رفتن به مطلب

مشکل پس از اضافه کردن رم

Recommended Posts

سلام، کیس جدید خریدم و رمش 4 گیگه بالا میاد مشکلی نداره رم کیس قبلیم هم 8 گیگه بازم مشکلی نداره

اما وقتی هر دو رمش کیس قبلیم رو روی کیس جدید انداختم سیستم بالا نمیاد و و پشت سر هم بوق میزنه

بنظرتون باید چیکار کنم؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ در ۱۳:۱۰، عمو رسول گفته است:

اما وقتی هر دو رمش کیس قبلیم رو روی کیس جدید انداختم سیستم بالا نمیاد و و پشت سر هم بوق میزنه

سلام 

باس رم ها رو چک کنید که مثل هم باشند .

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام من رم خریدم دوتا 8 گیگ 

انداختم رو مادر برد دکمه پاور رو میزنم فن ها روشن میشه ولی موس کیبورد و مانیتور روشن نمیشن و دکمه پاور میزنم که خاموش کنم خاموش نمیشه  چه کنم 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۸/۲۹ در 19:38، Aminop25 گفته است:

سلام من رم خریدم دوتا 8 گیگ 

انداختم رو مادر برد دکمه پاور رو میزنم فن ها روشن میشه ولی موس کیبورد و مانیتور روشن نمیشن و دکمه پاور میزنم که خاموش کنم خاموش نمیشه  چه کنم 

مشخصات کامل سیستم و رمهایی که خریدین رو بنویسید.

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام و عرض ادب
بنده قبلا کامپیوترم یه رم 4گیگ کینگستون داشت یک رم 4گیگ کینگستون دیگه گرفتم وصل کردم روی کیس تقریبا یه بیس روزی استفاده کردم تو این بیس روز چندبار ویندوز پروند و سرعتش خیلی خیلی کم شد که امروز دیگه روشن شدنش ب نیم ساعت رسید و برنامه هارو که میخواستم باز کنم خیلی اذیت میکرد هنگ میکرد خاموش روشن که میکردم بازم هنگ میکرد و برنامه هارو دیر باز میکرد تا اینکه یکیشون رو در اوردم خوب شد میخوام بدونم دلیلش چیه احتماش هست ک رم ها فرق داشته باشن اون چن روز اول خیلی خوب بود

شما ببینید ایا باهم سازگار هستن یا نه عکسشون میزارم

IMG_2280.JPG

لینک به دیدگاه

و اگر باهم سازگار نیستن پیشنهاده شما کدومه که بزارم روی سیستمم

ویرایش شده توسط محمدرضابامری
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...