رفتن به مطلب

در خواست کمک در مورد خنک کننده Blizzard T2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من این مدل خنک کننده را به تازگی خریداری کردم ولی یک مشکلی دارم و اون دور فن هست که چه در بیکاری و چه در حالت فول لود روی 2096 RPM هست 

مدل مین برد هم Asus p8-b75-v هست که در حالت بیکاری دمای سی پی یو روی 33 درجه و در حال لود بین 50 تا 56 هست 

با این تفاصیر چار دور فن در حالت ایدل پاین نمیاد ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دو دلیل هست 

1- شما برق فن رو از مادربورد نگرفته باشی 

2- برای دور فن پروفایل تعریف کرده باشی و روی manual گزاشته باشی

لینک به دیدگاه

سلام

دو دلیل هست 

1- شما برق فن رو از مادربورد نگرفته باشی 

2- برای دور فن پروفایل تعریف کرده باشی و روی manual گزاشته باشی

برق فن از مادربرد گرفته شده 

تنظمات هم بر روی حالت استاندارد قرار دارد 

81910224729960887206.jpg

ویرایش شده توسط omidt
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما یه سر برو تو بایوس سیستم کلید f5 (بسته به مادبوردت...خودت پیداش کن چه کلیدی هست)ولی معمولا همون f5 هست   رو بزن

تا تنظیمات مادربورد به حالت پیش فرض برگرده این تنظیمات asus ai suite     رو تنظیمات بایوس هم اعمال میشه

احتمال قوی مشکل حل میشه -      نتیجه رو اعلام کن

لینک به دیدگاه

شما یه سر برو تو بایوس سیستم کلید f5 (بسته به مادبوردت...خودت پیداش کن چه کلیدی هست)ولی معمولا همون f5 هست   رو بزن

تا تنظیمات مادربورد به حالت پیش فرض برگرده این تنظیمات asus ai suite     رو تنظیمات بایوس هم اعمال میشه

احتمال قوی مشکل حل میشه -      نتیجه رو اعلام کن

این کاری رو که گفتین انجام دادم ولی همچنان سرعت لود روی 2100 rpm هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رفیق شما فنتون دو رشته سیم داره؟ فنهایی که سه یا چهار رشته هست دورشون متغییر هست 

یه نگاه بکن

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

رفیق شما فنتون دو رشته سیم داره؟ فنهایی که سه رشته هست دورشون متغییر هست 

یه نگاه بکن

این فن سه رسته سیم داره مشکی قرمز سفید 

ولی فت استوک خود سی پی یو چهار رشته سیم داره میتونه علت همین باشه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این فن سه رسته سیم داره مشکی قرمز سفید 

ولی فت استوک خود سی پی یو چهار رشته سیم داره میتونه علت همین باشه ؟

امتحان بکن نتیجه رو بگو

لینک به دیدگاه

امتحان بکن نتیجه رو بگو

من با فن قبلی که چهار رشته سیم داشت مشکلی نداشتم یعنی در حالت لود دور فن بالا بود و در حالت بیکاری میومد پایین مشکل من الان با این فن جدید هست و سوال اینه که چرا سه روسته سیم داره وچهار رشته نداره ایا همیه خنک کننده های این رده سه رشته هستند و اینکه دو حالت سایلیت و چه چه حالت توربو فرقی در دور فن نمیکنه و اصلا نمیشه دور فن رو کنترل کرد و فقط میشه سرعت فن رو دید 

درضمن این فن رو من 80 تومان با گرانتی دو ساله دریا کامپیوتر خریدم 

ویرایش شده توسط omidt
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا این فن مشکل داره --با یه فن دیگه امتحان کن البته اگه نداری سعی کن میخوای بخری فن خوبی تهیه کنی متفرقه نگیر

فعلا هم رو این موضوع حساس نباش اگه نویز زیادی نداره بیخیال شو تا یه فن بگیری

لینک به دیدگاه

احتمالا این فن مشکل داره --با یه فن دیگه امتحان کن البته اگه نداری سعی کن میخوای بخری فن خوبی تهیه کنی متفرقه نگیر

فعلا هم رو این موضوع حساس نباش اگه نویز زیادی نداره بیخیال شو تا یه فن بگیری

خوب فن گارانتی داره پس بدمش گارانتی و فن استوک خودش رو بذاریم ؟ چون نویزش عزیتم میکنه

ویرایش شده توسط omidt
لینک به دیدگاه

دو سناریو وجود داره. یک این که آمپر فنتون بالاست روی اون سوکتی که نصبش کردید نمی خوره باید بندازید روی یکی دیگه.

