رفتن به مطلب

انتخاب بین ASUS MX239H IPS یا LG 23EA63V IPS

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

می دونم که اگر بپرسم کدام بهتره اکثر دوستان میگن ایسوس.

سوالم اینه که آیا واقعا ایسوس ارزش 600 تومن گرونتر بودن رو داره؟ با توجه به اینکه غیر از کنتراست بالاتر در بقیه موارد مشابه ال جی هست؟

به نظرم قسمت عمده این اختلاف قیمت بر می گرده به مسایل بازار ایران وتبلیغاتی که روی برند ایسوس میشه, وگرنه در سایتهای خارجی قیمت تقریبا یکسانی دارند.

از دوستانی که واقعا این مانیتورها رو از نزدیک دیدن خواهش می کنم نظر بدن.

پیشاپیش تشکر می کنم.

ویرایش شده توسط Sundown
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

اصولاً هر چی بیشتر پول بدید آش بیشتری میخورید ;)

لینک به دیدگاه

سلام

سوالم اینه که آیا واقعا ایسوس ارزش 600 تومن گرونتر بودن رو داره؟ با توجه به اینکه غیر از کنتراست بالاتر در بقیه موارد مشابه ال جی هست؟

به نظرم قسمت عمده این اختلاف قیمت بر می گرده به مسایل بازار ایران وتبلیغاتی که روی برند ایسوس میشه, وگرنه در سایتهای خارجی قیمت تقریبا یکسانی دارند.

پیشاپیش تشکر می کنم.

دوست عزیز من از نزدیک ندیدم ولی وقتی میخواستم مانیتور بخرم خیلی تحقیق کردم .مانیتورهای ایسوس کیفیت مونتاژ بهتری داره یعنی الجی ها در ایران مونتاژ میشه و با اون چیزی که تو سایت های خارجی میبینی فرق داره ولی ایسوس همونه .

لینک به دیدگاه

با سلام

سلام

من هم با شما موافقم

لینک به دیدگاه

سلام

پیشاپیش تشکر می کنم.

دوست عزیز من 27 ایسوس  دارم خیلی عالی هست -- روزی 12 ساعت روشنه --اگه مشکل پول نیست 100 % عالی هست --اگه بتونی 27 ایسوس بگیری خیلی بهتر هست --من الان دنبال 29 میگردم

ویرایش شده توسط alikocholo2013
لینک به دیدگاه

بین دوستان این فرم که مانیتور اسوس دارند وقتی میخان در مورد کیفیت مانیتورها اسوس بگن بهترین تعریف که میتونن میکنن ازش

فکر کنم ارزشش داشت باشه هزینه کنید چون جدا از کیفیت تصویر کیفیت ساخت مانیتورها و حتی ظاهری هم اسوس بهتر هست

شاید قیمت ها بهتر بشه بعد عید البته با این  وضعه اقتصاد که هرکسی یک جور برا خودش تصمیم میگیره فکر نکنم قیمت ها

حالا حالا افت کنه !

لینک به دیدگاه

بین دوستان این فرم که مانیتور اسوس دارند وقتی میخان در مورد کیفیت مانیتورها اسوس بگن بهترین تعریف که میتونن میکنن ازش

دوست عزیز منظورتون از این حرف چی هست ؟

لینک به دیدگاه

منظورم این بود که هر کلمه ایی که سزاوار این مانیتور هست به کار میبرند اگه دقت کنید همه از بهترین و شاهکار و ... استفاده میکنن توصیف منظورم بود ;)

خودمم بزودی 23 اینچ میخرم چون واقعا خیلی وقته منتظر ورود مانیتورهای اسوس هستم به کشور

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من 27 ایسوس  دارم خیلی عالی هست -- روزی 12 ساعت روشنه --اگه مشکل پول نیست 100 % عالی هست --اگه بتونی 27 ایسوس بگیری خیلی بهتر هست --من الان دنبال 29 میگردم

درسته,من خودمم مانیتور 22 سامسونگ دارم و الان حس می کنم این سایز کوچیکه یا حداقل بزرگ نیست ولی مساله رزولوشن مانیتوره. به نظرم سایز 27 برای رزولوشن 1080 کمی بزرگه واز جزییات تصویر کم میشه . سایز 27 یا 29 وقتی خوبه که رزولوشن بالاتری داشته باشه.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز من از نزدیک ندیدم ولی وقتی میخواستم مانیتور بخرم خیلی تحقیق کردم .مانیتورهای ایسوس کیفیت مونتاژ بهتری داره یعنی الجی ها در ایران مونتاژ میشه و با اون چیزی که تو سایت های خارجی میبینی فرق داره ولی ایسوس همونه .

حرفتون درست. من الان یه مانیتور سامسونگ P22500 دارم و ازش راضیم البته نه اینکه بگم ایده آله. الان قصدم از گرفتن مانیتورجدید اینه که تفاوت محسوسی با مانیتور فعلیم داشته باشه وگرنه خریدش توجیهی نداره. دو مدلی که مطرح کردم اولا کمی بزرگترند(23 در برابر 21.5) ثانیا پنل IPS اند. ایا در عمل ارزش خرید دارن؟ یعنی تفاوت کیفیت تصویر انقدر هست که بیارزه؟ بخصوص ایسوس که قیمت خیلی بالاتری داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این حرفهایی که در مورد مانیتورهای LG زده میشه که کیفیت ساخت خوبی ندارند و غیره برمیگرده به مدل هایی که در ایران مونتاژ میشه ! مدل هایی که وارداتی از کره هستند.هم کیفیت ساخت بالایی دارند و البته قیمتشون بالاتره.

