رفتن به مطلب

درخواست مشاوره برای خرید دوربین عکاسی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یکی از دوستام یه دوربین میخواد حداککثر تا قیمت 1 میلیون

کارش عکاسی نیست ولی خوب خیلی به این کار علاقه داره و با اصول اولیه آشناست، یه دوربین میخواد که با کیفیت و امکانات خوبی باشه

ممنون میشم از پیشنهاداتتون استفاده کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من :

(Canon EOS 1100D (Rebel T3

بررسی دوربین هم اینجاست :

http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1100D

لینک به دیدگاه

دوربین حرفه ای با لنز قابل تعویض میخواد ؟ یا دوربین های بریج که مشابه SLR ها هستن ولی لنز قابل تعویض ندارن ؟ اگر از این دسته ها میخواد باید بیشتر هزینه کنه . تا 1 میلیون میشه دوربین کامپکت یا سوپر زوم خوب گرفت . از بین بریج ها هم میشه مورد مناسب پیدا کرد . ولی با لنز قابل تعویض  نیمه حرفه ای یا حرفه ای نه . مدل مناسب که کیفیت خوبی داشته باشه گیر نمیاد . ضمن اینکه دوربینهایی که لنز میخورن هزینه جانبی لنزشون از خود دوربین بیشتر میشه . من از هر رده یک مورد معرفی میکنم . منتها مدل حرفه ای با لنز قابل تعویز رو پیشنهاد نمیدم .

برای سری بریج :

Nikon Coolpix P520 با قیمت حدود 1050 میشه تهیه کرد . کیفیت خیلی خوبی داره . عکسهای خوبی میگیره . مشکلش اینه که RAW ذخیره نمیکنه . یکی از انتخابهای خودم برای خرید بود سال گذشته که به جای اون FZ150 پاناسونیک گرفتم . چون RAW ذخیره میکرد و میتونستم عکسها رو بعد از برداشت از نظر نور و رنگ اصلاح کنم .

برای سری کامپکت های حرفه ای :

Canon Powershot G15 با قیمت حدود 1100 هست که به نظر من ارزش نداره در مقابل مدل قبلی . به نسبت کامپکت ها امکانات خیلی بالایی داره . ولی در مقابل بریج ها چیز خاصی ارائه نمیده .

یرای سری سوپر زوم :

Fujifilm FinePix F800EXR با قیمت حدود 850 تومان دوربین خیلی خوبیه . امکانات خیلی زیادی داره . حتی RAW هم عکس میگیره .تو بخش زیر 1 میلیون دوربین خیلی خوبیه.

برای سری SLR :

Canon EOS 1100D + 18-55 IS با قیمت 1050 ارزونترینه . دوربین بدی نیست . ولی لنز خیلی معمولی همراهشه . اگر لنز خوب بخوای براش بگیری باید بالای 700 تومان هزینه کنی . با لنز خودش توانایی زوم 3 برابر رو داره فقط . ضمن اینکه لرزشگیر هم نداره لنزش .

به نظر من بین اینها اول نیکون مناسبه ، بعد فوجی . من نیکون رو ترجیح میدم .

لینک به دیدگاه

Sony Cybershot DSC-TX30 می تونه یکی از بهترین انتخاب ها باشه براتون با قیمت مناسب.

از اصلی ترین ویژگی هاش:

بهره گیری از سنسور تصویر 18 مگاپیکسلی BSI-CMOS + فیلمبرداری Full HD با سرعت 60 فریم بر ثانیه!

- مجهز به آخرین فن آوری سونی با نام Carl Zeiss

زوم اپتیکال هنگام فیلم برداری

- حداکثر حساسیت و ایزو 12800

- عکاسی 3D

- صفحه نمایش لمسی

- لرزشگیر اپتیکال

- ضد آب تا عمق 10 متر.

- ضد گرد و غبار.

- ضد ضربه برای افتادن از ارتفاع 1.5 متر.

- ضد سرما تا دمای منهای 10 درجه ی سانتیگراد.

- ایفای نقش به عنوان باریک ترین دوربین کامپکت دنیا!

خوبیش اینه که یکی از بهترین دوربین های نیمه حرفه ای دنیا به حساب میاد. مدل های بریج به بالا حرفه ای هستن و بعید به می دونم به کار دوستتون بیاد.

قیمتش هم دقیق و فیکس 1,000,000 تومان هست + گارانتی اصلی سونی.

همچنین به Sony Cyber-Shot DSC-HX20V هم می تونید فکر کنید.

ویرایش شده توسط Hessam II
لینک به دیدگاه

از همه دوستان بخصوص آقا حامد و حسام عزیز به خاطر توضیحان کامل خیلی خیلی ممنونم @};-

بازم اگه سوال داشتم مزاحم میشم

ویرایش شده توسط P@dmIRA
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...