رفتن به مطلب

دانلود نرم افزار ViDrop به همراه آموزش تصویری

gheysar1364
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان گل لیون

حتما تا به حال براتون پیش اومده که بخواین فایلی رو از طریق درگاه USB به TV متصل کنین و با ارور "عدم پشتیبانی فایل" مواجه بشین؟؟!!

یا مثلا فیلمی رو از جائی دانلود کرده باشین و دستگاه پلیرتون اونو پشتیبانی و پخش نکنه؟؟

مسلما برای هممون این اتفاق افتاده و تنها راه حلش هم کانورت کردن اون فایل هستش,ولی بزرگترین مشکلی که وجود داره طولانی بودن زمان کانورت و تحت فشار قرار گرفتن سخت افزار سیستم بوده ;ضمن اینکه کیفیت خروجی اون فایل نیز بعضا نظرمون رو جلب نکرده و با افت کیفیت مواجه شدیم.

حال برای حل این مشکل بنده نرم افزار ViDrop رو به همراه آموزشش اینجا قرار میدم تا کسانیکه به اینگونه مشکلات برخوردند در سریعترین زمان ممکن و بطور خارق العاده ای بتونن مشکلشون رو حل کنن.

اول نرم افزار ViDrop رو از لینک زیر دانلود کرده و اونو نصب کنید:

http://ViDrop

بعد دانلود و نصب نرم افزار آموزش زیر رو دنبال کنید:

نرم افزار مذکور رو باز کرده و از قسمت Video فیلم مورد نظر خود را انتخاب کنید و برای اعمال تنظیمات وارد Advanced Settings  شوید. 

(ما برای مثال در این قسمت فیلم God Father 1 با حجم 1200MB و فرمت ماتروسکا (MKV) رو انتخاب کردی)

post-11512-0-28002600-1388268849_thumb.jpg

حال از قسمت File Format  کدک و فرمت دلخواه خود را از منوی کشوئی طبق شکل زیر انتخاب کنید.

(در شکل زیر بنده فرمت MP4 را به دلخواه خود انتخاب کردم)

post-11512-0-11501500-1388269152_thumb.jpg

حال وارد تب Advanced Settings شده و در قسمت Video منوی کشوئی(کدک تصویری) را روی Copy و از قسمت Audio منوی کشوئی (کدک صوتی) را نیز روی Copy ست کنید.

post-11512-0-41645900-1388269451_thumb.jpg

بعد از انجام موارد فوق دوباره وارد تب Main Settings شده و روی گزینه Convert طبق شکل زیر کلیک کنید.

post-11512-0-63927300-1388269580_thumb.jpg

حال می بینید که نرم افزار در سریع ترین زمان ممکن (در حد ثانیه) فایل رو با فرمت انتخابی شما و با کیفیت بالا و بدون هیچ تغییراتی همانند فایل Source به شما خروجی میده.

ضمن اینکه شما میتونید در قسمت Subttitle برای زیرنویس نیز تغیرات دلخواه خود رو اعمال کنید.

"امیدوارم که مفید واقع شده باشه"

"استفاده از این مطالب با ذکر منبع بلامانع است"

"با تشکر" @};- 

لینک به دیدگاه

اگر طبق توضیحات باشه که عالیه...

یادمه اولین LCD که خریدم قابلیت پخش تمام فایلهای MKV رو نداشت، بنابراین خوش فکری زد به سرم، رفتم از اینترنت به اصطلاح آخرین Firmware موجود برای تلویزیون LCD رو دانلود کردم، بعد از همه جا بی خبر زدم مثلاً آپدیتش کردم، چشماتون روز بد نبینه، فایلی که من دریافت کرده بودم Zip بود، اسم فایل دقیقاً با مدل تلویزیون یکی بود، اما فایل داخلش اونی که باید نبود، واسه ی یه مدل دیگه بود، خلاصه، تلویزیون خاموش شد، ولی دیگه روشن نشد...

داستانی داشتیم...

لینک به دیدگاه

اگر طبق توضیحات باشه که عالیه...

یادمه اولین LCD که خریدم قابلیت پخش تمام فایلهای MKV رو نداشت، بنابراین خوش فکری زد به سرم، رفتم از اینترنت به اصطلاح آخرین Firmware موجود برای تلویزیون LCD رو دانلود کردم، بعد از همه جا بی خبر زدم مثلاً آپدیتش کردم، چشماتون روز بد نبینه، فایلی که من دریافت کرده بودم Zip بود، اسم فایل دقیقاً با مدل تلویزیون یکی بود، اما فایل داخلش اونی که باید نبود، واسه ی یه مدل دیگه بود، خلاصه، تلویزیون خاموش شد، ولی دیگه روشن نشد...

داستانی داشتیم...

تلویزیون های سام و الجی در حال حاضر از اکثر فرمت ها و کدک های صوتــی و تصویری پشتیبانی میکنند و از این نظر زیاد مشکلی ندارند,

این بحث و آموزش بیشتر برای تلویزیون های ســونی و پاناسونیک استفاده میشه و بسیار کارآمد خواهد بود,چون سیاست شرکت سونی طوریه که به هیچ عنوان با کدک h.264 قرار دادی نداره و اونهم به این دلیله که با این کارش فاتحه H.T های سونی بنابه دلایلی مثله سام و الجی  خونده است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...