رفتن به مطلب

اعلام خرید های اعضا از فروشگاه لیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

هدف از ایجاد این تاپیک این است که:

هر تازه واردی که با این انجمن و فروشگاه اشنا میشه برای خرید یک استرس و نگرانی داره من این تاپیک رو ایجاد کردم تا کاربرانی که از فروشگاه لیوون خرید می کنند و کالا بی نقص به دستشون میرسه اینجا اعلام کنند تا مشتریان لییون اطمینان بیشتری به فروشگاه پیدا کنند 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فروشگاه که نیاز به تایید نداره داداشم

تموم اعضا حداقل یک مرتبه خرید کردن

من خودم حدود یه 5 شایدم 8 تومنی خرید داشتم.

لینک به دیدگاه

فروشگاه که نیاز به تایید نداره داداشم

تموم اعضا حداقل یک مرتبه خرید کردن

من خودم حدود یه 5 شایدم 8 تومنی خرید داشتم.

الان همین حرف شما شک و تردید رو از من گرفت منم خرید های زیادی از فروشگاه لیوون می خوام انجام بدم ولی خب قبلش اطمینان کافی نداشتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من توی این 2/3 سال گذشته بیشتر از 20 میلیون از لیون کامپیوتر خرید داشتم

چه سیستم های خودم چه برای دوستانم

درسته که ممکنه در بازار قیمت هایی پایین تر از فروشگاه لیون پیدا کنم ولی شخصا حاضرم کمی قیمت بالاتر بپردازم اما از فروشگاه معتبری مثل لیون کامپیوتر خرید کنم

حداقل مطمئن هستم کالایی که به دستم می رسه همونی هست که اعلام می کنن

متاسفانه شرایط بازار خیلی بده بخصوص من که از دور در ارتباط با خیلی ها هستم باورتون نمیشه فروشنده های نامعتبر توی این بازار چه کارهایی که نمی کنن... بگذریم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان همین حرف شما شک و تردید رو از من گرفت منم خرید های زیادی از فروشگاه لیوون می خوام انجام بدم ولی خب قبلش اطمینان کافی نداشتم

خدا رو شکر..... از لیون خیالت راحت

من از نمایندگی گیگابایت شیراز مین خریدم ظاهرا از مین خیلی کم وارد شده بود

دستم رسید یه جورایی بود بعد که جویا شدم قضیه چیه میگه پشت ویترینی بوده!!!!!

خدا رو شکر تا الان که خدایی راضیم .

تو همین فروم از بسته بندی لیون ناراضی بودن آقای حسینی کاملا قبول داشتن و گفتن که مشکل رو رفع می کنن.

حالا به همین زودی بسته بندی های لیون بهم میرسه ببینیم چقدر تغییر کرده  ;)

البته لازم می دونم بگم که قبلا هیچ مشکلی من با بسته بندی نداشتم

در مورد تماس تلفنی هم باید بگم جدیدا خیلی خوب پاسخ گویی می کنن

یه دفعه دیگه گفتم الانم میگم اولا آقای حسینی اینقدر با من سریع حرف میزد که من یه دفعه جای هارد رو با پاور اشتباه گفتم!!!

در مورد تماس تلفنی هم شاکی نشی چون خیلی خسته کننده میشه. شلوغه، حتی بعضی وقتا ممکنه سلام ندن که خیلی عادیه

قطعاتی رو هم که ندارن زحمت میکشن سریع برامون جور می کنن

کلا فروشنده هایی که بستری فراهم می کنن که هر گونه حرف مشتریهاشون رو بشنون میشه گفت خیلی قابل اعتمادن

انشالله آقای حسینی عزیز فکری برای اعتماد سازی سایت بکنه و نماد اعتماد رو برای فروشگاه بگیره تا اونایی که می خوان برای اولین بار

مشتری بشن با خیال راحت بشن.

انشالله از خریدت لذت ببری

لینک به دیدگاه

انشالله آقای حسینی عزیز فکری برای اعتماد سازی سایت بکنه و نماد اعتماد رو برای فروشگاه بگیره تا اونایی که می خوان برای اولین بار

مشتری بشن با خیال راحت بشن.