دوم این که ممکنه تنظیمات اون سوکتی که نصب کردید نیاز به پین چهارم داشته باشه یا روی تنظیم با پین چهارم تثبیت شده! در این صورت همه ی فرمان های کم و زیاد کردن دور فنر و می فرسته برای pwm خود فن و pwm روی برد کاری نمی کنه.

من احتمال مورد اول رو بیشتر می دونم.

عموما 3 پین ها همون 2 پین هستن که قابلیت نمایش دور فن با پین سوم بهشون اظافه شده و وظیفه ی تنظیم ولتاژ و دور فن با مادربورد هست.

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تائید صحبتهای کاربر saeed0c باید خدمتتون بگم که فن شما 3 پین هست و مثل فن کولر بوفالو عمل میکنه یعنی با بالاترین مقدار میچرخه و فکر کنم فقط میتونید دستی دور چرخش فن رو بیارید پایین

لینک به دیدگاه

ماله خوده فن هست..چون سه رشتست.. اگه جایی که سوکت فن رو روی مادربرد میزنی رو نیگا کنی جای چارتا خارکه.. که فن شما سه تاداره... مثل یکی خودم... در عوضش فن سایلنته.. ازمن 32 نهایت50 درجست..

لینک به دیدگاه

دو سناریو وجود داره. یک این که آمپر فنتون بالاست روی اون سوکتی که نصبش کردید نمی خوره باید بندازید روی یکی دیگه.

دوم این که ممکنه تنظیمات اون سوکتی که نصب کردید نیاز به پین چهارم داشته باشه یا روی تنظیم با پین چهارم تثبیت شده! در این صورت همه ی فرمان های کم و زیاد کردن دور فنر و می فرسته برای pwm خود فن و pwm روی برد کاری نمی کنه.

عموما 3 پین ها همون 2 پین هستن که قابلیت نمایش دور فن با پین سوم بهشون اظافه شده و وظیفه ی تنظیم ولتاژ و دور فن با مادربورد هست.

ماله خوده فن هست..چون سه رشتست.. اگه جایی که سوکت فن رو روی مادربرد میزنی رو نیگا کنی جای چارتا خارکه.. که فن شما سه تاداره... مثل یکی خودم... در عوضش فن سایلنته.. ازمن 32 نهایت50 درجست..

ن سه رشتست.. اگه جایی که سوکت فن رو روی مادربرد میزنی رو نیگا کنی جای چارتا خارکه.. که فن شما سه تاداره... مثل یکی خودم... در عوضش فن سایلنته.. ازمن 32 نهایت50 درجست..

پس مشکل فنی نداره و این بالا بودن دور فن طبیعی هست درسته ؟

لینک به دیدگاه

مگر این امکان وجود دارد که بشه فن رو به سوکت های دگه غیر از سوکت اصلی مادر برد وصل کرد ؟

لینک به دیدگاه

بله می شه این کارو کرد. اصلا فرقی نداره. فقط اسماشون فرق می کنه. یکی پاور فن هست . یکی cpu فن هست . یکی کیس فن هست یکی Q کنترول فن هست.(برای برد هاسی ایسوس البت)

منظورتون از سوکت اصلی سوکت cpu هست که کنار سوکت پردازنده واقع شده؟

شما اگر کیستون pwm ( تنظیم دور فن) داره می تونید راحت به اون وصلش کنید.

