رفتن به مطلب

راهنماي نصب گرافيكR280x

eq-sun
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من قبلا تجربه كارت هاي گرافيك كه مستقيم كانكتور برق ميخورن رو نداشتم

كارت R280X

تو خود كارتن دو عدد كابل

Dual 4-Pin Molex to 8-Pin PCI-Express

و روي گرافيكم دو عدد كانكتور 8Pin PCI-Express هست

حالا سوال من اينجاست كه هر دو كانكتور 8پين رو كارت گرافيك بايد وصل كنم چون من تو بعضي عكس ها ديدم كه فقط يكيش وصل كرده بودند

سوال دوم كه خيلي مهمه 

اين تبديل هاي

Dual 4-Pin Molex to 8-Pin PCI-Express

مولكس هاي رو تبديل 2تا 4 پين رو بايد هر 4تاش وصل كنم به پاور

چون پاور من 700 هست اما 4تا مولكس نداره يك مولكس كم آوردم اگه 3تاش وصل كنم مشكلي هست يا اينكه دوتاش؟

v6qcmjduljtn5n5vqdx.jpg

6ikn9otr7119ws9jh02u.jpg

ویرایش شده توسط eq-sun
لینک به دیدگاه

درود،

دوست عزیز اگر کارتتون رو دوست دارید به هیچ عنوان از تبدیل استفاده نکنید. می دونم الان می گید خود کارخونه داخل بسته بندی کارت قرار داده ولی خواهشاً استفاده نکنید. بارها و بارها برای دوستان مشکلات به واسطه استفاده از تبدیل به وجود اومده. اگر پاورتون برق مستقیم 8 پین داره از همون ها استفاده کنید وگرنه مطمئن باشید اگر پاورتون می تونسته 2 تا 8 پین رو جواب بده خوب روی خود پاور 2 تا 8 پین رو می گذاشتند ، اگر پاورتون 2 تا 8 پین نداره لابد نمی تونه این میزان روی شاخه 12 رو تغذیه کنه. به علاوه توی استفاده از تبدیل به دلیل 2 تیکه شدن اتصال، نویز و ریپل داخلی کابل بالا می ره. نکته دیگه هم اینه که شما روی کابل 8 پین مستقیمی که از پاور میاد، 3 تا سیم استاندارد 18AWG برای ولتاژ 12 و 5 تا سیم GND مشکی با استاندارد 18AWG دارید ولی روی تبدیل مولکس کلاً 2 تا 12 ولت با استانداردهای 20 یا 22AWG دارید و 4 GND که این باعث می شه فشار 8 سیم بسیار حیاتی به روی 6 سیم ضعیف بیوفته. @};-

لینک به دیدگاه

بله دوست عزيز حق با شماست پاورم كه ميخواهم عوض كنم

اما بصورت موقت براي چند ساعت ميخواهيم گرافيك رو چك كنم

البته اون سوال اصليم اين بود

روي خود گرافيك 2 كانكتور 8 پين هست  ميخواستم بدونم حتما بايد هر دو كانكتور وصل كنم يا اينكه يكي هم وصل كنم مشكلي نيست

بعد سوال بعدي روي هر  تبديل  2تا مولكس 4 پين هست  حالا من ميخواستم بدونم اگر يكي از تبديل ها هر دو مولكس رو وصل كنم به پاور و تبديل بعدي از دو مولكس فقط يكيش مشكلي هست؟

براي موقت ميخواهم حدود 5 ساعت

لینک به دیدگاه

اگه یکی از 8 پین ها مستقیم از پاور بیاد و کابل استاندارد باشه (منظورم اینه که با تبدیل نباشه)!

زیاد مشکلی پیش نمیاد و میتونید 8 پین دوم رو از تبدیل استفاده کنید!

ولی اینکه کلا بخواهید از تبدیل استفاده کنید، کمی خطرناکه!

برای مثال من گرافیکم GTX770 هست و یک 8 پین و یک 6 پین لازم دارم!

حالا یک 8 پین مستقیم از پاور اومده و 6 پین رو با تبدیل استفاده میکنم.(البته پاور من 850 وات هست و کلا 1 کانال 12 ولت داره و زیاد فرقی نداره)

*پاور 2 کابل 8 پین داره ها، ولی یکی از کابل هاش تو انباری هست و از تنبلی نرفتم بیارم :D )

و اینکه، شدیدا پیشنهاد میکنم اگه 2 تا 8 پین داره، هر 2 رو وصل کنید! چون اگه لازم نداشت که روی قرار نمیدادن ;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...