رفتن به مطلب

کوچ به وین 8.1 و بوجود امدن فعلا 4 تا مشکل کمک کنین

farokhe_bihamta
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

من دو روزه به وین 8.1 کوچ کردم مشکلات زیادی داشتم و اما حالا و فعلا توی 4 تاش موندم راهنمایی کنید اگه بشه اینارو هم حل کرد و مجبور نشم دوباره به وین 7 برگردم ممنونم

مشکل شماره 1

همانطور که در عکس شماره یک میبینید دو تا از راه اندازهای سیستمم و مادربرد تو منیجه نصب نیستن نتونستم پیداشون کنم از دی وی دی خود مادربرد گرفته تا درایور و راه اندازهای دیگه

شماره 2

action centerدر تصویر مشخصه میگه یک چیزی رو نصب کن نمیدونم چیرو میگه

شماره 3

توی مرورگر فایر فاکس ادد بلوکر را برای مقابله با صفحات اضافی و تبلیغات تو وین قبلیم راه مینداختم و راضی بودم ازش الان تو این وین میبینید نصبه اما انگار نه انگار کار نمیکنه از انواع فایر فاکس گرفته تا واتر فاکس امتحان کردم جواب نداد توی کروم همچین نرم افزاری هست اسمش چیه اونو پیدا کنم امتحان کنم

شماره 4

یک نرم افزار ویچ نصب کردیم و ویچ های ویندوز هفتم و انداختم روش اما قسمت تشخیص اب و هوا میگه نو سرویس و سرور

این بخشی از مشکلات فعلا ممنون میشم همکاری کنید

post-10548-0-96503000-1388911612_thumb.jpg

post-10548-0-33592600-1388911621_thumb.jpg

post-10548-0-75930500-1388911630_thumb.jpg

post-10548-0-69859500-1388911637_thumb.jpg

ویرایش شده توسط farokhe_bihamta
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1- دوست عزیز اول شما تمام درایور های بهینه شده برای 8.1 رئ که ایسوس برای مادربوردتون ارایه داده رو از سایتش دانلود کنید و نصب کنید ، تا به احتمال زیاد مشکل درایورتون هم رفع شده ، اکشن سنتر هم داره میگه درایور مادربورد را نصب که ، اون PCI دیوایس منیجر هم برای همین نصب نبودن چیپ مادربورده

2- اون VGA دیوایس منیجر هم که واسه کارت گرافیکه باز باید از سایت انویدیا یا جی فورس نسخه ی 8.1 رو بگیری یا از سایت های معتبر دیگه که خودشون از اونجا ها گرفتن

3- اینو نمی دونم

4- شما یه تست کن ببین اب و هوای خود مترو کار می کنه ؟؟ اگه می کنه 99% باز به ناسازگاری با 8.1 بر میگرده

-------------------------------------

8.1 یه سیستم خیلی استیبلیه و از این قبیل مشکلات اکثر به ناسازگی برنامه های بر میگرده نه ویندوز ( البت هنوز جا داره به 7 برسه  :))))) )

لینک به دیدگاه

مشکل شماره 1

همانطور که در عکس شماره یک میبینید دو تا از راه اندازهای سیستمم و مادربرد تو منیجه نصب نیستن نتونستم پیداشون کنم از دی وی دی خود مادربرد گرفته تا درایور و راه اندازهای دیگه

مدل مادربردتون چيه؟

راستش داش كوچيكه من هم وقتى ويندوز 8 ميزاشت كلا اسكنرش شناسايى نميشد چندتا از قطعات سيستمش هم مثل شما همينطور نميشناخت كلا سيستمش سوكت 775 هست براى همين به همون ويندوز 7 اكتفا كرد من بر عكس يه سيستم حرفه اى داشتم كه مادربردم Z77a-g45 gaming بود وقتى ويندوز 7 ميزاشتم با مشكلاتى مثل كندى هنگ وغيره رو به رو ميشدم خلاصه اينو بگم ويندوز 8 نياز به سيستم به روز هم داره كه بازده بهترى ازش بگيرى اين طبيعيه...

شماره 2

action centerدر تصویر مشخصه میگه یک چیزی رو نصب کن نمیدونم چیرو میگه

اينطور كه معلومه نوشته چيپست شما شناسايى و آبديت نشده!!!

