رفتن به مطلب

راهنمايي براي خريد بهترين مانيتور lcd زير 200 هزار تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت تمامي دوستان در انجمن

عنوان تايپيك كاملا مشخصه اما يك سري توضيحات رو براي دوستان بايد بگم

1.اينچ مانيتوري كه مي فرماييد كمتر از 20 نباشه

2.بهترين رنگ رو در اين رنج قيمت داشته باشه

3.با گيم ها مشكلي نداشته باشه و كلا براي گيم مناسب باشه

4.سرعت پاسخگوييش خوب باشه(با عرز معزرت اگر غلط گفتم)

5.چشم ها رو كم ضعيف كنه

6.مانيتور 17 crt بيشتر چشم رو ضعيف مي كنه يا 20 lcd ؟

با تشكر از تمامي دوستان براي پاسخ هايي كه خواهند داد

لینک به دیدگاه

سلام

پيشنهاد من t200 smasung واقعا مانيتور عالي هست كيفيت فوق العاده اي داره من خودم از اين مانيتور استفاده ميكنم واقعا عاليه.

n70d5t97rmknwepndnz.jpg

20inch Wide/ Response Time:2 ms / 20000:1 Dynamic Contrast Ratio / Brightness:300 cd/m2 / resolution:1680 x 1050

مانيتور 17 crt بيشتر چشم رو ضعيف مي كنه يا 20 lcd ؟

اين كه سوال كردن نداره خوب معلومه 17 crt

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

خب اقا رضا عزيز من هم چون نميدونستم سوال كردم ديگه!

در ضمن چون 4 ساله دارم از يه مانيتور 17 crt استفاده مي كنم و هيچ چشمم ضعيف نشده پرسيدم

حالا شما بيا من بزن(شوخي)

يه سوال ديگه همين الان واسم پيش اومد

اين مانيتورايي كه عينكاي 3d رو ساپورت مي كنن تو ايران هست و قيمتش چنده؟

با تشكر

لینک به دیدگاه

خب اقا رضا عزيز من هم چون نميدونستم سوال كردم ديگه!

آره خوب حق باشماست ولي خوب مانيتورهاي crt به مرور زمان تاثيرهاي منفي دارند يه سرچي بزنيد متوجه منظور من ميشيد.

در ضمن چون 4 ساله دارم از يه مانيتور 17 crt استفاده مي كنم و هيچ چشمم ضعيف نشده پرسيدم

حالا شما بيا من بزن(شوخي)

يه سوال ديگه همين الان واسم پيش اومد

اين مانيتورايي كه عينكاي 3d رو ساپورت مي كنن تو ايران هست و قيمتش چنده؟

با تشكر

اين نوع مانيتورها رو دقيقا نميدنم موجود هست يانه بهتره از آقاي حسيني اين مورد رو سوال كنيد ولي زياد دنبال اين چيزا نباشيد مانيتوري بگيريد كه براتون كار كنه و در كنارش از كيفيت خوبي هم برخوردار باشه.

لینک به دیدگاه

به نظر منم بهترین کیفیتا داره البته قیمتش باید حدود 20 بیشتر باشه من 8ماهه این مونیتورا دارم واقعا تواین اینچ وضوحresolution:1680 x 1050کمگیر میاد=D>

لینک به دیدگاه

[36_3637_2.jpg]

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام دوستان . من میخواستم از شما سئوال کنم که آیا کسی هست که با مانیتور led هم کار کرده باشه و فرق بین lcd و led را به من بگه . البته الان دارم با مانیتور 20 اینچ ال جی که lcd هست کار میکنم و راضی هستم . ممنون

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
سلام دوستان . من میخواستم از شما سئوال کنم که آیا کسی هست که با مانیتور led هم کار کرده باشه و فرق بین lcd و led را به من بگه . البته الان دارم با مانیتور 20 اینچ ال جی که lcd هست کار میکنم و راضی هستم . ممنون

سلام . خوبين . اول بگم كه منم LG دارم و خيلي راضيم. به نظر منم بعد از سوني LG بهتره. سامسونگ توي TV موفقه و LG در مانيتور. پس دوستان لطفا تعصب بيخودي به خرجندين ديگهههههههههههه:D:D

اينم تففاوت LCD و LED:

برخلاف تبلیغات گسترده و افسانه ای که شرکتها برای LED TV ها راه انداختند، تکنولوژی اونها فرق

زیادی با LCD نداره و تفاوت اصلی در نوع نور زمینه Backlight اونها است :

در تلویزیونهای LCD ، نور BackLight با استفاده از 2 تا 16 عدد لامپ CCFL ( لامپ فلوئورسنت کاتد سرد ) تامین میشه

ولی در تلوزیون/مانیتور های LED ، تصویر با LCD ایجاد میشه فقط فرقش اینه که نور زمینه با استفاده از White LED تامین میشه

نتیجه :

-کنتراست نسبت مستقیم با نور زمینه داره ==> کنتراست LED TV خیلی بیشتر از LCD TV هست

مثال:کنتراست معمول LCD ها بین 10هزار تا 100هزاره ولی برای WLED ها مقادیر 1 تا 3 میلیون کاملا طبیعی است.

البته کنتراست بالاتر همیشه به معنی تصویر بهتر نیست و اغلب هیاهوی تبلیغاتی تعیین کننده ذائقه مشتری محسوب میشه.

-هردوی LED/LCD رو میشه LCD فرض کرد. البته با تفاوت در کنتراست

لینک به دیدگاه

البته يه نكته اي:

من شنيدم سيستم LED هاي Sharp شارپ اينطوري نيست و تمام LED هست. يعني تنها ال اي دي واقعي شارپ هست و سوني هم هست البته:D

لینک به دیدگاه

با سلام...

در تکمیل توضیحات دوست عزیز karshenas

تلویزیون ها و مانیتور های اصطلاحا LED (یا به عبارت صحیح تر LED Backlight) همشون یک جور نیست. در واقع دو نوع نورپردازی از پشت هست. یکی که LED ها در گوشه های صفحه LCD هستند (Edge lit) و دیگری امدل هایی که LED ها در جاهای مختلف پشت صفحه LCD قرار دارند (Local Dimming) که نوع دوم خیلی بهتر از اولی هست به این دلیل که نورپردازی یکسانی رو در تمام نقاط صفحه نمایش ارائه میکنه.

نکته دیگر در مورد اعداد و ارقامی که شرکت ها برای نشان دادن میزان کنتراست ارائه میکنند. اصلا گول نخورید. صفحه نمایش با کنتراست حدود چند صد هزاری هم باورش سحته چه برسه به چند میلیونی. نکته اینجاست که این شرکت ها یه جورایی همشون ما رو گول میزنن. به جای اینکه میزان کنتراست رو به طور اصلی و حقیقی، یعنی دقت نمایش در رنگ های تیره و بخصوص مشکی بالا ببرند، اما میان دقت نمایش رو در رنگ های روشن خصوصا سفید بالا میبرند. اگر دقت کرده باشید همه صفحات نمایش LCD رنگ سفید رو به طرز عجیبی نشون میدن. یه جورایی سفید بیش از حد سفید هست. خلاصه حواستون باشه.

اما در مورد LED واقعی، بله وجود داره و فعلا هم فقط گویا سونی اونرو اماده فروش داره. سری به سایتش بزنید. برای یک نمونه 11 اینچی از نوع OLED با رزولوشن حدود 500 * 900 قیمتی حدود 2300 دلار باید بپردازید. پس فعلا LED رو بیخیال شید.

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...