رفتن به مطلب

XFX از کارتهای گرافیک بدون صدای سری Radeon R7 200 پرده برداری کرد

Recommended Posts

XFX از اولین سری کارتهای گرافیک Radeon R7 200 با خنک کننده غیر فعال پرده برداری کرد . کارتهای Radeon R7 250 Core Edition با اندازه کامل و Radeon R7 240 Core Edition با اندازه نصف کارت های عادی ( اندازه کوچک ) که تصویر آنها در زیر آمده است .  هر دو کارت بر اساس PCB نیم قد برای GPU 28 نانومتری Oland طراحی شده اند ، اما به علت بار حرارتی بالاتر کارت R7 250 ، این کارت دارای هیت سینک بلندتری است که آنرا تبدیل به کارتی تمام قد می کند .

کارت R7 250 Core Edition دارای سرعت کلاک هسته رفرنس AMD با اندازه 1050MHz و فرکانس حافظه 4.60GHz می باشد . کارت دارای 1GB حافظه GDDR5 با رابط حافظه با پهنای باند 128bit است . خنک کننده آن از یک هیت سینک آلومینیومی که از طریق یک هیت پایپ حرارت را انتقال می دهد تشکیل شده است .

2xyc4n152rbbp4f1law_thumb.jpg

r4telp73rl8ckzl5zzcg_thumb.jpg

kg5r0u7zxyeb5wtvsiq5_thumb.jpg

از سوی دیگر کارت R7 240 Core Edition دارای PCB مشابهی است ، اما با یک خنک کننده فشرده تر این کارت دارای اندازه کوچک تری می باشد . از ویژگیهای آن می توان به سرعت کلاک هسته رفرنس AMD با اندازه 780MHz و فرکانس حافظه 1.80GHz به همراه 2GB حافظه DDR3 اشاره کرد .

61h0zd9xgjknttbjxa_thumb.jpg

hsehpyx8trxdy6d8bgs_thumb.jpg

lawtgd28y18eic651epx_thumb.jpg

قیمت R7 250 Core Edition در حدود 92 یورو و قیمت R7 240 Core Edition در حدود 75 یورو خواهد بود .

منبع : techpowerup

ترجمه : حامد قربانی

لینک به دیدگاه

من هیچ مشکلی با صدا ندارم و نمیدونم چقدر برای بقیه جدیٌه ولی فکر نکنم صدای فن خیلی رو مخ باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هیچ مشکلی با صدا ندارم و نمیدونم چقدر برای بقیه جدیٌه ولی فکر نکنم صدای فن خیلی رو مخ باشه

درود دوست عزیز ،

بر عکس من با نویز خیلی مشکل دارم کوچکترین صدایی اطرفم باشه کلافه میشم ، سیستم هم باید کاملا سایلنت باشه ، دور فن ها پایین و با توجه به اینکه زیر میز هست تغریبا بی صدا هستش .

ولی مشکلی با دما ندارم ، سیستم صدا نده رو مخ باشه حالا دما هرچقدر بود بود فقط زیر مرز خطر باشه همین :D 

لینک به دیدگاه

من یه gt520 دارم فن سه سانتی زنبوری داره همیشه هم رو اخرین سرعت صداش از اون اتاق هم شنیده میشه م چون تاب داره وووره ه ه میکنه دیگه ببینم کی تحمل میکنه تازه شب رو دانلوده تو اتاق راحت میخوابم ولی بقیه.....

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز ،

بر عکس من با نویز خیلی مشکل دارم کوچکترین صدایی اطرفم باشه کلافه میشم ، سیستم هم باید کاملا سایلنت باشه ، دور فن ها پایین و با توجه به اینکه زیر میز هست تغریبا بی صدا هستش .

ولی مشکلی با دما ندارم ، سیستم صدا نده رو مخ باشه حالا دما هرچقدر بود بود فقط زیر مرز خطر باشه همین :D

حرف دل منو زدی...

الان سیستمم درش بازه ولی صدا میده(همه ی فن هارو با دست گرفتم ولی بازم نمیدونم این صدای فن از کجاست؟!؟؟)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حرف دل منو زدی...

الان سیستمم درش بازه ولی صدا میده(همه ی فن هارو با دست گرفتم ولی بازم نمیدونم این صدای فن از کجاست؟!؟؟)

از پاوره محمد جان . (صدا چرخش و هد هارد هم میتونه باشه )

لینک به دیدگاه

سلام دوستان این بردها خنکی که فن ها به کارت رو میدن رو میتونه تامین کنه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز ،

فن ها دائما در حال عبور حجم زیادی از هوا در بین هیت سینک هستن که این کار باعث میشه گرمایی که هیت سینک به هوای اطراف خودش داه با هوای سرد تر اطراف مخلوط بشه و درجه حرارت اطراف هیت سینک پایین بمونه چون همونطور که میدونید هرچه اختلاف دمای بین دو جسم بیشتر باشه انتقال حرار بیشتر صورت میگیره .

اما وقتی فن نباشه هوای اطراف هیت سینک به کندی با هوای مجاور خودش مخلوط میشه و دماش رفته رفته بالا میره و این تبادل دما بین هیت سینک و هوای مجاور کمتر میشه ، حالا برای جبران این مشکل میان هیت سینک رو گنده تر میگیرن تا مساحت بیشتر بشه .

به طور مثال هیت سینک زیر برای پردازنده استفاده میشه و زبون بسته بدون فن کار میکنه :

nof-cr-95c-cu.jpg

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

اصولا کارت های سایلنت در بالاترین حد ممکن در محدوده ی حداکثر دما فعالیت میکنند...

در کل عمر این کارت ها پایین تر از کارت های فن دار هستند..

لینک به دیدگاه

از پاوره محمد جان . (صدا چرخش و هد هارد هم میتونه باشه )

نه محمد جان

پاور من سایلنت پرو هستش...تو لود 100 درصد هم صدایی ازش نمیشنوم..

احتمالا صدای هارد هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...