رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید پرینتر 4کاره

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

در آستانه ی خرید یک پریتر چند کاره ی خوب هستم، ولیکن مشکل اصلی بنده موجود نبودن بسیاری از مدل های در بازار ایران و همچنین کم تجربگی بنده در این زمینه می باشد.

اول از همه چند تا سوال در این زمینه داشتم:

• اینکه آیا رنگی بخرم یا سیاه و سفید، در صورتی که رنگی بخرم و با آن پرینت رنگی کمی انجام دهم، آیا جوهر رنگی (زیادی) مصرف می شود(برای تمیز کردن و شارژ کردن در هر بار روشن شدن). یا اینکه اگر تونر رنگی را بیرون بیاورم، آیا مشکلی به وجود می آید؟
  • اینکه کدام برندها بهتر هستند و می توان جوهر آنها را شارژ کرد و یا اینکه عمر درام آنها بالاست. و همچنین می خواستم بدانم آیا تفاوت در برند یا مدل در کیفیت چاپ و جوهر مصرفی تاثیری دارد یا خیر
  • اینکه آیا پرینت دو روی اتوماتیک ارزشش را دارد.
  • اینکه آیا هم اکنون بخرم بهتر است یا اینکه قیمت پرینتر ها با واردات بعدی افت شدیدی پیدا خواهد کرد.
  • اینکه چرا بعضی از پرینتر های قدیمی تر با امکانات مشابه از مدلهای جدیدتر گرانترند.

محدودیت های بنده هم چندان سختگیرانه نیستند، صرفا اینکه دارای LAN بوده و مشکلی با ارسال اسکن از طریق پورت LAN نداشته باشد و اینکه قیمت آن حدود 750 تا 1750 باشد کفایت می کند.

ویرایش: در ضمن اسکنش هم ترجیحا رنگی باشد.

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

به هر حال بنده برای به روز رسانی و اینکه هنوز به دنبال پرینتر هستم این پست را آپ می کنم.

شاید افراد متخصص و متفکر لیون هنوز آن را ندیده باشند.

لینک به دیدگاه

• اینکه آیا رنگی بخرم یا سیاه و سفید، در صورتی که رنگی بخرم و با آن پرینت رنگی کمی انجام دهم، آیا جوهر رنگی (زیادی) مصرف می شود(برای تمیز کردن و شارژ کردن در هر بار روشن شدن). یا اینکه اگر تونر رنگی را بیرون بیاورم، آیا مشکلی به وجود می آید؟   پرینتر رنگی لیزری مشکلی نداره اگر کم باهاش پرینت بگیری . ولی جوهر افشان رو باید حداقل هفته ای یک بار استفاده کنی.  وگرنه جوهرش روی هد خشک میشه . تونر رو نمیشه بیرون آورد . چون کار نمیکنه بدون تونرها . همه تونرها و یا کارتریج های پرینتر باید باشن . در نتیجه اگر کار رنگی زیادی نداری بهتره سیاه و سفید تهیه کنی .
  • اینکه کدام برندها بهتر هستند و می توان جوهر آنها را شارژ کرد و یا اینکه عمر درام آنها بالاست. و همچنین می خواستم بدانم آیا تفاوت در برند یا مدل در کیفیت چاپ و جوهر مصرفی تاثیری دارد یا خیر پرینتر های چند کاره ایزری شارژ میشن . ولی چند کاره های جوهر افشان رو نمیدونم . هزینه شارژ پرینترهای لیزری هم به مدل و ظرفیتشون بستگی داره . معمولا بین 20 تا 30 تومانه . بعد از 2-3 بار شارژ هم باید درام هر کارتریج عوض بشه . چون مطمئنا درام تو اون مدت خط افتاده .
  • اینکه آیا پرینت دو روی اتوماتیک ارزشش را دارد.  بستگی به کارتون داره . اگر در ماه فقط چند برگ 2 رو داری ارزش نداره . ولی اگر بیشتر کارها دو رو هست ، سرعت کار رو زیاد  میکنه .
  • اینکه آیا هم اکنون بخرم بهتر است یا اینکه قیمت پرینتر ها با واردات بعدی افت شدیدی پیدا خواهد کرد. بابت قیمت هیچی نمیشه گفت . هر موقع نیاز داشتی بخر . ممکنه ارزون بشه ، ممکنه گرون بشه .
  • اینکه چرا بعضی از پرینتر های قدیمی تر با امکانات مشابه از مدلهای جدیدتر گرانترند. این رو نمیدونم :D

محدودیت های بنده هم چندان سختگیرانه نیستند، صرفا اینکه دارای LAN بوده و مشکلی با ارسال اسکن از طریق پورت LAN نداشته باشد و اینکه قیمت آن حدود 750 تا 1750 باشد کفایت می کند.

ویرایش: در ضمن اسکنش هم ترجیحا رنگی باشد. الان همه اسکنرها رنگی هستن . مشکلی نیست . باید بگردی ببینی چی تو بازار هست .

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون ما را کلی روشن کردید.

بی صبرانه منتظر راهنمایی های دوستان و مدل های پیشنهادیتان هستیم. 

لینک به دیدگاه

سلام

اگه سیاه و سفید خریدی    که به نظر من  حتما HP LaserJet Pro M1536dnf   بخر من دارمش کلیه اون کارهای شما میخوایید داره  4 کاره دورو زن  تحت شبکه   اسکن رنگی وADF  این یکی که کلی آدم راحته کرده  100 صفحه را میزاری خودش کپی میگره راحت ضمنا کارتریج اورجینالش 220 تومان هستش اما کارتریج  طرح فابریک که خیلی خوب هستن  50   60 تومان هستش  من وصلش کردم به مودم روترم با لپ تاپ بصورت وایرلس هم پرینت میگرم فاکسشم خوبه   برنامه اسکنش هم تقریبا کامله   حدود قیمت  800 تا 850 

ویرایش شده توسط ReZaNiNja
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون دوست عزیز.

به هر حال با دقت کردن به این مدل می توان فهمید که این پرینتر اسکن دورو ندارد و همچنین ...

یک سوال همین امروز که رفتم و یک سری به مدل های مختلف زدم برایم پیش آمد.

اینکه صفحه ی لمسی باشد یا اینکه صفحه ی آن مدل ماتریسی ابتدایی باشد فرقی می کند؟

آیا ارزش دارد که مثلا به جای مدل پیشنهادی جنابعالی مدل M425dn را بگیرم با قیمت 1600 هزار تومان که این دو خاصیت اضافه را دارد؟

لینک به دیدگاه

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw دارای اسکن دو رو است. همچنین وایرلس است و نیز می توان به آن فلش وصل کرد و پرینت گرفت. یک خاصیت خیلی خوبی که نرم افزار آن دارد این است که برای اسکن چند برگه می توان به پای پرینتر رفت و برگه ها در محل اسکنر قرار داد 

و اعلام کرد فایل اسکن بر روی چه کامپیوتری در شبکه ذخیره شود ( باید پروفایل تعریف کرد). یعنی لازم نیست از پای کامپیوتر دستور اسکن صادر کرد. کارتریج آن 80a با ظرفیت 2700 برگ است که کارتریج خوبی است. البته کارتریج 80x با ظرفیت 6000 برگ نیز به آن می خورد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...