روزی هست که سیستم جدیدی گرفتم و مادربورد بنده ایسوس هیرو   asus maxsimus vi hero هست وهر کاری می کنم برنامه این مادربورد به درستی نصب نمی شن. و موقع روشن شدن ارور asus fancontorl می ده ......

دوستانی که این مادربورد دارند.ممنون می شم که آموزش تصویری برای نصب برنامه این مادربورد بزارن   

Dual Intelligent Processors 4

نصب نمی شه هر کاری می کنم :( 

ویندوز 8.1 64bit  هست

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز درایورمربوطه رو از سایت Asus و قسمت مربوط به مادربرد، دانلود کنید(البته نسخه win 8.1 64bit)

لینک به دیدگاه

سلام

:)  :D  :lol:  

در رابطه با هنگام روشن شدن با ارور asus fan contorl مواجه میشید!باید بپرسم فن سی پی یو به سکت 4 پین مخصوص فن سی پی ی وصل هست یانه؟؟

در رابطه با درست نصب نشدن هم اگه لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان

چند روزی هست که سیستم جدیدی گرفتم و مادربورد بنده ایسوس هیرو   asus maxsimus vi hero هست وهر کاری می کنم برنامه این مادربورد به درستی نصب نمی شن. و موقع روشن شدن ارور asus fancontorl می ده ......

دوستانی که این مادربورد دارند.ممنون می شم که آموزش تصویری برای نصب برنامه این مادربورد بزارن   

ازطریق بایوس وارد سربرگ MONITOR بشو و توی منوهای اون سربرگ وارد منوی FAN SPEED CONTROL شو و تنظیمات تمام فن ها رو ازاین جا کنترل کن!

البته اگه به فن سی پی یو گیرمیده توی همون سربرگ speed control; که وارد شدی خط اول نوشته cpu fan speed low limit وارد اونجا شد با کلید enter و ازاونجا Ignore رو انتخاب کن و تنظیمات رو ذخیره کن دیگه با error cpu fan روبرو نمیشی!

سوالی بود درخدمتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست خوب میدونم مشکلت چیه!کلا باید AI SUITE رو پاک کنی با تمام اجزاش بعد از اول نصب کنی ولی یه مشکلی هست بعضی مواقع AI SUITE خراب میشه یا کامل پاک نمیشه، مین خودم هم هیرو هستش این برنامه رو که میذارم دانلود کن اجرا کن بعد از UNINSTALLکردن AI SUITE.ریست کن بعد آخرین نسخه رو دانلود و نصب کن .یادت باشه تا این برنامه رو که گذاشتم اجرا نکنی بعد از پاک کردن aI SUITE هی مرتب همین خطا ها رو میبینی چون از توی رجیستری ویندوز کامل پاک نمیشه aI SUITE.

aI SUITE 3 Cleaner(REZAGTX).rar

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ازطریق بایوس وارد سربرگ MONITOR بشو و توی منوهای اون سربرگ وارد منوی FAN SPEED CONTROL شو و تنظیمات تمام فن ها رو ازاین جا کنترل کن!

البته اگه به فن سی پی یو گیرمیده توی همون سربرگ speed control; که وارد شدی خط اول نوشته cpu fan speed low limit وارد اونجا شد با کلید enter و ازاونجا Ignore رو انتخاب کن و تنظیمات رو ذخیره کن دیگه با error cpu fan روبرو نمیشی!

سوالی بود درخدمتم

حمید جان فکر کنم این منظورش توی قسمت AI SUITE توی محیط ویندوزه.این روشی که شما گذاشتی بله کاملا درسته من هم تجربه داشتم برای این خطاایی که شما راه حل دادی.با فن خود اینتل رویCPU مشکلی نبود،ولی وقتی ماچو رو بستم اولین بار که روشن کردم خطای CPU FAN FAIL  رو میداد میدونی چرا چون هوای اتاق من سرد بود خیلی، تابستان بود کولر ها روشن بعد این هیرو کمترین دور برای CPU  روی 600 دور هستش من روشن که میکردم اینقدر رادیات سرد بود فن ماچو روی 500 دور شروع میکرد یعنی روی پایین ترین حالت ممکن خود فن .بعد مین فکر میکرد که فن از کار افتاده چون از حد مجاز مین پایین تر رفته بود من هم  فن کنترل لیمیت رو همونطور که شما الان میگید گذاشتم روی ignore بعد توی بوت ها ی بعد لیمیت فن رو چک نمیکرد و عادی بوت میشه ولی این دوستمون که میگه میدونم چه خطاایی هستش اگر ai suite رو uninstall کنید یا از برنامه های پاک کننده رجیستری مثل ccleaner,tuneup,Auslogics Registry Cleaner,Advanced Uninstaller PRO,

