رفتن به مطلب

راهنمایی برای برش درب کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان من یک کیس گرین رکمونت جی 600 داشتم که میخواستم دربش رو شیشه ای کنم

با توجه به اینکه میدونم خیلی از دوستان تو این فروم مدینگ حرفه ای انجام من فقط میخوام این در رو شیشه ای کنم به بقیه ی داستان کاری ندارم :D

بریم سراغ برش

با توجه به سرچ هایی که کردم متوجه شدم اکثرا با لیزر برش میدن

خب ما فرض رو بر این میگیریم که بنده به جایی دسترسی ندارم که بدم برام انجامش بدند

پس خودم هستم و خودم :D

فرز کوچیک و فرز انگشتی هم دارم

آیا برای برش اینها کار سازند؟

بعد از برش از چه طلقی استفاده کنم و از کجا تهیش کنم؟

طلق رو با چی به کیس پیوند بدیم  :D  پرچ یا پیچ؟

طلق رو جه طوری ببریم؟

این هم تصاویر کیس ملعون :D

138849692153341.jpg 138849692158062.jpg 138849692160283.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز ،

اگه نمیخواهید طرح خواصی در بیارید و صرفا یه مربع هست با فرز میشه راحت در آورد ، فقط لبه های برش رنگش میره که میتونید رنگ کنید .

طلق میخواهید بزنید یا فلکسی گلاس ؟ اگه طلق میزنید که با قیچی برش میخوره ، فلکسی هم از هرجا میخری میتونی بگی برش بده ، نخواستی هم با همون فرز میتونی برش بدی .

واسه اتصال هم از چسب استفاده کن ، چون از داخل میزنی هیچکدام از خرابکاری ها (اضافه های طلق یا فلکسی و ... ) پیدا نیست .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزيز
طرحي كه ميخواي دربياري با autocad بكش ببد ميتوني با پلكسي برات برش ليزر انجام بده
از پلكسي شفاف استفاده كن اگه بري برش ليزري خودشون انواع مختلف پلكسي دارن ميتوني چند رنگ استفاده كني ميتوني هر طرحي بخواي روي پلكسي بندازي

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز ،

اگه نمیخواهید طرح خواصی در بیارید و صرفا یه مربع هست با فرز میشه راحت در آورد ، فقط لبه های برش رنگش میره که میتونید رنگ کنید .

طلق میخواهید بزنید یا فلکسی گلاس ؟ اگه طلق میزنید که با قیچی برش میخوره ، فلکسی هم از هرجا میخری میتونی بگی برش بده ، نخواستی هم با همون فرز میتونی برش بدی .

واسه اتصال هم از چسب استفاده کن ، چون از داخل میزنی هیچکدام از خرابکاری ها (اضافه های طلق یا فلکسی و ... ) پیدا نیست .

درود

نه والا طرح خاصی نمیخوام بزنم فقط یه مربع!اون حله سعی میکنم با دقت برش بدم زیاد بد جور نشه ! لبه هاش هم سوهانی چیزی میکشم صاف بشه!

فقط میمونه رنگ :( چه رنگی باید زد؟ اسپری رنگ میشه؟

بعد طلق و فلکسیش فرق نمیکنه! همون فلکسی که شما میگی رو از کجا باید تهیه کنم؟

بعد با چه چسبی فلکسی به آلومینیوم میچسبه؟ 

با دریل سوراخ ریز بکنم با این پیچ های فن ببندم وای نمیسته؟

سلام دوست عزيز

طرحي كه ميخواي دربياري با autocad بكش ببد ميتوني با پلكسي برات برش ليزر انجام بده

از پلكسي شفاف استفاده كن اگه بري برش ليزري خودشون انواع مختلف پلكسي دارن ميتوني چند رنگ استفاده كني ميتوني هر طرحي بخواي روي پلكسي بندازي

سلام

طرح خاصی نمیخوام بزنم همون مربع فقط!

یکم توضیح راجع این برش لیزر میفرمایید که چیه و کجاها انجام میدن؟ 

ویرایش شده توسط TRoy
لینک به دیدگاه

كاربرد برش ليزر در زمينه هاي مختلفي هست مثلا شما بخواين روي چوب شيشه سراميك تيشرت شلوار روي هرچزي كه فك كنين طرحي بندازيم ميتونين طرحتون بكشين بعد با دستگاه برش ليزري برش بدين
بيشتر بچه هاي معماري با اين دستگاه سركار دارن آخه بيشتر براي برش ماكتاشون بررش ليزر انجام ميدن

لینک به دیدگاه

كاربرد برش ليزر در زمينه هاي مختلفي هست مثلا شما بخواين روي چوب شيشه سراميك تيشرت شلوار روي هرچزي كه فك كنين طرحي بندازيم ميتونين طرحتون بكشين بعد با دستگاه برش ليزري برش بدين

