رفتن به مطلب

معاوضه گرافیک فوق العاده ((( EVGA GTX 570 HD ))) با گرافیک پایین تر

amirjk
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

لینک به دیدگاه

• ارسال 69
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

کارت شما+ 150 خوبه

راضی به ضرر شما نیستم ، من تو فکر 100 تومن بودم ;)

لینک به دیدگاه

با 100

راضی به ضرر شما نیستم ، من تو فکر 100 تومن بودم ;)

با 100 بخوام عوض کنم میرم 560ti میگیرم 

البته ناقابل

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با 100

با 100 بخوام عوض کنم میرم 560ti میگیرم 

البته ناقابل

:D

جواب شما و لینک های مقایسه را براتون پ خ کردم .

این هم رکوردهای مقایسه بین 5870 و 560ti : 

http://hwbot.org/hardware/videocard/radeon_hd_5870/

http://hwbot.org/hardware/videocard/geforce_gtx_560_ti/

این کارت ها را بررسی کنید و بعد بنده خدا 560 را وسط بکشید . 

ویرایش شده توسط میکائیل
لینک به دیدگاه

:D

جواب شما و لینک های مقایسه را براتون پ خ کردم .

این هم رکوردهای مقایسه بین 5870 و 560ti : 

http://hwbot.org/hardware/videocard/radeon_hd_5870/

http://hwbot.org/hardware/videocard/geforce_gtx_560_ti/

این کارت ها را بررسی کنید و بعد بنده خدا 560 را وسط بکشید . 

خب عزیز 560ti sc از شما 12% قویتره

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1287&gid2=234&compare=geforce-gtx-560-ti-superclocked-edition-vs-radeon-hd-5870-1024mb

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من تفاوت مصرف بین 5870 و GTX570 چقدر هست در لود !

اکثر 570 حدود 260-270 وات مصرف دارند و اکثر 5870 ها حدود 220-230 وات !این 30-50 وات مشکل پاور شما رو حل نمی کنه !

شما باید دنبال کارتی باشید که حداقل 100 وات از کارت خودتون مصرفش  کمتر باشه!با این تفاسیر باز هم پاورتون لب مرز هست...

لینک به دیدگاه

دوست من تفاوت مصرف بین 5870 و GTX570 چقدر هست در لود !

اکثر 570 حدود 260-270 وات مصرف دارند و اکثر 5870 ها حدود 220-230 وات !این 30-50 وات مشکل پاور شما رو حل نمی کنه !

شما باید دنبال کارتی باشید که حداقل 100 وات از کارت خودتون مصرفش  کمتر باشه!با این تفاسیر باز هم پاورتون لب مرز هست...

پس با این تفاسیر بازم این کارت به دردم نمیخوره فکر کردم مصرفش باید کمتر باشه

مصرف کارت 6870 شما چقدر دوست گرامی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس با این تفاسیر بازم این کارت به دردم نمیخوره فکر کردم مصرفش باید کمتر باشه

مصرف کارت 6870 شما چقدر دوست گرامی؟

حدود 160 وات...

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز
من قصد دخالت یا خدای نکرده ناراحت کردنتون رو ندارم،ولی شما دلیلتون برای فروش خیلی منطقی نیست ضمن اینکه این کارت کلاً داغ کار میکنه و نگرانی شما بی مورده و اینکه شما میتونید با فروش پاور خودتون و گذاشتن مقداری پول روی اون یک پاور معقول 600-650 وات از برندهایی مثل Enermax یا CoolerMaster یا Green تهیه فرمایید :)

لینک به دیدگاه

اخه مشکل نیست تو سایت pt

سلام دوست عزیز
من قصد دخالت یا خدای نکرده ناراحت کردنتون رو ندارم،ولی شما دلیلتون برای فروش خیلی منطقی نیست ضمن اینکه این کارت کلاً داغ کار میکنه و نگرانی شما بی مورده و اینکه شما میتونید با فروش پاور خودتون و گذاشتن مقداری پول روی اون یک پاور معقول 600-650 وات از برندهایی مثل Enermax یا CoolerMaster یا Green تهیه فرمایید :)

