رفتن به مطلب

آیا نیاز به تعویض پاور دارم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان و اساتید.این مشخصات سیستممه:

AMD Phenom II X4 Black Edition 965

Gigabyte GA-770T-USB3  

Single 4GB DDR3

NVIDIA GeForce GTX 660

HDD 500 GB

Power: Green 535a

حدود 3 ساله این پاور رو دارم.الان هیچ مشکلی ندارم.ولی چون شنیدم به مرور زمان راندمان پاور کم میشه یه جورایی میخوام قبل از اینکه پاورم خراب بشه و بزنه کل سیستم رو نابود کنه عوضش کنم.فقط میخوام بدونم آیا الان زمانش هست یا چند وقت دیگه؟ آیا اصلا نیاز به تعویض داره؟ میخوام یه جورایی پیشگیری کنم از آسیب دیدن قطعاتم.

ویرایش شده توسط mansour14606
لینک به دیدگاه

اگه قصد تعویض دارین حداقل 650oc تهیه کنید که تا چندسال مشکلی بابت پاورنداشته باشین

لینک به دیدگاه

راستی این پاورهایی که بعضی وقتا میذارن برا فروش مثل coolermaster یا Enermax یا ... اینا چطورن؟

لینک به دیدگاه

بعد از 3 سال منطقی هست عوض کردن پاور و بنده هم بودم همینکار رو میکردم...

600eu مناسب سیستمتون هست و چه بسا اضافی باشه و در صورت موجود بودن میتونید تهیه کنید.

ویرایش شده توسط Mohamad Hajati
لینک به دیدگاه

راستی این پاورهایی که بعضی وقتا میذارن برا فروش مثل coolermaster یا Enermax یا ... اینا چطورن؟

مارک های بسیار با کیفیتی هستند و میتونید مدل های 600 وات الی بیشتر مطابق بودجتون و در صورت موجودی تهیه کنید.

همونطور هم که ملاحظه میکنید بنده در امضام پاورم کولر مستر هست...

لینک به دیدگاه

خودمم از اول گرین داشتم و راضی بودم.فقط میترسم بخاطر ایرانی بودنش کیفیتش نسبت به قبل کمتر شده باشه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

گرین چند تا تامین کننده پاور داره که هم از صاحب نامان و بزرگان صنعت پاور ساپلای هستند پس گرین چیزی رو خودش تولید نمیکنه

سلام یدونه 600 ای یو آکبند دارم که 18/7/94 گارانتی داره دارم خواستی خوش قیمت تقدیم میشه

پاور 650 همونطور که حمید عزیز گفتند پاور خوبیه ولی متاسفانه خیلی گرونه و تقریبا یه اختلاف 150 هزار تومنی با 600 ای یو داره که فکر میکنم بر اساس قیمت و شرایط 600 منطق خرید داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...