رفتن به مطلب

گروه احترام به قوانین کپی رایت ، بچه های لیون

Mahyar Curious
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

به نظرم ویژگی های این نسبت به بقیه دانلود منیجر ها بیشتر بود ( نظر شخصیم) واسه همین گرفتمش . و با نحوه دانلود کردنش (تیکه تیکه کردن) خیلی حال میکنم

همه دانلود منیجر ها برای افزایش سرعت چند تیکه دانلود میکنن . شما FDM رو بررسی کرده بودید ؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 95
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

خب بلاخره امروز بچه گلی شدم و رفتم IDM رو که خیلی ازش استفاده دارم رو به صورت اورجینال خریدم تا از دست این کرک ها راحت شم و به راحتی بتونم اونو اپدیت کنم (ماشالا 2 رو یه بار اپدیت میده :| )

الان چه حسه خوبی دارم :D

چند خریدی و چجوری پرداخت کردی.

من تنها با IDM تونستم به بالاترین سرعت دانلود برسم ...

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

IDM نمایندگی رسمی داره تو ایران که با کارت های بانکی میشه لایسنس رو خرید

http://www.downloadmanager.ir/buy/

منم همون 69 تومن گرفتم

---------

FDM

راستش نه ولی عکساشو که تو نت دیدم و ویژگی هاش رو که تو سایتش دیدم هیچ دلیلی رو برای ایجاد نکرد که از اون استفاده کنم

ویرایش شده توسط AmirMahmood
لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

IDM نمایندگی رسمی داره تو ایران که با کارت های بانکی میشه لایسنس رو خرید

http://www.downloadmanager.ir/buy/

منم همون 69 تومن گرفتم

---------

FDM

راستش نه ولی عکساشو که تو نت دیدم و ویژگی هاش رو که تو سایتش دیدم هیچ دلیلی رو برای ایجاد نکرد که از اون استفاده کنم

نمایندگی نیست ایشون از idm لایسنس میخره جدا میفروشه 

لینک به دیدگاه

همه دانلود منیجر ها برای افزایش سرعت چند تیکه دانلود میکنن . شما FDM رو بررسی کرده بودید ؟

مهیار این میگی ؟  :-? دان کنم ببینم چیه برا من فرق نداره زیاد سرعت اینقدر لگنه  :laughing: 50 بیشتر نمیشه 

شاید بهتر باشه تست میزنم  :cool:

http://www.freedownloadmanager.org/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

به نظر من این بحث های کپی رایت/محیط زیست/گیاه خواری/حقوق حیوانات ... اینا یه مقدار لوس بازی هست برا جلب توجه و خود نمایی.....................مثل این اروپایی ها که به میزان باروری مارمولک ها در صحرای نوادا اهمیت میدن خدایی نکرده زوجین گرامی بی بچه نمونن اما به اندازه یه تک سلولی به جون آدما اهمیت نمیدن.

اما یه فرق هست بین ما و اونا:

اونا از بس خوش هستن به این چیزا هم اهمیت میدن مثلاً انقد درآمد خوب دارن همه چی رو اورجینال می گیرن اما ما از بدبختی و بیکاری و ...... سراغ این جور چیزا میریم.

لینک به دیدگاه

در توانم رعایت میکنم  :D

IDM پاک شد  :cool: FDM جایگزین شد

لینک به دیدگاه

با تمام احترام به این گروه فکر میکنم که باید خدا رو شکر کنیم که به راحتی به این برنامه ها دسترسی داریم.دیروز همینجوری رفتم یه نگاه به قیمت لایسنس ها بندازم مثلا تری دی مکس ۲۰۱۵ قیمتش ۳۵۰۰ پوند بود.خودتون حساب کنید ببینید چند میشه.خدایی من که همینجوری با این ضد کپی رایت راحتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در توانم رعایت میکنم  :D

IDM پاک شد  :cool: FDM جایگزین شد

افزونه Down Them All رو نصب کنید قدرتش از idm بیشتر هست مخصوصا در کمپرس و ان کمپرس کردن فایل تیکه تیکه شده 

