رفتن به مطلب

سوال درباره کارت گرافیک میخواهم همین الان بخرم لصفا نظر بدید اگر هم برای فروش دارید بگید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان میخواهم الان از بین این دوتا کارت یکی را بردارم لصفا نظر خودتون را بدید که کدام بهتر است برای خرید واز نظر قیمت بالا ندارم میخرم این هم بگوید بی زحمت واگر کارتی داخل این رنج قیمت یا کمی بالاتردارید برای فروش هم اعلام کنید شاید قسمت شود خریدم ازتون فقط برای فرستادن عجله دارم امشب واریز میکنم که فردا صبح بفرسید

1- کارت گرافیک 1گیگ     xfx 8800 gt alpha dog قیمت این تمام کردم  130

post-14196-0-81288900-1388516001_thumb.jpg

2-کارت گرافیک 1گیگ  galaxy 440 gt   قیمت این تمام کردم 140

post-14196-0-49201400-1388516170_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

برادر من به نظرم اون 8800 بهتره به شرط اینکه پاور قوی داشته باشی چونقدر 440 از این کمتره

هرچند 440 بخاطر نرم افزار جدیدتر بعضی جاها بهتراز 8800 عمل میکنه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان میخواهم الان از بین این دوتا کارت یکی را بردارم لصفا نظر خودتون را بدید که کدام بهتر است برای خرید واز نظر قیمت بالا ندارم میخرم این هم بگوید بی زحمت واگر کارتی داخل این رنج قیمت یا کمی بالاتردارید برای فروش هم اعلام کنید شاید قسمت شود خریدم ازتون فقط برای فرستادن عجله دارم امشب واریز میکنم که فردا صبح بفرسید

1- کارت گرافیک 1گیگ     xfx 8800 gt alpha dog قیمت این تمام کردم  130

attachicon.gifتصویر۰۷۸۳.jpg

2-کارت گرافیک 1گیگ  galaxy 440 gt   قیمت این تمام کردم 140

attachicon.gifIMAG0090.jpg

سلام. اگه gt440 رو بخرید بهتره هم کم مصرف هست هم نسبتا ب روز. و در اینده اگر بخواهید ارتقا بدید میفروشید ی کارت دیگه میخرید ن مثل 8800 ک رو دستتون بمونه

لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم بابت نظر فقط میخوام بدونم 440 از نظره قیمت گرون نیست دوستان

لینک به دیدگاه

سلام رفیق به نظر من هم 440 بگیر اینم بنچمارک

1

2

لینک به دیدگاه

اگر تو فکر گیم نیستی و فقط میخای به عنوان دریافت تصویر تو مانیتور استفاده کنی 8800 پیشنهاد من هست ولی من هیچ کدوم اینها رو پیشنهاد نمیدم یه 5770 یا 5750 میرزه به هر دویه اینها باز تصمیم با خودته

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...