رفتن به مطلب

مشاوره برای تغییر قطعات از Intel به AMD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، یه موقعیت پیش اومده که سیستمم که Intel هست رو با یه AMD عوض کنم، نمی تونم تصمیم بگیرم، کمک کنید لطفاً و اگه پیشنهاد می کنید که تعویض کنم دلایلش رو هم بگید لطفاً:

سیستمی که الان دارم اینه:

Mainboard: GA-G41MT-D3

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3476#ov

CPU: Intel E5700

سیستم AMD مورد نظر:

Mainboard:  ASRock 770DE3L

http://www.asrock.com/mb/AMD/770DE3L/

CPU: 

AMD Athlon II X2 260

راهنماییتون رو دریغ نکنید، متشکرم.

لینک به دیدگاه

سلام.تفاوت چشمگیری نمیبینی.....  :p

تفاوت؟، این تفاوت به چه سمتیه؟، AMD یا Intel؟، کدوم بهتره؟ در ضمن ناگفته نماند که احتمالاً برای این سیستم یه سی پی یو X4 بگیرم.

لینک به دیدگاه

سلام.

دوست عزیز همان طور که دوستمون گفت تفاوت چشمگیری نخواهد داشت یعنی آن چنان تغییری نخواهد کرد ولی اگه با x4 بگید خوب مسلما تغییرش به چشم میاد و کارایی بهتر میشه.

بنده پیشنهاد میکنم یه مین 1155 بخرید با یه سی پی یو 2030 بعدا که خواستید ارتقا بدید سی پی یو رو به i3 یا i5 ارتقا بدید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام.

دوست عزیز همان طور که دوستمون گفت تفاوت چشمگیری نخواهد داشت یعنی آن چنان تغییری نخواهد کرد ولی اگه با x4 بگید خوب مسلما تغییرش به چشم میاد و کارایی بهتر میشه.

بنده پیشنهاد میکنم یه مین 1155 بخرید با یه سی پی یو 2030 بعدا که خواستید ارتقا بدید سی پی یو رو به i3 یا i5 ارتقا بدید.

موفق باشید.

حقیقتش دنبال دلایل بهتری برای موندن روی intel و دلایل کمتری برای رفتن به AMD می گردم، هر چند اگر یه کم تخصصی تر باشه بهتره، تخصصی تر از لحاظ مقایسه بین دقیقاً مدلهایی که عرض کردم، دوستان فکر نمی کنم اصلاً مشخصات مادربرد ها رو دیده باشن، بعنوان مثال مادربرد AMD که من در استارت پست نوشتم، باس  رم رو روی 1600 بصورت Native ساپورت می کنه، ولی اینتل 1066، دقیقاً بدرد دو تا رم 4 گیگ باس 1600 که دارم می خوره، حالا دلایل دیگه بماند، دلیل مطرح کردن این تاپیک هم اینه که علاوه بر چیزهایی که من نمی دونم ممکنه دوستان راهنمایی بهتری داشته باشن.

لینک به دیدگاه

تفاوت؟، این تفاوت به چه سمتیه؟، AMD یا Intel؟، کدوم بهتره؟ در ضمن ناگفته نماند که احتمالاً برای این سیستم یه سی پی یو X4 بگیرم.

AMD Athlon II X2 260 نسبت به Intel E5700 کمی بهتره. اما همون طور که گفتی X4 بگیری خوبه.تو فروم ها دنبال یه سی پی یو دست دوم سری PHENOM II بگردی مثل PHENPM II 955 BLACK EDITION خوبه حدود 200 قیمتشه.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

AMD Athlon II X2 260 نسبت به Intel E5700 کمی بهتره. اما همون طور که گفتی X4 بگیری خوبه.تو فروم ها دنبال یه سی پی یو دست دوم سری PHENOM II بگردی مثل PHENPM II 955 BLACK EDITION خوبه حدود 200 قیمتشه.

