رفتن به مطلب

درخواست کمک فوری برای مشکل با پراید(پی کی)

amin69r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان یه اتفاقی برام افتاده که شدیدا نگرانم کرده
لطفا هر کسی اطلاعاتی داره از من دریغ نکنه

من تبریز زندگی میکنم و تو یه هفته گزشته اینجا بارندگی بود
و هوا هم سرد

ماشین از قبل یه کم اب پس میداد از واتر پمپ که قطع شده بود
منم از 5شنبه 2هفته پیش تا شنبه صبح هفته پیش ماشین رو روشن نکرده بودم(3روز)
که ساعت 7 بود فک کنم اومدم روشن کردم
و اومدم ابشو چک کنم که دیدم روی اب یه پرده نازک یخ زده
برا همین با این که یه زده یخ یه لیتری + اب قبلیش که اونم ضد یخ داشت،داخلش بود تصمیم گرفتم 
کل رادیاتور رو خالی کنم
رفتم یه ضد یخ 4 لیتری خریدم به نسبت 70ضد یخ 30 اب ریختم داخلش(ماشین پرایده)
بعد عصر که رفتم بیرون دیدم امپر اب هی داره میره بالا که خاموش کردم ماشین رو و دیدم که از قسمت تسمه ها داره اب میاد،که گفتم حتما از واتر پمپه و از اونجایی که بلدم چطور عوضش کنم
امروز دست به کار شدم
ولی یه حسی هم هی میگفت که اب یخ زده داخل زده موتورو ترکونده!
برا همین بعد این که اون محافض پلاستیکی تسمه تایمر و باز کردم(هر دو قسمت پاییم و بالارو)
بدون تسمه دینام(و در نتیجه بدون واتر پمپ)یدونه استارت زدم دیدم باز اب راه افتاد و از انتهای میلنگ که تسمه تایم بش وصله ابو اطراف میپاشید

حالا به نظرتون ممکنه پوسته موتور به فنا رفته باشه؟
یا مشکل از واتر پمپه(وقتی ماشین روشن میشه ابی که میره از این قسمت 2-3 برابر میشه،حتی اگه واتر پمپ هم کار نکنه)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ازتوضیحات شما این طور به نظر میاد که متاسفانه آب یخ زده و موتور ترک خورده!

لینک به دیدگاه

ازتوضیحات شما این طور به نظر میاد که متاسفانه آب یخ زده و موتور ترک خورده!

الان بابام هم اومد یه نگاهی کرد،گفت از واتر پمپه،چون اگه یخ میزد رادیاتو بخاری و رادیاتور اصلی اول از همه به فنا میرفتن!

در ثانی با چراغ قوه که داشتیم نگاه میکردیم،اب از زیر واتر پمپ چکه میکنه،و چون تو این یه هفته اب تا جایی که نشت میکرده تو موتور پایین اومده،موقع روشن بودن به خاطر لرزش بیشتر چکه مکنه(البته این گفته پدرمه،و فک کنم تا فردا نبرم چند جا نشون ندم مشخص نشه چی به چیه!)

خدا کنه که ترک خوردگی موتور نباشه،چون علاوه بر مشکلات باز شدن موتور و ...

تعویض کارت ماشین و کلی کار اضافه اداری داره که ...

:(

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

دوستان درسته خیلی از زمانی که این تاپیک رو زدم گزشته ولی الان که داشتم book mark هامو مرتب میکردم دیدم گفتم یه توضیحی بدم:

1.توصیه من اینه که قبل از این که کار به این مراحل برسه پیشگیری کنید حتما

2.در صورت یخ زدگی زیاد نگران نباشید،چون روی موتور به ازای هر بلوک اب تو سیلندر یه درپوش هست که با چسب تو جاش ثابت شده و با یخ زدگی این درپوش ها(که بهش پولک گفته میشه)پرت میشه بیرون و نمیزاره فشار بالا صدمه بزنه به موتور(مگر این که ضد یخ کلا نداشته باشه که ...)

3.اینو یادتون باشه حتی تو ماشینی که یه ساله مثلا با محلول 50%اب+50%ضد یخ کار میکرده اگه اب و خالی کردین و دوباره اب و ضد یخ جدید ریخدید به احتمال زیاد شروع کنه به چکه کردن قسمت هایی که ترک یا درز داره

4.حتما ضد یخ که خریداری میگنید و ترکیب میکنید رو بعد از ترکیب با اب(ترجیها اب مقطر) با قرار دادن در فریزر تست کنید(من خودم قربانی همین ضد یخ تقلبی بودم!)

5.نکته ای که اکثر کسایی که پراید دارن فراموش میکنن اینه که وقتی واتر پمپ اب پس میده تسمه تایم میمونه داخل اب(به دلیل ساختار درپوش تسمه تایم)و اگه توجه نشه ممکنه حین رانندگی تسمه تایم پاره بشه و دردسر دو چندان و هزینه زیادی رو به بار بیاره پیس به واتر پمپ و نشتیت حساس باشید

6.در مورد یخ زدگی اگه مطمعن نیستید که یخ زده موتور یا نه چد راه داره،و راحترین قسمت چک کردن رادیاتور ماشین هست چون هم دوام کمتری داره و هم مساعد تره برای یخ زدگی

7.در هر صورت ماشینی که فنی سالمی داره اب کم نمیکنه(این یه قاعده کلی هست)تو پراید هم اگه در رادیاتور یالم باشه این امر صادقه،و برای چک کردن کافیه سطح اب قمقمه چک بشه،و در صورت کم شدم،ترجیها ضد یخ ازافه بشه(وقتی اب ازافه میکنید مرتبا بعد از یه مدت مقدار ضد یخ  کم و در نتیجه نقطه انجماد میاد بالا،که معمولا کسی م متوجه نمیشه(اشتباه دیگه من)

8.در هر تصادفی که جلوی خودرو به هر نحوی باز سازی شده(حتی اگه رادیاتور سالم مونده باشه در تصادف،قبل زمستون اب و ضد یخ تعویض یا چک بشته(با روش فریزر) چون اکثرا صافکارا وقتی اب رادیاتور رو باز میکنن نصف بیشترش میریزه زمین،و به جاش اب میریزن،که...

امید وارم که تجربه به دست اومده به درد دستان بخوره

در ضمن باید بگم که مشکل من با تعویض واتر پمپ و رادیات اصلی(به خاطر نشتی ) حل شد و شکر خدا ماشین خوب کار میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...