این افزونه روی کروم نصب میشه و همانند idm هست و هیچ چیزی کم نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تمام احترام به این گروه فکر میکنم که باید خدا رو شکر کنیم که به راحتی به این برنامه ها دسترسی داریم.دیروز همینجوری رفتم یه نگاه به قیمت لایسنس ها بندازم مثلا تری دی مکس ۲۰۱۵ قیمتش ۳۵۰۰ پوند بود.خودتون حساب کنید ببینید چند میشه.خدایی من که همینجوری با این ضد کپی رایت راحتم

3d max یا نرم افزار های مشابه که هزینه لایسنس بسیار زیادی دارند 

لایسنس برای دانش اموزان و دانشجویان هم دارن شما اگه دانشجو باشید میتونید لایسنس سه ساله 3d max دریافت کنید ولی یک سری محدودیت داره که بدرد شما هم نمیخوره برای استفاده تجاری هست ولی بدرد اموزش و کارهای کوچیک میخوره

لینک به دیدگاه

ممنون از استارتر عزیز بابت کار زیباشون  :clapping:

من هم مدتیه شروع کردم به خرید نرم افزار ها ویا بازی های original

یک توصیه به دوستان گیمردر این زمینه:

لازم نیست که از سایت های واسطه فروش CD key استفاده کنید

میتونید بازیهارو خیلی ارزونتر و از سایت مرجع خریداری کنید

واسه اینکار کافیه اول یک اکانت webmoney بسازید و بعدش از سایت های مربوطه داخلی (گوگل کنید) اکانت خودتونو شارژ کنید

بعد به سایت plati.ru برید و هرچی که خواستید با کیف پول مجازیتون بخرید

@};-

لینک به دیدگاه

منکه کاملا مخالفم...تا وقتی که قوانین و تحریم ها حل نشه خرید اوریجینال کاملا اشتباهه چون شرکت ها به راحتی از ساپورت سر باز می زنن و می گن چون شما تحریم هستید نمی تونیم کاری براتون انجام بدیم.من خودم نزدیک 250 تومن روی خرید بازی اوریجیال ضرر کردم. حدود 200 تومنش ضرر از Steam بوده که با اینکه بنده با یه کد Steam Wallet کاملا قانونی اکانتم رو 50 دلار شارژ کرده بودم اکانت بنده رو از خرید کردن منع کردن و 50 دلار رو داخل اکانت Steam بنده بلوکه کردن و باهاشون که تماس گرفتم گفتن شما حق خرید از فروشگاه مارو ندارید و ما از اجازه ی خرید و پشتیبانی منطقه ی شما معضوریم. 40 تومن هم یه خرید از Humble Bundle داشتم و خیر سرشون CD Key بدون محدودیت منطقه ای (DRM FREE) خریدم که بعد دوباره داخل Steam فعال نشد و گفت این محصولات در کشور شما قابل دست رسی نیست.که Humble Bundle هم گفت مشکل از ما و CD Key نیست و این محصولاتی ما به شما فروختیم برای ایران محدود نیست. شما باید با Steam مشکلتون رو حل کنید.که بنده هم به Steam ایمیل زدم و اون ها خیلی راحت از زیرش در رفتن گفتن شما قند ش.کن استفاده می کنی؟ گفتم بله سایتتون فلانه برای من و من مجبورم استفاده کنم.گفتن چون شما از قند ش.کن استفاده می کنی دارید قوانین IP ما رو زیر سوال می برید و ما هم شما رو ساپورت نمی کنیم و اگه هم به این کارتون ادامه بدید اکانتتون رو می بندیم.خلاصه گور پدرشون...منکه بسه هر چی خواستم متمدن باشون رفتار کنم.250 تومن توی پاچم رفت بسه دیگه.,وقتی به راحنی از پشتیبانی محصولی که بنده کامل پول دلاریشو پرداخت می کنم سرباز می زنن و دزدی می کنن من برای چی باید اوریجینال بخرم؟

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

ممنون از استارتر عزیز بابت کار زیباشون  :clapping:

من هم مدتیه شروع کردم به خرید نرم افزار ها ویا بازی های original

یک توصیه به دوستان گیمردر این زمینه:

لازم نیست که از سایت های واسطه فروش CD key استفاده کنید

میتونید بازیهارو خیلی ارزونتر و از سایت مرجع خریداری کنید

واسه اینکار کافیه اول یک اکانت webmoney بسازید و بعدش از سایت های مربوطه داخلی (گوگل کنید) اکانت خودتونو شارژ کنید

بعد به سایت plati.ru برید و هرچی که خواستید با کیف پول مجازیتون بخرید

@};-

بله روشی که شما فرمودید عالیه ولی این روش هم در حقیقت خرید از سایت واسطه هستش!