بيشتر بچه هاي معماري با اين دستگاه سركار دارن آخه بيشتر براي برش ماكتاشون بررش ليزر انجام ميدن

مرسی از توضیحات خوبتون

منظورم از کجاها انجام میدن این بود که من کجا باید دنبالش باشم؟ نجاری ها ؟ شیشه بری ها ؟ جوشکاری ها ؟ کجاها؟

لینک به دیدگاه

مرسی از توضیحات خوبتون

منظورم از کجاها انجام میدن این بود که من کجا باید دنبالش باشم؟ نجاری ها ؟ شیشه بری ها ؟ جوشکاری ها ؟ کجاها؟

با توجه به نياز اون شهر اين دستگاه وجود داره مثلا من جايي كه بودم 7-8 جا داشت

اسم خاصي نميشه گفت كه اين دستگاه انجا باشه ولي معمولا جاهايي كه كاراي تزييني انجام ميدن هست آخه هزينه دستگاه بالا هست كم ميارن

اگه تو شهرتون كارگاه هاي معماري يا جاهايي كه تخته نرد ميسازن برين انجا حتما دارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

نه والا طرح خاصی نمیخوام بزنم فقط یه مربع!اون حله سعی میکنم با دقت برش بدم زیاد بد جور نشه ! لبه هاش هم سوهانی چیزی میکشم ساف بشه!

فقط میمونه رنگ :( چه رنگی باید زد؟ اسپری رنگ میشه؟

بعد طلق و فلکسیش فرق نمیکنه! همون فلکسی که شما میگی رو از کجا باید تهیه کنم؟

بعد با چه چسبی فلکسی به آلومینیوم میچسبه؟ 

با دریل سوراخ ریز بکنم با این پیچ های فن ببندم وای نمیسته؟

سلام

طرح خاصی نمیخوام بزنم همون مربع فقط!

یکم توضیح راجع این برش لیزر میفرمایید که چیه و کجاها انجام میدن؟ 

رنگ از هر رنگی خواستی استفاده کن اصلا پیدا نیست (خیلی کم رنگش میره) ، همون اسپری هم مناسبه .

با هرچی خواستید بچسبونید فقط بچسبه ، اما پیچ نکنید کارتون اضافه بشه ، وقتی از داخل چسب میزنید هیچی پیدا نیست حتی با چسب 5 سانتی بچسبونید !

فلکسی رو از تابلو کارا میتونی تهیه کنی ، طلق هم بزنی نتیجه هیچ فرقی نمیکنه .

ببین کار خیلی ساده است ، برو دست بکار بشو هیچ مشکلی پیش نمیاد ، اگه فرزت صفحه برش داره خیلی راحت درب برش میخوره .

موفق باشی  :p

لینک به دیدگاه

رنگ از هر رنگی خواستی استفاده کن اصلا پیدا نیست (خیلی کم رنگش میره) ، همون اسپری هم مناسبه .

با هرچی خواستید بچسبونید فقط بچسبه ، اما پیچ نکنید کارتون اضافه بشه ، وقتی از داخل چسب میزنید هیچی پیدا نیست حتی با چسب 5 سانتی بچسبونید !

فلکسی رو از تابلو کارا میتونی تهیه کنی ، طلق هم بزنی نتیجه هیچ فرقی نمیکنه .

ببین کار خیلی ساده است ، برو دست بکار بشو هیچ مشکلی پیش نمیاد ، اگه فرزت صفحه برش داره خیلی راحت درب برش میخوره .

موفق باشی  :p

دمت گرم داداش من برم فعلا ببرمش درو! این مرحلش خیلی سخت نیست اون ورق فلکسی رو هم باید بگردم ببینم گیر میارم!

برش رو سعی می کنم یواش یواش برم جلو که خیلی داغون نشه! از یه مربع کوچیک هم شروع میکنه اگه خراب شد بشه دورش رو بیشتر برید :D  ما از یه مربع کوچیک شروع میکنیم آخرش میبینی لبه های در کیس مونده فقط :lol:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دمت گرم داداش من برم فعلا ببرمش درو! این مرحلش خیلی سخت نیست اون ورق فلکسی رو هم باید بگردم ببینم گیر میارم!

برش رو سعی می کنم یواش یواش برم جلو که خیلی داغون نشه! از یه مربع کوچیک هم شروع میکنه اگه خراب شد بشه دورش رو بیشتر برید :D  ما از یه مربع کوچیک شروع میکنیم آخرش میبینی لبه های در کیس مونده فقط :lol:

خوهش میکنم

برو ببینم چیکار میکنی ، ولی هر کاری که میکنی تهش یه چیزی در بیاد که قابل نصب شدن رو کیس باشه :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...