رفتن به مطلب

معذرت خواهی از کاربر del2771

Mahyar Curious
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان ،

راستش قصد داشتم از پیام خصوصی استفاده کنم و ازدوستمون del2771 معذرت خواهی کنم ، اما دیدم که بحث توی تاپیک عمومی بوده و باید همینجا هم ازشون معذرت خواهی کنم ،

اینکه به طرف مقابلمون از همه جهت فشار بیاریم کاراشتباهی هست و رفتارمون توی اون تاپیک اشتباه بود .

واسه همه ما پیش میاد در مواقعی که جوگیر - عصبی - عجول  - مغرور و ... میشیم تصمیم های ما دیگه با دقت همراه نیستند و موجب رنجش طرف مقابلمون میشن .

توی این تا پیک بحث پیش آمده بود بنده با گزاشتن لینک ویدئو ، باعث دلخوری دوستمون شدم . از ایشون معذرت میخواهم و اشتباه خودم رو میپذیرم .

این گل هم واسه شماست امیدوارم بنده رو ببخشید  :wub: 

b442399feb8548663089f7e86dfad9c0.jpg

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

ممنون جناب محمد البته شما منظوری نداشتی  ولی خوب دیگران همه بر علیه من موضع بگیرن کار ناپسندیه  ماشااله همه با تجربه و بیشترین وقتتون تو این فروم گذروندید و از دانش خوبی برخوردارید

شما باید الگوی کاربران دیگر باشید نه اینکه وجهه و شخصیت طرف مقابل که بدون مدافع است تخریب کنید بنده نه سر کسی را کلاه گذاشتم و نه چیز بدی به دیگران فروختم میتونید بپرسید از کاربر eddy و دیگران که از من خرید داشتند

من  از اردیبهشت امسال وارد فروم شدم از بحثها و دانش فنی همتون استفاده و بهره زیادی بردم واقعا آموزنده است

ویرایش شده توسط del2771
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون جناب محمد البته شما منظوری نداشتی  ولی خوب دیگران همه بر علیه من موضع بگیرن کار ناپسندیه  ماشااله همه با تجربه و بیشترین وقتتون تو این فروم گذروندید و از دانش خوبی برخوردارید

خواهش میکنم .

من از دوستمون در خواست کردم پستشون رو ویرایش کنن و اسامی که بردن رو بردارند .

از دوستان خواهش میکنم بحث اون تاپیک رو اینجا ادامه ندن تا خدای نکرده این تاپیک موجبات یه دلخوری دیگه رو پیش بیاره . این تاپیک فقط واسه معذرت خواهی از دوستمون بود همین.

ممنون .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

درود

با اینکه من اصلا نمیدونم قضیه چیه و حق دخالت هم ندارم ولی محمد جان با این حرکتت که اشتباهتو پذیرفتی خیلی حال کردم

فردین هنوز زندس!:)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...