رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی جهت خرید استابلیزر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من  برای سیستم زیر قصد خرید استابلیزر رو دارم مدلی که به من پیشنهاد دادن مدل امگا 1000 هست ایا به نظر شما این مدل مناسب برای من هست ؟

MB:ASUS P8B75-V 
CPU: i5 2500k 3.3 GHZ 
VGA: ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 
POWER:GP850B-OC 
RAM:2*4G(8G) Patriot 
CASE:green X3 
 LG 2261 VP: Monitor

HDD: 2.5T

SVC-11-1000Va 

دامنه اصلاح ولتاژ بالا ازحداقل ۱۴۰ ولت تا ۲۵۰ ولت

ولتاژ خروجی ۲۲۰ ولت

۴ آمپر جریان خروجی

سیم پیچ  تماما مس

شکل موج کاملا سینوسی در ولتاژ خروجی

ولتاژ خروجی کاملا خطی و پیوسته بدون هیچ گونه پرش و نوسان

سیستم قطع جریان دستگاه در صورت کم و زیاد شدن ولتاژ بیش از حد  

سیستم هوشمند میکروپروسسوری جهت کنترل تمامی قسمت های دستگاه

تنظیم میزان درصد خطا ، ولتاژ خروجی قابل تنظیم به صورت  ±۵%   ±۳%   ±۱%

ولتاژ خروجی ۱۱۰ ولت تثبیت شده جهت مصارف خواص

زمان اصلاح ولتاژ خروجی کمتر از نیم ثانیه

استفاده از فیلتر جهت جلو گیری از نویز و  پارازیت های لحظه ای در ولتاژ خروجی

کلید BY-PASS جهت یکسره نمودن ورودی و خروجی در شرایط اضطراری

دارای سیستم قطع جریان دستگاه در صورت دمای بالا  (OVER TEMPRATURE) 

سیستم هشدار به صورت آلارم در اثر اضافه بار مصرفی

سیستم تاخیر در وصل : قابل تنظیم ۵ ثانیه و ۳ دقیقه

سیستم قطع جریان دستگاه در صورت اتصال کوتاه

صفحه نمایش دیجیتال جهت نمایش ولتاژ ورودی ، خروجی  ، شرایط عمومی دستگاه و  جریان مصرفی هر فاز به صورت جداگانه 

بی سر و صدا کار کردن دستگاه جهت محیطهای آرام

چرخ برای حرکت و جا به جایی راحت و آسان

قابل استفاده در تمام محیط ها (سرپوشیده و سرباز)

مطابق با استاندارد های برق ایران

General:
ویرایش شده توسط omidt
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز ،

توان پاور شما 850 وات جریان پیوسته هستش و با توجه به راندمان حدودا به 1000 وات توان در ورودی نیاز هست البته با جریان پیوسته .

حالا چرا به این پیوستگی جریان اینقدر اشاره کردیم ؟

استابلایزر و سایر تجهیزات جریان متناوب توان خروجی که دارند نباید با توان در جریان مستقیم مقایسه بشه . ( یعنی در جریان متناوب ما در قله موج ، بالا ترین توان که در اینجا 1000 وات هستش رو داریم اما در پای موج این توان به 0 کاهش پیدا میکنه اما در مشخصات فقط همون بالاترین توان ذکر میشه ) .

power-curve.gif

( مساحت زیر نمودار توان همون توان واقعی است )

توان واقعی جریان متناوب ، انتگرال سینوس ولتاژ در پیک جریان هستش که برای ساده شدن محاسبات میشه از ضریب 0.636 استفاده کرد .

مثلا در اینجا شما به هزار وات توان جریان پیوسته برای ورودی پاور نیاز دارید که این نیاز در جریان متناوب : 1000/0.636 یعنی تغریبا 1600 وات هستش که استابلایزری با توانی در همین محدوده یا بالاتر نیاز هست که در مشخصات استابلایزی که قصد خرید دارید باید جریان دهی بالای 7 آمپر باشه .

