رفتن به مطلب

مشکل با گرافیک لپ تاب hp probook 4530s

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران انجمن لیون بنده یک سال و نیم هست که این انجمن را مشاهده میکنم و بدون نیاز به تایپک زدن ده ها بار مشکلاتم حل شده و همینجا از شما دوستان به خاطر تایپک های مختلفی که ایجاد نمودید تشکر میکنم و مشکلی که برایم بوجود امده را مطرح میکنم و پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم.

یکی از دوستانم یک عدد لپ تاب مارک اچ پی مدل probook 4530s به بنده دادند برای تعویض ویندوز و نصب درایو این لپ تاب ویندوزش اورجینال بود اما به علت نا وارد بودن زدن ویندوز را پروندن من سیستم عامل ویندوز سون 64 بیتی از هر مدل التیمیت و پروفشنال و هوم پریمیوم روی این دستگاه نصب کردم و درایو های این دستگاه رو از سایت اچ پی منطبق با نسخه دانلود کردم اما تنها درایوی که نصب نمیشه گرافیک amd یا ati هست.

بنده از درایو سلوشن پک نصخه 12و 13 هم استفاده کرم اما گرافیک فراخوانی نشد.

نسخه جدید دراور amd برای نوت بوک هم فایده نداشت .

الان windows aro غیر فعال هست و از گرافیک intel داره استفاده میکنه و بعد از نصب درایو گرافیک برنامه کاتالیست به منویراست کلیک اضافه نشده.

خودم از لپ تاب واقعا بدم میاد اما کل فامیل و اشنایان به صورت کامل روی من حساب میکنند و لپ تاب میخرند و من مسئول تعمیر هستم.

فکر نمیکنم مشکل سخت افزاری باشه چون مثل همین مشکل را دو هفته پیش با لپ تاب lenovo z500 داشتم اما به خواطر اینکه دمای قطعات مشکل داشت وبالا بود لپ تاب نو را پس دادم و مشکلش سخت افزاری بود و گارانتنی جعلی و...

ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کنم

لینک به دیدگاه

با ست آپ آنلاین شرکت ای ام دی نصب میشه

این که گفتید نرم افزاره ؟

توی نت گشتم چیزی نیافتم!

لینک به دیدگاه

این لینک گرافیک هست.دانلود کنید

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp55501-56000/sp55947.exe

اگه اروری داد اعلام کنید

لینک به دیدگاه

http://www.xum.ir/images/2013/12/24/2.png

تصویر از ارور

post-14732-0-54765000-1387871018_thumb.png

ویرایش شده توسط hamidsoft
لینک به دیدگاه

این که فقط یک لیست از پکیج هایی که نصب شده اعلام کرده

اون لینک که من بهتون دادم دانلود کردین نصب کردین؟ موقع نصب شدن هیچ اروری هم نداد؟

یک عکس از دیوایس منیجر و بخش display adapters بزارین

مطمئنی ati داره؟

ویرایش شده توسط hostironi
لینک به دیدگاه

بله همون را نصب کردم اصلا هیچ جای لپ تاب نشانی از گرافیک ati نیست و فقط گرافیک اینتل را شناخته  و راستی این عکس را هم یادم رفت بزارم پیوست کردم

این لپ تاب برای من نیست و از روی درایورهای سایت اچ پی و فعال نشدن ویندوز ارو گفتم که گرافیک ati نصب نشده یعنی ممکن است گرافیک نداشته باشد؟post-14732-0-05915600-1387905892_thumb.jpgpost-14732-0-05294900-1387906064_thumb.jpg

ویرایش شده توسط hamidsoft
لینک به دیدگاه

درود

در عکسی که از دیوایس منجر گذاشتید فقط یک گرافیک مشهود هست (در حالی که باید 2 عدد باشد). احتمالا از تنظیمات داخل بایوس باید گرافیک رو روی Switchable قرار بدید.. در این حالت فعلی گرافیک AMD غیر فعال شده است. برای لپ تاپ های HP هم حتما از درایورهای قرار داده شده در سایت مربوطه استفاده کنید.

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

شما اصلن گرافیک ati نداری و فقط اینتل هست که اونم به درستی شناسایی نشده

از لینک زیر درایور مربوط به گرافیک اینتل دانلود و نصب کنید

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp56001-56500/sp56282.exe

لینک به دیدگاه

بله مشکل حل شد و ویندوز ارو فعال شد

از کاربران محترمی که کمک کردن ممنونم

و ختم تایپک

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام من هم همین مشکل رو دارم اما اگر تیک switchable فعال باشه ویندوز بالا نمیاد یه لحظه صفحه ی آبی میاد و سیستم ریست میشه. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

Ashampoo_Snap_2017.04.29_13h39m28s_001_.jpg

لینک به دیدگاه

در در 1392/10/04, 12:21:30، hamidsoft گفته است :

بله مشکل حل شد و ویندوز ارو فعال شد

از کاربران محترمی که کمک کردن ممنونم

و ختم تایپک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...