رفتن به مطلب

مشاوره براي خريد مانيتور اسپيكر دار

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من مانيتوري كه اسپيكر داخلي داشته باشه ميخواستم .

بودجم تا 600000 تومن هست .

چه مدلهايي موجوده . در ضمن حتما اسژيكر داشته باشه .(بنا به دلايلي )

لینک به دیدگاه

اگر بتونی X.Vision XL2220AIH گیر بیاری احتمالا حدود 600 تومانه . ولی اگر میتونی حدود 780 هزینه کنی ASUS VK228H هست که کیفیت خیلی خوبی هم داره . البته اگر سایز کوچکتر میخوای میشه ارزونتر هم پیدا کرد. ولی باید بگردی

لینک به دیدگاه

اين xvision كيفيتش چطوره ؟

سقف نهاييم 600 تومنه .

ضمنا آيا مانيتوري داريم كه تيونر ديجيتال هم داشته باشه ؟

من زنگ زدم به سامسونگ و ال جي گفتن هيچ مانيتوري نداريم كه تيونر ديجيتال داشته باشه ولي تلويزيوني داريم كه قابليت اتصال به كامپوتر را داشته باشه !

ویرایش شده توسط Amordad
لینک به دیدگاه

داداش مونیتور x.vision xl1920ai و همچنین x.vision xl1910ai گزینه های بسیار خوبی هستن و قیمت هم حدود 400 هست+خروجی dvi و اسپیکر استریو 2 وات

من خودم xl1910ai دارم خیلی راضیم

ویرایش شده توسط Hamid4605
لینک به دیدگاه

داداش مونیتور x.vision xl1920ai و همچنین x.vision xl1910ai گزینه های بسیار خوبی هستن و قیمت هم حدود 400 هست+خروجی dvi و اسپیکر استریو 2 وات

من خودم xl1910ai دارم خیلی راضیم

كيفيت تصوير خيلي مهمه واسم . كيفيتش چطوره ؟

لینک به دیدگاه

داداش خیالت راحت راضیت میکنه

شما مدل xl1920ai و یا مدلی که دوستمون گفت hxl2220ai رو میتونی بگیری.بسته به خودته اگه بزرگ میخوای 22 رو بگیر اگه میخوای کمتر هزینه کنی 19 رو بگیر

همه مونیتور ها کنتراست1000000=1 و پاسخدهی 2ms رو ارائه میدن که عالیه ولی اگه ایسوس بخری در مقابل پولشو بپردازی ایسوس خوبه.اما در بازه 19 اینچ lg و samsung خروجی dvi  و hdmi ندارن که x.vision ها دارن ;)  ;)

ویرایش شده توسط Hamid4605
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...