اگه به برگه مشخصات پاورتون نگاه کنید توان ورودی مورد نیاز روش نوشته شده (Ac Input) :

به عنوان مثال در این مورد ماکس توان خروجی این پاور 1250 وات هست و در وردی ذکر شده 240 ولت 10 آمپر یعنی 2400 وات ( که طبق محاسباتی 2400*0.636 = 1526w که این 250 وات اضافه هم یک مقدارش اتلاف میشه بقیه اش هم واسه اینه که عدد رند 10 بدست بیاد :D )

6-Nameplate.jpg

نسبت 0.636 هم از تقسیم حاصل انتگرال سینوس 3.14 که 2 میشه به 3.14 بدست آمده : 2 / 3.14 = 0.636 ( چون AC سینوسی هست و DC خطی در بازه 3.14 مساحت اولی 2 و دومی 3.14 میشه ) .

موفق باشید .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

ضمن تشکر از توضیحات کاملتون

شما چه استابلیزری پیشنهاد میدین ؟

و ایا این پاور که من دراختیار دارم اصلا نیازی با داشتم استابلیزر هست یا خیر ؟ 

ویرایش شده توسط omidt
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ضمن تشکر از توضیحات کاملتون

شما چه استابلیزری پیشنهاد میدین ؟

وظیفه است ،

از استابلایزر تا بحال استفاده نکردم مدل خواصی مد نظر بنده نیست . به چه دلیل میخواهید از استابلایزر استفاده کنید ؟

لینک به دیدگاه

وظیفه است ،

از استابلایزر تا بحال استفاده نکردم مدل خواصی مد نظر بنده نیست . به چه دلیل میخواهید از استابلایزر استفاده کنید ؟

من قبلا یک پاور 685 گرین داشتم که بنا به دلایلی نامعلوم سوخت این رو هم بگن که کنتر برق منزل ما 16 آمپر هست به طوری که اگر دو وسیله برقی پر مصرف هم زمان روشن شود فیوز عمل کرده و برق قطع میشود 

و از این رو میترسم که مشکلی برای این پاور جدید پیش نیاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من قبلا یک پاور 685 گرین داشتم که بنا به دلایلی نامعلوم سوخت این رو هم بگن که کنتر برق منزل ما 16 آمپر هست به طوری که اگر دو وسیله برقی پر مصرف هم زمان روشن شود فیوز عمل کرده و برق قطع میشود 

و از این رو میترسم که مشکلی برای این پاور جدید پیش نیاد

کدوم بخش از پاور سوخت ؟

استابلایزر خیلی هزینه بر میداره واسه اینکار به صرفه نیست ، ببین مشکل چیه ، ممکنه سیم کشی ساختمانتون هم مشکل داشته باشه و در لود بالا افت ولتاژ داشته باشید . اگه از یک محافظ برق مناسب استفاده کنید نباید مشکلی باشه .

البته فیوز مشکلی نداره تا وقتی وصله دیگه وصله تغییراتی ایجاد نمیکنه که باعث مشکل بشه .

لینک به دیدگاه

کدوم بخش از پاور سوخت ؟

استابلایزر خیلی هزینه بر میداره واسه اینکار به صرفه نیست ، ببین مشکل چیه ، ممکنه سیم کشی ساختمانتون هم مشکل داشته باشه و در لود بالا افت ولتاژ داشته باشید . اگه از یک محافظ برق مناسب استفاده کنید نباید مشکلی باشه .

البته فیوز مشکلی نداره تا وقتی وصله دیگه وصله تغییراتی ایجاد نمیکنه که باعث مشکل بشه .

چطوری میتونم بفهمم که در لود بالا افت ولتاژ هست یا نیست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چطوری میتونم بفهمم که در لود بالا افت ولتاژ هست یا نیست؟

تجهیزات میخواد به همین سادگی نیست ، وقتی دستگاه پر مصرف مثل بخاری برقی یا جارو برقی وصل میکنی به پریز تغییر شدید توی نور مهتابی یا لامپ احساس میکنی ؟

احتمال اینکه پاور به دلیل برق کشی ساختمان سوخته باشه خیلی خیلی کم هست .

لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب

از استارتر کمال تشکر را دارم

بنده هم دقیقا به دنبال خرید یک استابیلایزر هستم

اما اصلا نمیدونم چه برندی خوب هست.

با اجازه از آقا امید میخواستم از دوستان سوال کنم برای دو پاور 1200 که همواره در فول لود هستند و 

یک پاور 600 وات چه توانی را پیشنهاد میدهند و اینکه سه فاز و تک فاز چه تفاوتی با هم دارند(از لحاظ مورد مصرف)

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...