لینک به دیدگاه

بله می شه این کارو کرد. اصلا فرقی نداره. فقط اسماشون فرق می کنه. یکی پاور فن هست . یکی cpu فن هست . یکی کیس فن هست یکی Q کنترول فن هست.(برای برد هاسی ایسوس البت)

منظورتون از سوکت اصلی سوکت cpu هست که کنار سوکت پردازنده واقع شده؟

شما اگر کیستون pwm ( تنظیم دور فن) داره می تونید راحت به اون وصلش کنید.

بله منظورم همون سوکتی هست که کنار سی پی یو هست 

راستی من فن پشتی رو به سوکت fan 1 وصل کردم با ایکنه سه سیمه هست در حالت بیکاری دور فن بر روی 816 RPM هست 

لینک به دیدگاه

فن پشتی منظورتون کدوم فن هست؟ فن کیس؟

اون که احتمالا ماکس سرعتش همین 800 900 باشه!

ببینید اینها ممکنه از تنظیمات دستی هم باشه. شما کنترول فن سی پی یو رو توی بایوس به جز حالت استاندارد می تونید روی دیوتی مود هم بزارید؟ یا مثلا user یا همچین چیزی؟ اگر این مورد موجود باشه یک بخش تنظیمات برای کالیبره کردن براتون باز می شه که باید یک سری عدد وارد کنید البته من بردی که دارم سری rog همین کمپانی هست نمی دونم توی سری های دیگه چی هست!

لینک به دیدگاه

فن پشتی منظورتون کدوم فن هست؟ فن کیس؟

اون که احتمالا ماکس سرعتش همین 800 900 باشه!

ببینید اینها ممکنه از تنظیمات دستی هم باشه. شما کنترول فن سی پی یو رو توی بایوس به جز حالت استاندارد می تونید روی دیوتی مود هم بزارید؟ یا مثلا user یا همچین چیزی؟ اگر این مورد موجود باشه یک بخش تنظیمات برای کالیبره کردن براتون باز می شه که باید یک سری عدد وارد کنید البته من بردی که دارم سری rog همین کمپانی هست نمی دونم توی سری های دیگه چی هست!

خوب وقتی به این سرعت فن دستی کم بشه روی دیگه از اون عدد بشتر نمیشه که این جالب نیست من میخواستم که خود فن اتومات در حالت بیکاری و بود کم و زیاد بشه 

لینک به دیدگاه

سه سیمه ها امکان تنظیم دستی رو ندارن

دارند دوست عزیز.

در مورد تنظیمات دستی هم باید بگم حالت های دیگه یی هم داره که یک مقدار عددی تعیین می کنید از اون مقدار که بیشتر یا کمتر شد کم و زیاد می شه. بعضی موقات با دما بعضی وقت ها با ولتاژ همون بخش کاری مثل cpu که کم و زیاد بشه سرعت رو هم تغییر می ده.

یکم بیشتر وارد تنظیمات بشید و موارد مختلف رو امتحان کنید تا به نتیجه ی مطلوب برسید.

نرم افزار و بایوس رو هم آپدیت کنید خوبه

لینک به دیدگاه

این فن هیچ تغییری بر روی سرعتش نمیشه اعمال کرد با توجه به اینکه در مشخصات هم نوشته شده سرعت روی 2200 خواهد بود

ویرایش شده توسط omidt
لینک به دیدگاه

این فن هیچ تغییری بر روی سرعتش نمیشه اعمال کرد با توجه به اینکه در مشخصات هم نوشته شده سرعت روی 2200 خواهد بود

من از بایوس هر تغییر دادن فرقی نکرد 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

منکه تا حالا چند تا فن cpu سه سیمه داشتم هیچ کدومشون سرعتشون تعغیری نمیکرد.. ازتو بایوسم هیچ فایده ای نداشت... فقط میتونستم سوکتشو بزنم به کیسم بعداز اونجا کم و زیاد میشد... کیسم قابلیت کم و زیاد کردن فن رو داره.. والا منکه نتونستم سوکت سه سیمه هارو وقتی رو خارکای فن cpu  میزارم....از اونجا کم زیاد کنم فنو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...