شماره 3

توی مرورگر فایر فاکس ادد بلوکر را برای مقابله با صفحات اضافی و تبلیغات تو وین قبلیم راه مینداختم و راضی بودم ازش الان تو این وین میبینید نصبه اما انگار نه انگار کار نمیکنه از انواع فایر فاکس گرفته تا واتر فاکس امتحان کردم جواب نداد توی کروم همچین نرم افزاری هست اسمش چیه اونو پیدا کنم امتحان کنم

اينو تا حالا تست نكردم ولى خوب اشاره كردين برم اين اد اون رو دانلود كنم ببينم چطورى كار ميكنه... B)

شماره 4

یک نرم افزار ویچ نصب کردیم و ویچ های ویندوز هفتم و انداختم روش اما قسمت تشخیص اب و هوا میگه نو سرویس و سرور

این بخشی از مشکلات فعلا ممنون میشم همکاری کنید

شايد سرويسش براى ايران قطع شده يا به قول معروف اينوريا (شيلترش كردن)... :D

لینک به دیدگاه

مادربردم تو امضام هست میرم یک نگاه به لینک مادربرد بندازم ببینم چیزی واسه وین 8 داره

عزیزان اب و هوای خود وین هم کار نمیکنه دیروز کار میکرد

لینک به دیدگاه

این دوتا لینک رو تو دانلود منیجر بزن درایور همون دوتاست

http://66.226.78.21/downloadsite/drivers/Intel/Others/ME(v9.5.15.1730_1.5M).zip

http://66.226.78.21/downloadsite/drivers/Intel/VGA/VGA(v15.33.3.64.3304).zip

البته 64 بیتیه

اون ویج اب و هوا هم دیتابیسش تو ویندوز 8.1 نیست پس...

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

تشکر از عزیزان درایورها رو میندازم دانلود بشن ببینم چی میشه

دوستان تمرکزم بیشتر روی مشکل شماره 3 هست اونه که رو مخمه از بازشدن صفحات اضافی و تبلیغات و تصاویر متحرک متنفرم که با این نرم افزار حال میکردم اما الان نمیشه

لینک به دیدگاه

کاملا مشخصه مشکلات شما از عدم سازگاری نرم افزارها و درایورهاست.با دانلود ورژن

جدیدتر مشکلت حل میشه.ورژن جدید AdBlock از سایت soft98.ir

http://dl2.soft98.ir/soft/Adblock.Pro.3.6.rar

لینک به دیدگاه

کاملا مشخصه مشکلات شما از عدم سازگاری نرم افزارها و درایورهاست.با دانلود ورژن

جدیدتر مشکلت حل میشه.ورژن جدید AdBlock از سایت soft98.ir

http://dl2.soft98.ir/soft/Adblock.Pro.3.6.rar

خیلی ممنون عزیز واسه نصب این ادد بلوکر این خطا رو میده میگه نت فرمتینگ رو نصب کن دانلود رو میزنم reatry میده بعد net formating 4.5 خودم دارم اونم نصب نمیشه

post-10548-0-45567300-1388915599_thumb.jpg

post-10548-0-34997200-1388915611_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

قبل از نصب وین 8 باید چند تا کار انجام داد.

1.اول از همه یه قرص ارام بخش باید بخوری چون حسابی سر درد میگیری.

2.بایوس مین برد رو باید اپدیت کنی.

3.اخرین اپدیت درایور ها رو از سایت سازنده بگیری.چون اکثرا سی دی راه انداز جواب نمیده.

4.هر چند ویندوز ارائه شده توسط شرکت ها یکی هستن اما بعضی وقتا یه سری شرکت ها ویندوز بهتری رو ارائه میدن.از شرکت معتبر تهیه کن.

در اخر اگه همه ی این کار ها رو انجام دادی و ویندوز رو نصب کردی و بعد متوجه شدی که چرت ترین ویندوزی هستش که به عمرت دیدی {مثل من که چند هفته قبل 8.1 نصب کردم وبهد از 5 ساعت اومدم رو 7}

میای یه ویندوز سون مشتی میندازی تو دی وی دی درایور میری برای نصب 7 

که خداییش ویندوز 7 نعمته.

قربونت بشم دوست عزیز از بابت دلداریت قرص ارام بخشو قبول دارم بعد اینکه ویندوز 7 درسته نعمتیه واسه خودش و خوبه و نکته اخر اینکه چاره ای نیست عزیز بخواهیم نخواهیم باید تغییراتو بپذیریم 

دارم نت ور فاورک برای وین 8 دانلود میکنم ببینم به کجا میرسم و بعد درایورهارو نصب کنم  :wub:  :angry:  :wacko:  :wacko:

لینک به دیدگاه

درباره مورد 4 :

این سرویس در وین 7 هم اگه در Region and Language در تب Location در قسمت Current Location گزینه ی Iran رو فعال کرده باشید دیگه کار نمیکنه . و اگه روی گزینه ی United States قرار بدید و سیستم رو ريستارت کنید دوباره کار خواهد کرد .

