رفتن به مطلب

MSI کارت R9 270X GAMING 4G را معرفی کرد

Recommended Posts

10iq7zz8vmwj2mdierxv_thumb.jpg

MSI ، شرکت پیشرو در ساخت مادربورد و کارتهای گرافیک به تازگی کارت R9 270X GAMING 4G ، جدیدترین عضو خانواده GAMING خود را معرفی کرد . امروزه با آخرین بازیهای کامپیوتری ، شما به بیشتر از آن چیزی که دارید ، نیاز خواهید داشت . بهترین مثال Battlefield 4 است که با بهره گیری از 2GB حافظه ویدئویی در رزولوشن Full HD یکی از تاثیرگذارترین عناوین امروز می باشد . از دیگر عناوین قدرتمندی که در چند سال گذشته منتشر شده اند می توان از Far Cry 3 ، Crysis 3 ، Skyrim و Max Payne 3 نام برد . ضمن اینکه وعده داده شده که برای سال 2014 بازیها با گرافیک به مراتب سنگین تری خواهند آمد .

uiqxz8usicajibdihcva_thumb.jpg

iopci3troln7f3uwmu4_thumb.jpg

a2h0yt3i96r1g5lszopa_thumb.jpg

r7bldvyxxhwac5ediwvg_thumb.jpg

hdxi0qhm092grgeknvgn_thumb.jpg

سود سری GAMING شرکت MSI
سری GAMING برای ارائه کیفیتی که گیمرها می توانند به آن تکیه کنند طراحی شده است . برای کارت گرافیک به این معناست که سیستم خنک کننده و قطعات سازنده کارت بتوانند شما را بدون توجه به مدت بازی شما ، از خنک و پایدار ماندن کارت مطمئن کنند . خنک کننده Twin Frozr IV در حالیکه دمای کاملا مناسب را حفظ می کند ، به طور قابل ملاحضه ای بیصداست . ضمن اینکه اجزای Military Class 4 برای پایدار ماندن در شرایط سخت طراحی شده اند .

ts4pap6ghhi5zgrqudn0_thumb.jpg

qc2dej1krj3d8frc8i7k_thumb.jpg

umagamya4ndvyvfc2h_thumb.jpg

منبع : techpowerup

ترجمه : حامد قربانی

لینک به دیدگاه

هنوز نیومده . ولی احتمالا حدود 800 تا 850 باید قیمت داشته باشه .

لینک به دیدگاه

من مانیتورم HDMI نداره. برای خرید این کارت گرافیک مانیتور هم باید عوض بشه؟ پشت مانیتور DVI و VGA  دارم . با Dvi وصل میشه؟ DVI و HDMI چقدر تفاوت دارن از لحاظ نمایش کیفیت؟

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۲/۹/۲۳ در 12:11، Masrour گفته است:

من مانیتورم HDMI نداره. برای خرید این کارت گرافیک مانیتور هم باید عوض بشه؟ پشت مانیتور DVI و VGA  دارم . با Dvi وصل میشه؟ DVI و HDMI چقدر تفاوت دارن از لحاظ نمایش کیفیت؟

مشکلی نیست .تفاوت DVI با HDMI از نظر فنی فقط اینه که DVI نمیتونه صدا رو منتقل کنه . تصاویر 3 بعدی رو هم نمیتونه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...