رفتن به مطلب

انواع صداهای بوق مادربرد واشکالات؟

koorosh kabir
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان جواب بدن باتشکر:D

من مشکل بوق ممتد رو دارم که بعضی از اوقات هست وبعضی وقتها نه البته با برگردوندن تنظیمات ستاپ وریسیت حل شده

البته یه دو سه موردا میدونم ولی اگه کامل دوستان همه رو شرح بدن فکر کنم مشکلات دوستان دیگه رو هم حل میکنه با تشکر :)

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

دوستان جواب بدن باتشکر:D

من مشکل بوق ممتد رو دارم که بعضی از اوقات هست وبعضی وقتها نه البته با برگردوندن تنظیمات ستاپ وریسیت حل شده

البته یه دو سه موردا میدونم ولی اگه کامل دوستان همه رو شرح بدن فکر کنم مشکلات دوستان دیگه رو هم حل میکنه با تشکر :)

درود

نوع بایوستون باید معلوم باشه که درهمون اسکرین اول روشن شدن سیستم نشان داده میشه و اگر award باشه

محدود (تکرار شوند) ------ خطای حافظه سیستم

یک بوق بلند پس از دو بوق کوتاه ------ خطای کارت گرافیک

یک بوق باند پس از سه بوق کوتاه ------ خطای گرافیک یا حافظه گرافیک

بوقهای با ارتفاع بالای نا محدود (تکرار شونده) ------ خطای داغ شدن پردازنده

بوقهای با ارتفاع بالا ،با ارتفاع پایین ( تکرار شونده) ------ خطای پرازنده

لینک به دیدگاه

سلام رفیقم

این اشکالی که گفتی زیاد جدی نیست و جای نگرانی نداره

این بوق فقط و فقط بخاطر این هست که شما به احتمال قوی گزینه ی مربوط به ""به من اخطار بده در صورت از کار افتادن فن "" رو از قسمت بایوس فعال کردی .

و دو تا دلیل داره :

1.اینکه فن CPU معمولا با تاخیر شروع به چرخیدن میکنه ، که مادربرد برای خبر دادن بهت چند لحظه ای بوق میزنه ولی بعد از چرخیدن فن CPU ، بوق قطع میشه که این موضوع طبیعی هست . البته این پیغام (بوق) زمانی داده میشه که کامپیوتر در حالت Sleep باشه .

2.وقتی که شما همه ی گزینه های مربوط به "به من اخطار بده در صورت از کار افتادن فن "" رو فعال میکنی ، بایوس همه ی ورودی های فن موجود بر روی مادربرد رو چک میکنه حتی اونایی که بهش فن وصل نیستن .

پس طبیعیه که در صورت پیدا نکردن فن ( سوکتی که بهش فن وصل نیست ) بایوس بوق ممتد میزنه .

همین

اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...