رفتن به مطلب

ساخت واتر کولر برای پردازنده و گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان عزیز

من میخوام برای گرافیک و پردازنده واتر کولر بسازم برای ساخت واتر بلاک مشکلی ندارم اما یه راهنمایی میخوام

میخوام با یه پمپ و رادیاتور هم کارت گرافیک و هم سی پی یو رو خنک کنم 

اولین سوال :برای این کار ظرفی هم لازم هست که مایع رو داخلش بریزم واز داخل اون پمپاژ بشه؟

راهنمایی بعدی در مورد طریقه وصل کردنشون به هم دیگه هست یعنی خروجی پمپ رو بدم به کجا وبعدش کجا و.................توجه کنید که من در این فرایند میخوام که هر دوشون از طریق یک پمپ و رادیاتور خنک بشن برای رادیاتور هم مشکلی ندارم پمپ هم دوستان هستن میتونن اکواریومی خوب برام جور کنن فقط اگر شیوه وصل کردنشون به هخم و اگر دو راهی چیزی برای دوتاشون لازمه بگید

از همتون ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام

سیستم واتر کولینگ به این صورت هستش که پمپ آب رو پمپاژ میکنه به سمت بلاک سی پی یو و بعدش بلاک کارت گرافیک و بعد به سمت رادیات جهت خنک سازی و دوباره به پمپ میرسه و همین پروسه ادامه پیدا میکنه...

در رابطه با مخزن هم بستگی به پمپ شما داره و اگه اینترنان یا در داخل آب قرار میگیره نیاز به یک ظرف یه مخزن دارید که پمپ داخلش قرار بگیره اگر خارج از آب باشه نیازی به مخزن نیست.(اکثر پمپ های آکواریمی احتیاج دارند داخل آب قرار بگیرد).

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...