از راهنماییتون متشکرم، یه مشکل پیش اومده که در سطح دانش من نمی گنجه، اونم اینه که دو تا رم 4 گیگ HyperX blu دارم، یکیشون مشکل داره، مشکلش هم اینه که وقتی به مین intel می زنم بالا نمی آد، انگار که رم خرابه، ولی وقتی به مین AMD میزنم مثل بنز کار می کنه، اون مین اینتل رو تست کردم، اسلاتش مشکل نداره، با دو تا رم همون اسلات رو تست کردم، بازم اسلات سالمه، با Memory Test ویندوز هم مشکلی نداره، ولی متأسفانه با اون یه دونه رم HyperX blu اصلاً بالا نمی آد، بنظرتون دوباره بفرستم گارانتی؟ ( چون اولین باری که خریدمش و از پک بازش کردم نه توی مین Intel کار می کرد و نه توی AMD و فرستادم گارانتی و تعویضش کردن حالا هم که این مشکل پیش اومده )

لینک به دیدگاه

از راهنماییتون متشکرم، یه مشکل پیش اومده که در سطح دانش من نمی گنجه، اونم اینه که دو تا رم 4 گیگ HyperX blu دارم، یکیشون مشکل داره، مشکلش هم اینه که وقتی به مین intel می زنم بالا نمی آد، انگار که رم خرابه، ولی وقتی به مین AMD میزنم مثل بنز کار می کنه، اون مین اینتل رو تست کردم، اسلاتش مشکل نداره، با دو تا رم همون اسلات رو تست کردم، بازم اسلات سالمه، با Memory Test ویندوز هم مشکلی نداره، ولی متأسفانه با اون یه دونه رم HyperX blu اصلاً بالا نمی آد، بنظرتون دوباره بفرستم گارانتی؟ ( چون اولین باری که خریدمش و از پک بازش کردم نه توی مین Intel کار می کرد و نه توی AMD و فرستادم گارانتی و تعویضش کردن حالا هم که این مشکل پیش اومده )

سلام. دوست عزیز در ابتدا بایوس مادربورد رو اپدیت کن.و حتما تنظیمات بایوس رم بایوس رو بزن رو دیفالت یا همون حالت پیش فرض بعد امتحان کن.

لینک به دیدگاه

سلام. دوست عزیز در ابتدا بایوس مادربورد رو اپدیت کن.و حتما تنظیمات بایوس رم بایوس رو بزن رو دیفالت یا همون حالت پیش فرض بعد امتحان کن.

از راهنماییت ممنونم دوست عزیز، اینکار رو می کنم، البته الان مادربرد رو عوض کردم، یه P43 دارم، یه ایده ی دیگه هم دارم اونم تست می کنم، ولی اول باید برم سراغ آپدیت بایوس، خبرش رو همینجا می زارم.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

خب، دوستان تعویض کردم، اصلاً خوب نبود، البته اینطوری نمیشه عنوان کرد که خوب بود یا نه، یکی از دلالیلش هم اینه که ویندوز رو  عوض نکردم، با ویندوز همون سیستم Intel این سیستم AMD رو بوت کردم و آوردم بالا، ولی یه چیزی حدود 40 تا 60 درصد تایم سی پی یو AMD برای در حالت اجرا نگه داشتن دو سه تا از پروسس ها مشغول بود، بیخیالش شدم، برگشت به همون سیستم قبلی، همون 775 دوست داشتنی، تا یه موقعیت پیش بیاد یه 1150 بگیرم. از راهنمایی دوستان متشکرم.

البته الان هم دوست دارم یه AMD X6 یا حتی سری FX X8 با قیمت پایینتر بگیرم، ولی یه تجربه ی جدید داشته باشم، و از اینتل دل بکنم، ببینم خدا چی می خواد.