دلیلش هم معلومه دیگه ...

لینک به دیدگاه

دوستان اخرین ورژن نت ورک رو هم گرفتم نصب نمیشه چرا این ارور رو میده

post-10548-0-03056200-1388919290_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان اخرین ورژن نت ورک رو هم گرفتم نصب نمیشه چرا این ارور رو میده

نوشته رو سیستمتون از قبلا هست

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

دوست عزیز  ویندوز 8 به صورت پیش فرض نت فریم ورک 4 رو داره  .

اما نت 3.5 روش فعال نیست .

بعضی از نرم افزارها به نت 3.5 احتیاج دارند .

برای فعال کردن نت 3.5 به مسیر زیر بروید .

Control Panle------>Program and features ---->Turn windows features on or off

سپس گزینه اول که نوشته net freamwork 3 رو تیک بزنید .

توجه داشته باشید حدود 150 Mb از نت به صورت آنلاین دانلود میکنه و حین دانلود نت نباید قطع بشه چون مجددا از اول شروع میشه . با نت سرعت بالا امتحان کنید .

لینک به دیدگاه

این رو دانلود کن بعد دی وی دی ویندوز رو که باهاش نصب کردی بذار داخل درایو و بعد از قسمتInstallation Settingsنرم افزار درایو همین دی وی دی تو انتخاب کن و Start Installation رو بزن و صبر کن تا پیغام اتمام نصب رو بهت بده.

البته این نرم افزار AdBlocker همچنان نصب نمیشه ولی یکی دوتا نرم افزار دیگه تست کردم اونا اجرا شد.

مایکروسافت به خاطر رابط کاربری مترو استایل .NET 3.5 به قبل رو قرار نداده برای همین ممکنه با یه سری از نزم افزارها به مشکل بخوری که یا باید صبر کنی ورژن سازگارش بیاد یا کلا بیخیال نرم افزاره بشی!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام رفیق 

نت فریم ورک افلاین رو از سایت gerdoo.net بگیر که برای هربار نصب ویتدوز نخواهی هی انلاین نت رو نصب کنی

فقط وقتی دانلودش کردی حتما باید با run az administrator نصب کنی

درمورد نصب نشدن درایورها    برنامه نصب درایور ها رو از اینترنت دانلود کن اگه تو دیتابیسش باشه که نصب میشه اگه نبود از طریق اینترنت وصل میشه و نصب میکنه

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

از همکاری تک تک عزیزان ممنون و بشخصه لذت بردم و امتیاز هم مقدور گردید و نت ورک 3.5 هم نصب شد اما این لعنتی اددبلوکر کار نمیکنه و رو مخه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من بهت پیشنهاد میکنم از مرورگر comodo dragon استفاده کن شناخته شده نیست ولی بهترین مرورگری هست که تا حالا دیدم

هسته اصلیش همون کروم هست ولی بمراتب امن تر و سریعتر

امتحان کن خوشت نیومد پاکش کن

ورژن 30.0.0 رو بگیر

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

از همکاری تک تک عزیزان ممنون و بشخصه لذت بردم و امتیاز هم مقدور گردید و نت ورک 3.5 هم نصب شد اما این لعنتی اددبلوکر کار نمیکنه و رو مخه

چرا از یه Adblocker دیگه استفاده نمی کنید شاید جواب بده مثلا :

Adblock Edge 2.0.9
لینک به دیدگاه

من بهت پیشنهاد میکنم از مرورگر comodo dragon استفاده کن شناخته شده نیست ولی بهترین مرورگری هست که تا حالا دیدم

هسته اصلیش همون کروم هست ولی بمراتب امن تر و سریعتر

امتحان کن خوشت نیومد پاکش کن

ورژن 30.0.0 رو بگیر

دوست عزیز نصب کردم خوب بود و بلوک میکرد عین کروم هست اطلاع ندارین واسه خود کروم بلوکری وجود داره یا نه یا تنظیماتی داره

چرا از یه Adblocker دیگه استفاده نمی کنید شاید جواب بده مثلا :

Adblock Edge 2.0.9

مرسی نصب کردم تاثیر کمی داشت فکر کنم یادمه با وین هفت و فایرفاکس و ادد بلوکر میرفتم انجمن پی سی ورلد سایت انجمن بالای صفحه اش پیغام میداد که شما از نرم افزاز ضد تبلیغات استفاده میکنید و برای حمایت از ما خاموشش کنید ولی این و این مرورگر دوستمون مهدی که دادن همچین پیامی نمیده به هر حال ممنونم تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...