نماد الکترونیکی کارهاش انجام شده ولی متاسفانه به دلیل تغییر ای پی و انتقال سرور فعلا دست نگه داشتیم تا اینکه سرور به ایران منتقل بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نماد الکترونیکی کارهاش انجام شده ولی متاسفانه به دلیل تغییر ای پی و انتقال سرور فعلا دست نگه داشتیم تا اینکه سرور به ایران منتقل بشه

انشالله

پس ما خودمون رو آماده می کنیم برای یه تغییر و تحول اساسی در وب سایت

لینک به دیدگاه

بهتره یه فکری هم برای خرید آنلاین از طریق درگاه بانک ملت و ... هم بکنید !

چون برای کاربری مثل من سخته رفتن به بانک و...!

لینک به دیدگاه

منم حدود 60 - 70 تومنی خرید داشتم ، راضیم و قبولشون دارم.

لینک به دیدگاه

من از زمانی که لیون یه دفتر بود تو خیابان فسلطین مشتریشون هستم همیشه از خریدهای که از لیون انجام دادم راضی بودم.

شک نکنید یکی از بهترین و با انصاف ترین فروشنده ها هستن .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهتره یه فکری هم برای خرید آنلاین از طریق درگاه بانک ملت و ... هم بکنید !

چون برای کاربری مثل من سخته رفتن به بانک و...!

داداشم رمز و رموز اینترنت بانک خودت رو از بانک عاملت بگیر برای همیشه خیالت رو راحت کن

اگر بانک ملت داشته باشی که خیلی عالیه

خودم از بانک تجارت رو فعال دارم

لینک به دیدگاه

شما با فعال کردن رمز دوم اینترنتی عابربانکتون از هر درگاه اینترنتی می تونید خریدتون رو انجام بدید من خودم از ملی استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

منم دو سه روز پیش یه کولر سی پی یو با سه تا فن 8 سانت دیپ کول از سایت خریدم انصافا بسته بندیشون در حد المپیک بود خیلی خوشم اومد.اولش اطمینان نداشتم اما با این خرید اول و این سرعت ارسال هرچی بخوام از این سایت میخرم.

لینک به دیدگاه

خدایی من تابحال از کسی نارضایتی در مورد خرید از لیون ندیدم و واقعا آقای حسینی آدم دوست داشتنی و منصفی هست :)

لینک به دیدگاه

من یک کول پد x6 دیپ کول یک ماه پیش خریدم از لیون قبلا چندتا دیگر از جاهای دیگه خریده بودم اما هیچ کدوم تست نمیکردن و پلمپ تحویل میدادند اما تو لیون چند مدل را برام باز و روشن کردن من هم انتخاب کردم و رفتار خوبی داشتن که توی ذهنم موند و بعد از دوسال دید زدن فروم بعد خرید تا اومدم خونه ثبت نام کردم توی فروم !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم تا حالا یه 20 تومنی خرید داشتم

لینک به دیدگاه

من زیاد نیست خریدم.

شاید به 1 تومن هم نشه.

ولی حتی کوچک ترین شکی رو به دلم راه ندادم.

فروشگاهی که وبلاک درست حسابی داشته باشه یه همچین فرومی درست کرده باشه دیگه نیازی به اعتماد سازی نداری.

تازشم چپ و راست کارکنانش تو فروم فعالیت دارن

در مورد اعتماد هم کاملا برای من روشن شده هستن

سر گرافیک قبلیم حالا بگذریم چقدر بچه بازی در اوردم و ابروی خودم بردم خود اقای حسینی باهام تماس گرفتن خیلی خونسرد مشکلم رو حل کردن.

به هر حال من تا خرید داشته باشم از لیون میخرم

به تموم دوستام همین رو گفتم.

