رفتن به مطلب

کولر مناسب برای گرافیک 6870 سافایر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقا سلام خسته نباشید چند روزه که یدونه 6870 خریدم فقط از دماش خیلی میترسم اخه عادیش روی 60 درجس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینم لینکشه

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1037&pid=496&psn=&lid=1&leg=0

حالا میخواستم بدونم ایا کولر مناسبی برای این گرافیک گیر میاد؟؟؟از همون مارکای معروف بازار مثل زالمن و دیپ کول و...

ممنون بروبکس B)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست من بنده هم دقیقا همین مدل رو دارم !

در لود دماش چقدر میشه !؟

برای من در دمای اتاق 25 درجه نهایت دماش در حالت بیکار 40 درجه هست و با بالا بردن دور فن تا 55 درصد در لود بازی سنگینی مثل فارکری دما باز هم زیر 60 درجه هست.

لینک به دیدگاه

پس دادا

درود

دوست من بنده هم دقیقا همین مدل رو دارم !

در لود دماش چقدر میشه !؟

برای من در دمای اتاق 25 درجه نهایت دماش در حالت بیکار 40 درجه هست و با بالا بردن دور فن تا 55 درصد در لود بازی سنگینی مثل فارکری دما باز هم زیر 60 درجه هست.

پس داداش به نظرت گرافیک مشکل داره که اینقدر دماش زیاده؟؟؟یا اینکه مدلش اینطوره؟؟اگه دور فنو زیاد کنم خنکش میکنه؟؟؟با صداش مشکلی ندارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرافیک مشکلی نداره.

فن ریفرنس در دور پایین نمیتونه خوب خنک کنه ضمن اینکه احتمال داره کولینگ کیست جالب نباشه و دمای محیط هم بالا باشه.

دور فن رو از داخل کاتالیست روی 70 درصد بذارید و برنامه کنترل دما مثل HWmonitor باز بذارید و بعد از بازی باز هم دما رو کنترل کنید.

مسلما خیلی بهتر هست...

لینک به دیدگاه

عزیز کاور پلاستیکی روی هیت سنک رو باز کن،و ورودی هوا از سمت فن  تمیز کن

احتمالا مشکلت حل بشه

چون معمولا این قسمت بعد چند ماه گرفته میشه و در واقع هیت سینک  قابلیت خنک کردن gpu  رو نخواهد داشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا مشکلت حل بشه

چون معمولا این قسمت بعد چند ماه گرفته میشه و در واقع هیت سینک  قابلیت خنک کردن gpu  رو نخواهد داشت

بله بدرستی به نکته خوبی اشاره کردید.

البته اگر کارت دوستمون دست دوم باشه که محتمل هم هست گفته شما کاملا صدق می کنه.

لینک به دیدگاه

احتمالا مشکلت حل بشه

خب داداش بعد از این کار دیگه نیازی نیس کار خاصی بکنم؟؟؟یعنی مثلا خمیری چیزی عوض کنم؟؟؟

بله بدرستی به نکته خوبی اشاره کردید.

البته اگر کارت دوستمون دست دوم باشه که محتمل هم هست گفته شما کاملا صدق می کنه.

اره برادر گرافیک دست دومه

پس تمیز کردنش میتونه تاثیر زیادی توی خنکیش داشته باشه؟

واسه خمیر چطور؟؟؟اگه خمیر نو بذارم تاثیرش بیشتر میشه؟؟؟راستش کیسم کیس استانداردی نیست و فقط یدونه فن 12 سانتی داره ولی دمای اتاق زیاد بالا نیس وعادیه

ویرایش شده توسط mostafa3123
لینک به دیدگاه

سلام. دوست عزیز اون فن 12 سانتی کجای کیس هست؟

حامد جان پشت کیسه یعنی زیر پاورکنار پورتای مادربرد B)

لینک به دیدگاه

اقا حالا فقط باید قاب پلاستیکیشو دربیارم و هیت سینکو تمیز کنم دماش پایینتر میاد؟؟؟؟یا اینکه باید خمیرشم عوض کنم؟؟؟

لینک به دیدگاه

نه عزیز

لازم نیست خمیرو عوض کنی

چون هیت سینک از جی پی یو جدا نمیشه

شما فقط کاور کولر رو باز میکنید(البته ممکنه برای باز کردن کاور نیاز بشه که کل کولر بیاد زمین،که در این حالت باید خمیرم عوض بشه)

لینک به دیدگاه

نه عزیز

لازم نیست خمیرو عوض کنی

چون هیت سینک از جی پی یو جدا نمیشه

شما فقط کاور کولر رو باز میکنید(البته ممکنه برای باز کردن کاور نیاز بشه که کل کولر بیاد زمین،که در این حالت باید خمیرم عوض بشه)

خب امیر جان چطور باید تمیز کنم؟؟؟با فشار باد؟؟؟

به نظرت چه خمیری مناسبشه؟؟؟باید خمیر از این گرون گرونا بذارم مثل زد9 و این خمیرای حرفه ای؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...