لینک به دیدگاه

من خودم یکبار گول سیستم اشغال AMD رو خوردم

FX 4100

MSI 990FX

1600 8GIG GELL

VGA 7790

اخرش با ضرر دادم رفت اینتل بستم با گرافیک انویدیا

AMD همیشه توی تکنولوژی چند سالی از اینتل عقب تره

لینک به دیدگاه

من خودم یکبار گول سیستم اشغال AMD رو خوردم

FX 4100

MSI 990FX

1600 8GIG GELL

VGA 7790

اخرش با ضرر دادم رفت اینتل بستم با گرافیک انویدیا

AMD همیشه توی تکنولوژی چند سالی از اینتل عقب تره

اینجور که معلومه باید بیخیال AMD بشم، البته نه بخاطر تجربه ی بد شما، شما یه نمونه ای از تمام کاربرای ناراضی AMD، شاید باورتون نشه، توی بعضی از کامنت های کاربرهای newegg در مورد یکی دو تا از cpu های AMD که Box از newegg خریدن خوندم حتی وقتی پکیج پلمپ سی پی یو AMD رو خریدن و باز کردن دیدن که مشکلی داشته، یکیشون که خاطرم هست، نوشته بود CPU خریداری شده توسط اون کاربر که کاربر Verified Owner هم بوده، یکی از پین های زیر CPU روش نبوده و...

قبلاً هم در مورد کارایی پایین CPU های AMD در برابر Intel خونده بودم، اما گفتم کاره دیگه، محض تست، حالا که اون تست رو انجام دادم با اینکه احساس می کنم اون سی پی یو AMD که تست زدم از Intel که دارم فرکانس کاری بالاتر و باطبع قویتر بوده، ولی خیلی بد کار می کرده، بنابر این بیخیال AMD میشم، اگر قراره توی سطح متوسط سری 1150 CPU انتخاب کنم، بهتره که بازم Intel باشه تا AMD، اگر گول هزینه ی بیشتر رو بخورم و برم سمت AMD، اصلاً خوب نیست گویا...

لینک به دیدگاه

اینجور که معلومه باید بیخیال AMD بشم، البته نه بخاطر تجربه ی بد شما، شما یه نمونه ای از تمام کاربرای ناراضی AMD، شاید باورتون نشه، توی بعضی از کامنت های کاربرهای newegg در مورد یکی دو تا از cpu های AMD که Box از newegg خریدن خوندم حتی وقتی پکیج پلمپ سی پی یو AMD رو خریدن و باز کردن دیدن که مشکلی داشته، یکیشون که خاطرم هست، نوشته بود CPU خریداری شده توسط اون کاربر که کاربر Verified Owner هم بوده، یکی از پین های زیر CPU روش نبوده و...

قبلاً هم در مورد کارایی پایین CPU های AMD در برابر Intel خونده بودم، اما گفتم کاره دیگه، محض تست، حالا که اون تست رو انجام دادم با اینکه احساس می کنم اون سی پی یو AMD که تست زدم از Intel که دارم فرکانس کاری بالاتر و باطبع قویتر بوده، ولی خیلی بد کار می کرده، بنابر این بیخیال AMD میشم، اگر قراره توی سطح متوسط سری 1150 CPU انتخاب کنم، بهتره که بازم Intel باشه تا AMD، اگر گول هزینه ی بیشتر رو بخورم و برم سمت AMD، اصلاً خوب نیست گویا...

AMD ادم پیر میکنه  :D ولی سری قدیمش خوب هستن 1100 /965 / 955/  سیستم دست دو خوب جواب میدن بودجه نباشه  :)

متاسفانه سری جدید رشد زیادیی نداشته امیدوارم یک معماری بهتری برای پردازنده هاش AMD در نظر بگیره

کارت گرافیک که خوب پیش رفته امسال هم که بهتر داره رقابت میکنه  :)

در اخر کاربرهای عادی مثل خودم اصلا AMD پیشنهاد نمیدم فنش صدای موتور جت میده سریی جدیدش بدجور رو اعصاب میره :p  :(

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...