رفتن به مطلب

راهنمای برای راه اندازی یک وب سایت برای فروشگاهم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز میخواستم یک وب سایت برای فروشگاهم راه اندازی کنم ولی هیچ چیز از نحوه مدیریت یا چیزهای دیگش نمیدونم نمیدونم از کدوم شرکت در خواست کنم که برام وب سایت بسازه و هزینش چقدره ایا سایت های اماده هستش که من خرید کنم یعنی وب سایتی که چند وقتی فعالیت کرده و صفحات اول یا دوم گوگل هستند 

لینک به دیدگاه

یکی از دوستانم که در طراحی سایت هست چند وقت پیش  برای وب سایت های پرتابلی حدودا 600-500 تومن میگیرن ( قیمت جدید رو ندارم )

گرچه حدودا 50 تومن هم باری کد نویسی روان (جهت قرار گرفتن در صفحه های 8-9 گوگل هم جدا)

البته میزان هاست خریداری شده هم در هزینه ها شما تاثیر داره

برای قرار گرفتن در صفحات اول هم باید تلاش کرد تا بازدید سایت بالابره که خب این اساتید در مدیریت سایت بهتر وارد هستند

در رابطه با خرید سایت اماده هم راستش از نظر من قبل از خرید(درصورت وجود داشتن مطمنا قیمتشون بالا هست)حتما باید به گذشته سایت نگاه بکنید تا بعدا دچار مشکل نشوید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...