رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام

به یک مشکل عجیب برخورد کردم ماجرا از این قراره که :

یک چند روزی بود وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم بوق سلامت بایوس رو نمیزد اما سیستم بالا میومد و مشکلی نبود اما یک روز که سیستم رو روشن کردم بوق ارور کارت گرافیک میزد و سیستم تصویر نمیداد کارت گرافیک رو دادم

گارانتی سازگار که تعمیر کنه اما گفتن که کارت مشکلی نداره اونجا جلوی خودم کارت رو تست کردن و مشکلی نداشت من خودم هم کارت رو روی چند تا سیستم دیگه هم امتحان کردم مشکل از کارت نبود و کارت کاملا سالمه بعد حدس

زدم مشکل از اسلات pci-e باشه برای همین یک کارت گرافیک رو اوردم روی سیستم خودم تست کردم اما در کمال تعجب سیستم من بالا امد و بوق سلات شنیده شد حالا نمیدونم دیگه ایراد از چیه واقعا گیج شدم

حالا به یک چیز شک کردم اینکه کارت خودم از نوع DDR3 هست اما کارتی که اورم تا مادربوردم رو باهاش تست کنم از نوع DDR هست و قدیمی هست حالا به نظر شما ایراد میتونه از چی باشه ؟

راستی بایوس رو هم آپدیت کردم ولی بازم مشکل پا بر جاست

ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستون رو کامل بگید

با مسواک حتما اسلات گرافیک رو گردگیری کنید و ریست مادربرد یادتون نره

تست کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام رفیق 

اول اینکه از متنتون چندتا ایراد بگیرم

بند اول-اون بوق مادربورد مربوط میشه به تست رم من مادربوردی ندیدم برای تست گرافیک بوق بزنه ...براش لامپ قرار میدن بعنوان تست

بند دوم-شما کارت رو با سیستمای دیگه تست نکرده بلند شدی رفتی گارانتی حالا زحمتش به کنار .اونجا بهت ن :D دن       البته اینو به خدا از دلسوزی گفتم

بند سوم- هیچی   فقط pci-e  به اون اسلت کوچیکا میگن

بند چهارم-تا اونجایی که میدونم کارت ddr همون agp حساب میشه که به مین شما نمیخوره پس اون کارت دوستتون هم ddr3 بوده

مشخصات کارت خودت و دوستت رو بگو. جفتشون سوکت برق تغذیه دارن؟ یا مال دوستتون نداشت 

که اگه کارت خودتون برق تغذیه داره یک امکان به کابل برق میره 

اما اگه شرکت گارانتی تست سلامت کرده و مثبت بوده شما طبق گفته دوستمون اسلت مین بورد و خود کارت رو با الکل شستشو بده و قشنگ خشک کن

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم خودم :

M.B = abit AN52

CPU = AMD athlon 64 X2 Dual core 4000 2.10 GHz

RAM = 2GB DDR2

VGA = XFX 256 geforce 8600 GTS

Power = Green 430W

H.D.D = samsung 200

مشخصات اون کارت دوم :

XFX 128 6200 turbocach

آره گرافیک خودم برق تغذیه داره ولی کارت دوم نداره

ویرایش شده توسط mahdi406
لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم خودم :

M.B = abit AN52

CPU = AMD athlon 64 X2 Dual core 4000 2.10 GHz

RAM = 2GB DDR2

VGA = XFX 256 geforce 8600 GTS

Power = Green 430W

H.D.D = samsung 200

مشخصات اون کارت دوم :

XFX 128 6200 turbocach

آره گرافیک خودم برق تغذیه داره ولی کارت دوم نداره

شما اگر اسلات هارو خوب تمیز کردید و باز اتفاقی نیفتاد یحتمل مشکل از برق رسانی به کارتتون هست که یعنی کابل برق پاورتون که به کارت وصل میشه دچار مشکل هست

با پاور دیگری تست کنید روی سیستم خودتون

لینک به دیدگاه

منم دقیقا همین مشکل پست اول رو دارم.

یعنی یه موقع گرافیک ارور میده سیستم موقع بوت بوق میزنه و یه موقع سایم میاد بالا.

وقتی ارور میده یه دست بهش میزنم یکم فشار میدم رو اسلاتش بیشتر مواقع درست میشه!!!!

خود کارت و اسلاتش رو هم تمیز کردم و عیب ظاهری هم نداره!!!   فقط یکی از پایه های چاپی گرافیک که به اسلات وصل میشه تا انتها نیومده (اون نوک تیزه رو نداره)

vga : club hd 5750

main : msi p67ac45

بایوس هم آپدیت شد تاثیری نداشت!

قطعات من گذاشتن همچین که یک هفتس گارانتیشون تموم شده ارور میدن!

لینک به دیدگاه

منم دقیقا همین مشکل پست اول رو دارم.

یعنی یه موقع گرافیک ارور میده سیستم موقع بوت بوق میزنه و یه موقع سایم میاد بالا.

وقتی ارور میده یه دست بهش میزنم یکم فشار میدم رو اسلاتش بیشتر مواقع درست میشه!!!!

خود کارت و اسلاتش رو هم تمیز کردم و عیب ظاهری هم نداره!!!   فقط یکی از پایه های چاپی گرافیک که به اسلات وصل میشه تا انتها نیومده (اون نوک تیزه رو نداره)

vga : club hd 5750

main : msi p67ac45

بایوس هم آپدیت شد تاثیری نداشت!

قطعات من گذاشتن همچین که یک هفتس گارانتیشون تموم شده ارور میدن!

فکرکنم یکی از دوستانم یه همچین مشکلی داشت وقتی کمی بررسی کردیم دیدم کارت کامل چفت نمیشد

البته برای ایشون معمولا میومد بالا اما بیشتر مواقع صفحه ابی میومد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمال مشکل برق رو تست کردید؟

لینک به دیدگاه

احتمال مشکل برق رو تست کردید؟

برق خود گرافیک (چون برق جدا میخواد) یا برق سیستم ؟

لینک به دیدگاه

دوستان در مورد مشکل خودم باید بگم که پس از بررسی هایی که شد معلوم شد که کارت من دچار مشکلی شده که اصطلاحا میگن random شده یعنی روی بعضی مادربرد ها فعال میشه و روی بعضی هم خیر

حالا اینکه این مشکل چه جوری رفع میشه رو نمیدونم اما به گفته

شرکت گارانتی کننده مشکل این بوده در ضمن مشکل کارت من شبیه مشکل دوستمون جناب undefined نیست چون کارت بنده روی بعضی مادربرد ها اصلا به هیچ وجه با فشار دست و ... فعال نمیشد اما روی بعضی ها به راحتی فعال میشد

از دوستانی که بنده رو راهنمایی کردن سپاسگزارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...