منکه کاملا مخالفم...تا وقتی که قوانین و تحریم ها حل نشه خرید اوریجینال کاملا اشتباهه چون شرکت ها به راحتی از ساپورت سر باز می زنن و می گن چون شما تحریم هستید نمی تونیم کاری براتون انجام بدیم.من خودم نزدیک 250 تومن روی خرید خرید بازی اوریجیال ضرر کردم. حدود 200 تومنش ضرر از Steam بوده که با اینکه بنده با یه کد Steam Wallet کاملا قانونی اکانتم رو 50 دلار شارژ کرده بودم اکانت بنده رو از خرید کردن منع کردن و 50 دلار رو داخل اکانت Steam بنده بلوکه کردن و باهاشون که تماس گرفتم گفتن شما حق خرید از فروشگاه مارو ندارید و ما از خرید و پشتیبانی منطقه ی شما معضوریم. 40 تومن هم یه خرید از Humble Bundle داشتم و خیر سرشون CD Key بدون محدودیت منطقه ای (DRM FREE) خریدم که بعد دوباره داخل Steam فعال نشد و گفت این محصولات در کشور شما قابل دست رسی نیست.که Humble Bundle هم گفت مشکل از ما و CD Key نیست و این محصولاتی ما به شما فروختیم برای ایران محدود نیست. شما باید با Steam مشکلتون رو حل کنید.که بنده هم به Steam ایمیل زدم و اون ها خیلی راحت از زیرش در رفتن گفتن شما قند ش.کن استفاده می کنی؟ گفتم بله سایتتون فلانه برای من و من مجبورم استفاده کنم.گفتن چون شما از قند ش.کن استفاده می کنی دارید قوانین IP ما رو زیر سوال می برید و ما هم شما رو ساپورت نمی کنیم و اگه هم به این کارتون ادامه بدید اکانتتون رو می بندیم.خلاصه گور پدرشون...منکه بسه هر چی خواستم متمدن باشون رفتار کنم.250 تومن توی پاچم رفت بسه دیگه.

بله مشکلات زیادی سر راهه بشخصه یک بار اکانت پی پالم از دست رفت که خدا رو شکر 15 دلار بیشتر پول نداشتم که حدود 55 تومن بود!

مسئله ی رعایت کپی رایت فقط همین نیست مشکل بزرگتر سر راه نرخ ارز سرسام آور هستش!

با این قیمت ارز بخوایم نرم افزار های کاربردی اولیه رو تهیه کنیم(مثل ویندوز-آفیس و...) باید نصف حقوق کل سالمونو بپردازیم! چه برسه به اینکه بخوایم بازی اورجینال تهیه کنیم!

البته کپی رایت خیلی خوبه و در نهایت به نفع همه ی ماست ولی خب مشکلات سر راه زیاده @};- @};-

لینک به دیدگاه

من دعا میکنیم از گرسنگی نمیریم استار اومده تاپیک اورجینال میزنه خنده داره نه؟؟؟!!! :-?  :-?  :crying:  :crying:  :(  :(

لینک به دیدگاه

با سلام.

