رفتن به مطلب

فروش سیستم حر فه ای در حد آک

Recommended Posts

دوستان عزیز ممنون از راهنمایی ارزشمندتون

راستش من اجباری در فروش این کیس ندارم  ونیازی نمیبینم که بخوام خوردش کنم چون به ارزشش کاملا واقف هستم یکی از دوستان فرمودن کیس ارزشمند تر از این رو به من میدن 2500 حتما همینطور هست عزیز و در حرف شما شک ندارم ولی من تنها مادربوردی که دیدم در حالت sli و استفاده همزمان از 4 کارت گرافیک 580 بدون کوچکترین مشکل 6 ساعت مدام در حال رندر تصاویر گرافیکی بود همین بود در مورد کیس هم آخرین قیمت 430000 هزار بوده 3 ماه پیش

لینک به دیدگاه

راستش من اجباری در فروش این کیس ندارم  ونیازی نمیبینم که بخوام خوردش کنم چون به ارزشش کاملا واقف هستم یکی از دوستان فرمودن کیس ارزشمند تر از این رو به من میدن 2500 حتما همینطور هست عزیز و در حرف شما شک ندارم ولی من تنها مادربوردی که دیدم در حالت sli و استفاده همزمان از 4 کارت گرافیک 580 بدون کوچکترین مشکل 6 ساعت مدام در حال رندر تصاویر گرافیکی بود همین بود در مورد کیس هم آخرین قیمت 430000 هزار بوده 3 ماه پیش

دوست عزیز نوش 430 بوده یا دست دوم ؟

لینک به دیدگاه

آقا منم از یکی از دوستانم پرسیدم فرمودند پراید من بالای 30 میلیون ارزششه ...

حرف دوستان که در کاسبی و خریدو فروش ملاک نیست عزیز

تماس بگیرید به این شماره ها: 

تماس : 88947927 - 88947928

مدیر محترم همین سایت آقای حسینی با کوله باری از پشتکارو تجربه گوشی رو برمیدارن و شما قطعاتتونو بهشون میگید و ایشون قیمتشو اعلام میکنن ...

فقطم هزینهء تلفنش میافته ..

بهترین راه برای قیمت گذاری این سیستم همین هست

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نوش 430 بوده یا دست دوم ؟

قیمت نوش عزیزم این قیمت بوده.موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

با تشکر از مدیریت سایت فروش منتفی شد بعلت خرید کارگ گرافیک 690 .ممنون از دوستان

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...