به طور کلی عمق رنگ در مانیتورهای ASUS زیاد نیست.ال جی در این زمینه بهتره.ایسوس طراحی بهتری داره و البته در ایران بخاطر نام برند طرفدار بیشتری هم داره.

به نظر من هر کدوم که قیمت مناسبتری داشتند بخرید.اگر محدودیت مالی وجود نداره MX239H رو بخرید.

لینک به دیدگاه

منم واقعا بین این دو تا گیر کردم... ولی دلم با ال جی ـه. به نظرم خوشگل‌تره. از نظر کیفیت هم تقریبا برابرن ولی نمیدونم چرا Asus اینهمه قیمتش بیشتره...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما اول بگو برای چه کاری میخوای بازی یا کارهای گرافیکی ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما اول بگو برای چه کاری میخوای بازی یا کارهای گرافیکی ؟

درود بر شما. برای بازی

لینک به دیدگاه

به این نیست! اگر این طوره من مانیتور lg دارم اصلا خامشوشش نکردم از وقتی که خریدم مگر این که برق بره! این یعنی کیفیت lg بهتره؟! نــــــــه!

لینک به دیدگاه

درود بر شما. برای بازی

خوب دوست عزیز برای بازی بیشتر از IPS زمان پاسخ دهی و رفرش ریت مهمه که با ms و Hz توی مشخصات مانیتور میاد .

شما یه مانیتور با مثلا 1یا 2 میلی ثانیه و 140Hz بگیری تا حرکات نرم تری توی بازی داشته باشی بهتره .

لینک به دیدگاه

خوب دوست عزیز برای بازی بیشتر از IPS زمان پاسخ دهی و رفرش ریت مهمه که با ms و Hz توی مشخصات مانیتور میاد .

شما یه مانیتور با مثلا 1یا 2 میلی ثانیه و 140Hz بگیری تا حرکات نرم تری توی بازی داشته باشی بهتره .

کاملا حرفتون درسته ولی کیفیت تصویر پنلهای ips رو هیچ وقت  پنلهای tn نداره و همچنین زاویه دید مثلا موقع فیلم دیدن

یسری ips هست که درسته 5 میلی ثانین ولی تقریبا هم رده مانیتورهای 2 میلی عمل میکنه

ویرایش شده توسط real fc
لینک به دیدگاه

من امروز خواستم برم LG 23EA63V IPS رو بگیرم اصلا پیدا نمیشه!! یکی با زور پیدا کردم اونم بهم گفت 1 تومن چون نیستش اصلا. کسی اگه جایی رو میشناسه که میشه پیدا کرد لطفا بگه.

لینک به دیدگاه

من امروز خواستم برم LG 23EA63V IPS رو بگیرم اصلا پیدا نمیشه!! یکی با زور پیدا کردم اونم بهم گفت 1 تومن چون نیستش اصلا. کسی اگه جایی رو میشناسه که میشه پیدا کرد لطفا بگه.

دوست عزیز اره فعلا موجود کسی نداره شما باید 10 روز پیش اقدام به خریدش میکردید الان کسی نداره   فقط من امروز تو بازار مشهد بودم یکی بود که برای نمایش بود گفت فروشی نیست از نزدیک کیفیت پنلشو دیدم راستشو اگه بخوای بگم هیچ فرقی با ال ای دی نداشت فقط کمی زاویه دید بهتر داشت و کمی لوکس بود اونم بخاطر اینکه دورش به غیر پایین بدون قاب است ولی از نظر من asus vn247h  بگیری بهتره هم 24 اینچ هم 1ms  هم طراحی زیبا هم کنتراست بالا داره  همه چیزو فدای ips نکنید انتخابهای بهتری دارید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اره فعلا موجود کسی نداره شما باید 10 روز پیش اقدام به خریدش میکردید الان کسی نداره   فقط من امروز تو بازار مشهد بودم یکی بود که برای نمایش بود گفت فروشی نیست از نزدیک کیفیت پنلشو دیدم راستشو اگه بخوای بگم هیچ فرقی با ال ای دی نداشت فقط کمی زاویه دید بهتر داشت و کمی لوکس بود اونم بخاطر اینکه دورش به غیر پایین بدون قاب است ولی از نظر من asus vn247h  بگیری بهتره هم 24 اینچ هم 1ms  هم طراحی زیبا هم کنتراست بالا داره  همه چیزو فدای ips نکنید انتخابهای بهتری دارید

این چنده؟

ولی اون 23 اینچ ال جی چشم رو گرفته.. البته ایسوس هم خوبه ولی قیمتش بالاست.

دوستان لطفا اگه کسی جایی تو تهران یا وبسایتی رو میشناسه که میشه LG 23EA63V IPS و تهیه کرد لطف معرفی کنه.

لینک به دیدگاه

این چنده؟

ولی اون 23 اینچ ال جی چشم رو گرفته.. البته ایسوس هم خوبه ولی قیمتش بالاست.

دوستان لطفا اگه کسی جایی تو تهران یا وبسایتی رو میشناسه که میشه LG 23EA63V IPS و تهیه کرد لطف معرفی کنه.

مدل asus vn247h خود سایت لیون برای فروش گذاشته و فکر نکنم فعلا کسی این مدل رو داشته باشه

لینک به دیدگاه

ببین اینجا موجود نداره :

حافظه پارسیان

66758528

خیابان جمهوری پاساژ علاالدین طبقه اول پلاک 164

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز من چند روز پیش یکی خریدم ال جی فوق العادست

احتمالا بفروشمش تا یکی دو روز دیگه چون دارم یه ۲۷ میگیرم

خواستید در خدمتم

Sent from my K00E using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...