هردو دوستمون آقا محمد و کاربر عزیزhk888 به نکات خوبی اشاره کردن. متاسفانه شرایط ما به نحوی نیست که بخوایم مثل سایرین رفتار کنیم و این قانون کپی رایت که در واقع تعهد مصرف کننده در قبال تولید کننده هست در کشور ما یک طرفه خواهد بود .از طرفی سنگ ها و موانعی که برخی کشور ها در مسیر پیشرفت مردم ما انداختن به خودی خود موجب بسته شدن دست ما برای رعایت این قوانین شده متاسفانه و پرداخت مبالغی هنگفت برای این موارد چیزی خارج از توصیف واژه ی "عادلانه" شده بخصوص دلار 3.383تومانی و پراید 20 میلیون تومانی و یا خودروی بی ارزش چینی با که با نرخ 100 میلیون تومانی فروش میره و نسبت درآمد و خرج و مخارج و مشکلات اقتصادی که حداقل میتونم بخش کوچکش رو به عوامل خارجی و محدودیت ها و تحریم ها نسبت بدم.از طرفی کپی رایت در کشور ما قانون رسمی نیست پس رعایت نکردنش در حدود این مرز نمیتونه قانون شکنی محسوب بشه و از دید حقوقی خلافی صورت نگرفته. اما در ارتباط با بخش اخلاقی  شخصا عقیده دارم اگه شرایط مناسب و عادلانه بود و قرار بر پرداخت هزینه های منطقی و احترام و پشتیبانی مناسب بود کپی رایت یک "باید" و یک "هنجار" میشد. به عنوان مثال یک کارتون دوبله ی با کیفیت که برای برادر یا خواهر کوچکترتون یا فرزندتون تهیه میکنین و قیمت منطقی داره "باید" اصل تهیه بشه . حال این اصل تهیه کردن چه نرخی داره(برای عموم نرخ منطقی 5000 یا شاید حتی کمتر هست اما برخی به همون هم راضی نیستیم و دانلود رایگان شبانه رو ترجیح میدیم) حال این نرخ رو با نرخ نرم افزار 200000 تومانی اصل مقایسه کنین که میدونم تلاش و زحمت  زیادی براش انجام گرفته و هزینه ی زیادی براش پرداخت شده اما متاسفانه شرایطی که فقط بخشیش مرتبط با ماست موجب شده توان خریدش بصورت اصل برای همه فراهم نباشه و شاید جایی یک نرم افزار 73 دلار فروش بره اما آیا این 73 دلار برای یک ایرانی با " این شرایط"  منطقی هست؟ و یا احترام و پشتیبانی لازم برای خریدار فراهم نباشه مانند کارت گرافیک 2میلیون تومانی که دوستان میخرن درصورتی که  حتی امکان استفاده از سایتش براشون فراهم نیست جهت دانلود درایور یا مواردی که دوستان در بالا اشاره کردن.

درمورد نرم افزارهای رایگان هم متاسفانه در برخی از موارد به سرقت و فروش اطلاعات و جستجو ها و داده ها از طریق spyware یا نصب adware ناخواسته منجر میشه. البته به عنوان آنتی ویروس حداقل میتونم 360totalsecurity رو معرفی کنم که خودم استفاده میکنم هرچند شاید روزی معلوم شد که این هم مانند avg  از فروش برخی اطلاعات شخصی کسب درآمد میکنهhttp://www.guru3d.com/news-story/avg-going-from-anti-virus-software-towards-spyware.html البته حداقل در این مورد به شما غیر مستقیم اطلاع داده میشه  یا برخی سرویس های رایگان دیگه مثل گوگل یا فی.س ب.وک و وا.یبر و امثال آن. تابحال توجه کردین این آمار رو گوگل از کجا میاره؟ مثلا این که چند نفر فلان کلمه رو جستجو کردن.و اینکه چطور با این سرعت گوگل رشد کرد و به این سرمایه رسید؟

بهرحال اگر روزی در این مرز شرایط خرید کالای اصل عادلانه و منطقی باشه بنده جزو کسانی هستم که ازش پشتیبانی میکنم در حد توانم و حرکت بسیار زیباییست و میشه حداقل برای شروع از مواردی مانند guard3d و کپی از guru3d که چند وقت پیش اتفاق افتاد و حتی روی عکس بنچمارک ها هم نوشته ی guru 3d رو ویرایش کرده بود و اسم سایت خودش رو نوشته بود شروع کنیم که متاسفانه در بسیاری از سایت ها میبینم که برخی از دوستان مطالب رو بدون ذکر منبع یا حتی با نام خودشون انتشار میدن. و شروع از این نوع موارد از دید شخصی منطقی تر هست و کپی رایت فقط محدود به خرید کالای اصل نیست .