PerfectRegistry,Advanced SystemCare 6,Reg Organizer,Avira System Speedup,COMODO Registry Cleaner استفاده کنید برای تمیز کردن رجیستری ویندوز دفعه بعد که بوت میشه سیستم و میاد بالا اول لود ویندوز بعد از loginهمین خطای که دوستمون میگه رو میده چون بعد از پاک کردن رجیستری ai suite خراب میشه من 3 بار امتحان کردم بعدش هم هر چقدر سعی کنید پاک کنید نصبش کنید نمیتونید همین خطای که دوستمون گفته رو میده و من فروم rog asusبا یکی از کاربرهاش اشنا شدم اون راهنمایی کرد گفت از ai suite cleanerاستفاده کن تمام برنامه ها رو که مربوط  هستن به asus پاک میکنه.

لینک به دیدگاه

بسیارعالی!

مرسی از توضیحاتت

من که تا حالا با all suite مشکلی نداشتم خداروشکر!

با  oc ram مشکل دارم که هنوز درگیرم ;)

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان

متاسفانه نت من این روزها سرما خورده بد جور

پس من اول برنامه aI SUITE 3 Cleaner(REZAGTX).rar نصب کنم و aI SUITE 3 رو حذف کنم

مرحله بعد ریست و وارد بایوس شم و تنظیمات ignore انتخاب کنم (کارایی گزینه ignore چیه) ؟؟؟؟

مرحله بعد هم ورژن جدید AI SUITE از سایت ایسوس دانلود کنم؟؟؟ ایشالا که اوکی شه......

من برنامه aI SUITE نصب می کنم اما آیکون های برنامه که یکیش هم 

Dual Intelligent Processors 4 هست. توی صحفه نمایش آیکونی ظاهر نمی شه .فقط توی درایو C  . که اونجا هم نمی شه اجرا کرد برنامه رو

حالا ورژن جدید نصب می کنم ببینم اوکی می شه یا نه

•  

post-14016-0-26967300-1387038560_thumb.jpg

ویرایش شده توسط samikkk
لینک به دیدگاه

بله مراحل رو انجام بدین و نتیجه رو گزارش بدین!

البته ورژن all suite رو متناسب با سیستم عامل نصب شده دانلود کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان

متاسفانه نت من این روزها سرما خورده بد جور

پس من اول برنامه aI SUITE 3 Cleaner(REZAGTX).rar نصب کنم و aI SUITE 3 رو حذف کنم

مرحله بعد ریست و وارد بایوس شم و تنظیمات ignore انتخاب کنم (کارایی گزینه ignore چیه) ؟؟؟؟

مرحله بعد هم ورژن جدید AI SUITE از سایت ایسوس دانلود کنم؟؟؟ ایشالا که اوکی شه......

من برنامه aI SUITE نصب می کنم اما آیکون های برنامه که یکیش هم 

Dual Intelligent Processors 4 هست. توی صحفه نمایش آیکونی ظاهر نمی شه .فقط توی درایو C  . که اونجا هم نمی شه اجرا کرد برنامه رو

حالا ورژن جدید نصب می کنم ببینم اوکی می شه یا نه

•  

جناب شما اول AI SUITE رو UNINSTALL کنید بعد که ریست کردید اومد بالا به کمک اون برنامه ای که گذاشتم پاک کنید ،ضمنا اون برنامه نصب نداره فقط کافیه اجراش کنید سوال میپرسه تایید کنید تمام برنامه های مربوط به ایسوس پاک میشوندمشروط به اینکه قبلش خودتون هم UNINSTALLکرده باشید.

بعد باز ریست کنید مجددا طبق سیستم عاملتون 32 بیت یا 64 بیت دانلود کنید آخرین نسخه رو و نصبش کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب موفق باشید اگر مشکلی داشتید کاربر Hamid parniyan  , ومن مین بورد مشابه شما داریم میتونیم باهم تجربیات رو اشتراک بگذاریم .چون با برنامه های ایسوس آشنا هستیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...