رفتن به مطلب

فروش گرافیک GTX 460 OC

mohihehi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

تاپیک اصلی در PT

قیمت فروش پایه و فوری: 360 تومن

سلام خدمت دوستان عزیزم.
من یه کارت Gigabyte GTX 460 OC 1GB دارم که فرکانس هستش 800 مگاهرتز هست و تقریبا از لحاظ قدرت با 6870 برابری میکنه. این کارت خنک ترین کارتی هست که تو عمرم اسفاده کردم و در لود تو اتاق با دمای 29 درجه به هیچ وجه ندیدم از 65 درجه سانتی گراد گرمتر بشه. در Idle دماش معمولا دور و ور 30 درجه هست ولی دیدم که برم واسه کاری و کامپیوتر روشن بمونه برگردم ببینم رفته تا 25 درجه.
عکس بعد از دریافت اولین پیشنهاد گذاشته خواهد شد و حداکثر تا 24 ساعت چون فعلا روی سیستم هست.
عزیزان گلم، لطفا پیشنهاد رو در تاپیک مطرح بفرمایید.
کارت تمیز و بدون گارانتی (نوامبر 2013 تموم شد) هست و جعبه هم داره ولی لوازم همراهش هنگام خرید نبود. اگر مایل به تعویض با کارت 5870 صرفا رفرنس هستید لطفا شرایطتون رو بفرمایید.
برای مقایسه هم چارت های کارت 560 رفرنس یا SSC GTX 460 رو میزارم چون هردوشون با فرکانس 810 مگاهرتز هستند که فقط 10 مگاهرتز با این کارت تفاوت داره. خدمت شما:
bc2.gif
borderlands-1920.gif
dirt2-dx11-1920.gif
m2033-1920.gif
همینطور که میبینید تو اکثر تست های بالا یه سر و گردن از رقبا بالاتره.
اسپم و اظهار نظر موردی نداره.
منبا تستهای بالا
20140124_123913.jpg
ویرایش شده توسط mohihehi
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوست عزیز قوانین فروم رو رعایت کنید . ارسال تصویر از کالا با نام کاربری ، نام فروم و تاریخ نوشته شده روی کاغذ اجباریه .در غیر این صورت تاپیک حذف میشه . ضمنا هر 12 ساعت یک بار میتونید آپ بدید.با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قوانین فروم رو رعایت کنید . ارسال تصویر از کالا با نام کاربری ، نام فروم و تاریخ نوشته شده روی کاغذ اجباریه .در غیر این صورت تاپیک حذف میشه . ضمنا هر 12 ساعت یک بار میتونید آپ بدید.با تشکر

چشم. در اولین فرصت انجام میشه.

لینک به دیدگاه

سلام قیمت آخر رو  پخ کنید .ممنون

کارت فروخته شده عزیزم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...