موفق باشین

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

دوست عزیز، قوانین کپی رایت در شرایطی عادلانه است که همه چی عادلانه باشه، از همه مهمتر حقوق و دستمزد عادلانه باشه

اون موقع بنده اولین کسیم که میرم ویندوز اورجینال میخرم، نه الان که حقوق یه ماهم رو باید بدم برا دو تا نرم افزار!

در ضمن خدمات هم باید ارائه بشه نه که یه کالایی رو بفروشن بعد هم خدافظ!

موافقم.

با این وضعیت نمیشه  اورجینال  خرید.

لینک به دیدگاه

با این توضیحات دوستان نظرم عوض شد

fdm پاک شد :cool:  idm نصب شد 

=)) نه شوخی کردم  ^_^

حزب بادم  :D  :laughing:

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

با این توضیحات دوستان نظرم عوض شد

fdm پاک شد :cool:  idm نصب شد 

=)) نه شوخی کردم  ^_^

حزب بادم  :D  :laughing:

آقا نادر شما هم دنباله روی راه آقا مهدی شدین ها :)

جدا از شوخی هرکس نظری داره و نظر من هم میتونه اشتباه باشه باید تصمیم گیری ها با جمع بندی منطقی صورت بگیره . شاید مواردی مانند افشای قرار دادن spyware درون firmware هارددیسک های seagate و wd و toshiba بخصوص مواردی که وارد خاورمیانه میشن توسط kaspersky که منابع متعددی این اقدام رو به nsa نسبت دادن که حتی به فکر کسی هم نمیرسید بشه در firmware راهکار جاسوسی قرار داد موجب شده بنده کمی نسبت به privacy حساس تر از بقیه باشم. http://www.reuters.com/article/2015/02/17/us-usa-cyberspying-idUSKBN0LK1QV20150217 یا مثلا مواردی مانند ho't 's po't sh'ield که نه تنها adware داره بلکه در بسیاری از موارد دیدم که موجب بهم ریختن سیستم کاربر میشه  وحس خوبی نسبت به نرم افزارهای رایگان ندارم و تا حد امکان از موارد کرک شده هم دوری میکنم با ترفند های مختلف. متاسفانه در یکسری شرایط شناسایی malware ها بسیار دشوار هست و در برخی از نرم افزارهای رایگان با شهرت کمتر وجود keylogger تایید شده تابحال که حتی فکرش رو هم نمیکردم.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

افزونه Down Them All رو نصب کنید قدرتش از idm بیشتر هست مخصوصا در کمپرس و ان کمپرس کردن فایل تیکه تیکه شده 

این افزونه روی کروم نصب میشه و همانند idm هست و هیچ چیزی کم نداره

سلام محمد  @};-

تست میکنم ببینم چیه 

fdm خدایش خیلی خوبه  با اینکه رایگانه امروز 2 گیگ باهاش دان کردم سرعتش عالیه 

این Down Them All هم چک کنم  :) 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازی L4D2  + تم KLEO و   Ultimate Addons for Visual Composer از envato به صورت اصل خریداری شد 

باشد تا رستگار شویم و به زحمات بقیه احترام بگذاریم تا آنها هم به زحمات ما احترام بگذارند

لینک به دیدگاه

سلام محمد  @};-

تست میکنم ببینم چیه 

fdm خدایش خیلی خوبه  با اینکه رایگانه امروز 2 گیگ باهاش دان کردم سرعتش عالیه 

این Down Them All هم چک کنم  :) 

یه دانلود منیجر هم هست به نام XDM یا Xtreme download manager که خوب و کم حجم هست البته دلیل محبوبیتش مولتی پلتفرم بودنشه چون از JVM استفاده میکنه روی هر سیستم عاملی که JRE نصب شده باشه بالا میاد..اکثرا روی توزیع های لینوکس از این دانلود منیجر استفاده میکنن که سرعت خوبی هم داره :cool:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...