مگه چی شده بود (درباره ی کارت گرافیک ) 

منم به لیون کامل اعتماد دارم هم قیمتاشون نسبت به همجا بهتره و هم کلا دیگه یک یک

منم 2 ماه دیگه یه 5 تومن خرید دارم اگه تا اون موقع زنده به مونیم توی این هوای تهران خدمت می رسیم 

لینک به دیدگاه

من هم چند وقت پیش برای خرید مادربرد msi gaming  شهرمون رو زیر پا گذاشتم متاسفانه پیدا نکردم یه روز داشتم

در مورد امکانات کامل مادربرد میگشتم که تصادفی به فروشگاه لیون بر خورد کردم تا اون لحضه بنده یک ریال هم از

اینترنت خرید نکرده بودم و کاملا به فروش اینترنتی اعتماد نداشتم ولی مجبور بودم که اون دفعه اعتماد کنم چون بردی که

میخواستم فقط این فروشگاه موجود داشت اول بی خیال شدم ولی بعد شماره فروشگاه رو برداشتم و تماس گرفتم و از نحوه

پاسخگوی ایشون لذت بردم به خودم گفتم اگه فروشگاهی ریگی به کفشش باشه اصلا ادرس مغازشون رو نمیده وپاسخ گوی

تلفن مشتریهاش نمیشه اطمینان بعدی من شماره تماس ثابت فروشگاه بود چون برای شماره مغازه اگه تلفن همراه باشه ادم

اطمینانش رو از دست میده که اگه خرید کردم بد مشکلی پیش امد پاسخ گو هم نبودن از کجا باید پیداشون میکردم خلاصه

دفه اول خیلی چیزها نیاز داشتم اندازه 3 ملیون ولی فقط یه مادربرد خریدم و دقیقا دوروز بعد خیلی بهتر از اون چیزی که

فکرشو میکردم به دستم رسید و از اون روز واقا دیگه فروشگاه لیون اعتماد کردم و بعد از تحویل کالام روز بعد 2 ملیون

تومان خرید کردم الان که چند ماهه با این فروشگا هستم 9 ملیون تومان خرید کردم بدون کوچک ترین مشکلی فقط هم یک نفراز فروشگاه لیون میشناسم و با کسای دیگه هنوز بر خورد نداشتم اون هم اقای حسینی بود که الان جوری به

اشون اعتماد دارم که حاظرم رو اسمشون قسم بخورم  

لینک به دیدگاه

با حرفای شما اعتماد من به لیون چند صد برابر شده تا لیون هست چرا برم بیرون خرید کنم خرید تو خونه لذت بیشتری داره :) 

ویرایش شده توسط danial_d86
لینک به دیدگاه

تکبیر

:D 

با حرفای شما اعتماد من به لیون چند صد برابر شده تا لیون هست چرا برم بیرون خرید کنم خرید تو خونه لذت بیشتری داره :) 

اره هم ارزون تر. هم انتخاب خرید بیشتر . هم مطمعن تر  وبا وقت برسی کامل  و اتخاب  دقیق 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

خریدای قبلیم :

2 تا GTX 580

کیس X9 گرین نسخه 2

GTX 560 Ti

هارد 2 ترابایت

پاور 1035 گرین

بورد Asus P8Z68

پردازنده I5

15 تا فکر کنم پاور 380

چند هفته پیش هم 2 تا گرافیک GTX 780 Ti گرفتم

مشکلی هم به امید خدا نداشتم و انشاالله هم نخواهیم داشت

لینک به دیدگاه

سلام

خریدای قبلیم :

2 تا GTX 580

کیس X9 گرین نسخه 2

GTX 560 Ti

هارد 2 ترابایت

پاور 1035 گرین

بورد Asus P8Z68

پردازنده I5

15 تا فکر کنم پاور 380

چند هفته پیش هم 2 تا گرافیک GTX 780 Ti گرفتم

مشکلی هم به امید خدا نداشتم و انشاالله هم نخواهیم داشت

تمام خرید به کنار اون 2 تا gtx 780 ti به کنار

کلا اون دو تا شبیه به بقه نیست

اولش که تست کرده بودی زده بود توی حالت 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...