رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک 6950

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بازم سلام خدمت دوستان گلمcoolsmiley02.gif
یه گراف دارم که ماله همون دوستمه که gtx285 داشت که الان میخواد بفروشتش، کارت از برند پاورکالر هستش با جعبه و مخلفاتش بصورت کامل... کارت غیر رفرنس هستش و با دوتا فن 8 سانتی متری و 4 تا 6 تا پایه مسی واسه خنک کردن... ، دمای این کارت در حالت حداکثر میرسه به 77 و در حالت های معمولی روی 48 درجه هست، کارت تا بحال اصلا اور نشده اما از نکات جالب این کارت اینه که قابلیت آنلاک شدن به 6970 رو داره، راستی حافظه این کارت 2 گیگ هستش و این کارت از لحاظ مدار تغذیه هم بخوبی پشتیبانی شده و قابلیت اور به فرکانس های بالاتر اونم با پایداری کامل واسش موجوده، دیگه اینکه اگه دیدین این عکس ها یکم بد هستن کارت و بطور کامل نشون نمیده چون الان سر سیستمش نصبش کرده و در حال استفاده از این کارت واسه کارای برنامه نویسیشه و منم هرقدر بهش گفتم راضی نشد که کارت درش بیاره چون حوصله نداره از اول جاش بزنهwacsmiley.gif.. در ضمن این کارت قبلا از رفیق خوبمون با نام bitcomet خریداری شده..
happysmiley.gifدر مورد قیمت این رفیقمون کارت رو حدود 665 تومن با هزینه پستش گرفته که میخواد بفروشتش پس:

میخوام واسه اولین بار یکاری انجام بدم پس قیمت مزایده رو از 1000 تومن میزارمohno-smiley02.gif
قیمت افزایشی: 5000 تومن
قیمت فروش فوری 630000 تومن
در مورد قیمت هم باید بگم که این کارت با این قابلیت تا 650 هم می ارزه
پایان مزایده این کارت تا 28 آبان ماه هستش...
دوستان باید بگم که این کارت در خارج از فروم و فروم های همسایه مثل پرشین تولز، ایسام، لیون کامپیوتر و سخت افزار فروشش جریان داره.. درضمن من به یکی از دوستان هم که در اهواز یک فروشگاه برای لوازم کامپیوتری داره گذاشتم سپردم برای فروش

(اینارو گفتم تا بعضی مثلا نگن که چرا این کارت به ما نفروختی یا مردم گذاشتی سر کارو این حرف و حدیثا پس هرکی قیمت بیشتری بگه این کارت تقدیم میشه به اون شخص)
دوستان اگه هم سوالی داشتین در خدمتم
دیگه سلامتی rolleyessmileyanim.gif

post-14065-0-75843700-1386755122_thumb.jpg

post-14065-0-00686600-1386755142_thumb.jpg

post-14065-0-11053400-1386755156_thumb.jpg

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

در فروم همسایه تا 500 دادن

وقعا ؟

میشه این لینک فروش تاپیک همسایه رو بزارین ؟

لینک به دیدگاه

وقعا ؟

میشه این لینک فروش تاپیک همسایه رو بزارین ؟

دروغ که ندارم بگم  sakhtafzar

در ضمن تو پخ تا 550 هم دادن محض اطلاع

لینک به دیدگاه

همچنان چشم در انتظار پیشنهادات شما هستیم

لینک به دیدگاه

550 هستم فوری-گارانتی؟؟؟

ویرایش شده توسط oktay
لینک به دیدگاه

550 تا الان شما و یکی دیگه از دوستان قیمت دادن، گارانتی که نداره ولی عکس ها باطن و ظاهر رو میرسونن به همراه 3 روز مهلت تست، قیمت فروش فوری این کارت 630 تومن هستش پس برای این قیمت باید یکم صبر کنید.

دیگه سلامتی

لینک به دیدگاه

دوستان منتظر پیشنهادات شما هستیم، کارت با این قدرت و این قیمت واقعا عالیه

لینک به دیدگاه

دوستان نبووودددد!!!

بشتابید این ور بازار 6950 به قیمت کم   :دی

اخرین پیشنهاد قیمت 590

لینک به دیدگاه

اخرش نشتافتید که کارت رو با قیمت 590 تومان در همین فروم  به معامله رسوندیم با اخوی گل جناب آقای reza_abay

مبارکشون باشه انشاا..  ( به پای هم پیر شن  :D   )

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...