اخه مشکل اینجاست تو سایت pt همین کار کردم یه تایپک زدم برای معاوضه پاورم ولی یه نفرم پیشنهاد نداد 

گرافیک باید داغ کنه منظور بنده پاورم بود داغ میشه مخصوصا تو بازیهای سنگین مثل btl4 , crysis3 بازی که تا ته میبرم بالا پاورم داغ میکنه مشخصه داره بهش فشار میاد 

مشکلی نیست اگر شما جایی سراغ داری پاور عوض کنم چه بهتر

ویرایش شده توسط amirjk
لینک به دیدگاه

اخه مشکل نیست تو سایت pt

اخه مشکل اینجاست تو سایت pt همین کار کردم یه تایپک زدم برای معاوضه پاورم ولی یه نفرم پیشنهاد نداد 

گرافیک باید داغ کنه منظور بنده پاورم بود داغ میشه مخصوصا تو بازیهای سنگین مثل btl4 , crysis3 بازی که تا ته میبرم بالا پاورم داغ میکنه مشخصه داره بهش فشار میاد 

داداش امیر همان طور که گفتم نگران نباش کلا این سری داغ هستن  و این مشکل بحساب نمیاد زیاد نگران نباش اگر بخاطر این میفروشی این کارو نکن

لینک به دیدگاه

اخه مشکل نیست تو سایت pt

من خودم قطعاتم رو حضوری به خود فروشگاه لیون و آقای حسینی میفروشم...خوب بر میدارن

بعدش شما میتونید یه مقداری پول بذارید روش و یک پاور آکبند از فروشگاه لیون تهیه کنید فکر نمیکنم جمعاً 20 دقیقه بیشتر طول بکشه

به نظرم شما در هر صورت دیر یا زود مجبور به تعویض پاور خواهید شد...

ویرایش شده توسط SaeidKoochooloo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب اگر اینطور بخاهیم مقایسه کنیم ، شما هم 5870 لایتنینگ را ملاک قرار بدید که  نتایج بهتری خواهد داشت . 

از خیر و شر کارت رفرنس شما گذشتم ، امیدوارم به بالاترین قیمت بفروشید . 

لینک به دیدگاه

خوب اگر اینطور بخاهیم مقایسه کنیم ، شما هم 5870 لایتنینگ را ملاک قرار بدید که  نتایج بهتری خواهد داشت . 

از خیر و شر کارت رفرنس شما گذشتم ، امیدوارم به بالاترین قیمت بفروشید . 

ممنون عزیز ولی کارت شما هم مصرفش با کارت من چندان فرقی نداره علت تعویض فقط همین حداقل مطمئنم تا دو سال اینده هر بازی بیاید راحت ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

داداش امیر همان طور که گفتم نگران نباش کلا این سری داغ هستن  و این مشکل بحساب نمیاد زیاد نگران نباش اگر بخاطر این میفروشی این کارو نکن

بنده خدا هم همچنین کارت داغیم نیست که شماها میگید تو لود 99% تستش کردم دماش تا 73 رفت بالا من کارت دیدم تا 90 - 95 درجه بره بالا.........

لینک به دیدگاه

بنده خدا هم همچنین کارت داغیم نیست که شماها میگید تو لود 99% تستش کردم دماش تا 73 رفت بالا من کارت دیدم تا 90 - 95 درجه بره بالا.........

خوب داداش اگر راضی هستی ما هم خوشحال میشیم. فقط خواستم بگم مشکلی نیست این دما عادی هستش

درود

لینک به دیدگاه

خوب داداش اگر راضی هستی ما هم خوشحال میشیم. فقط خواستم بگم مشکلی نیست این دما عادی هستش

درود

هؤار جان بنده اصلا حرفی در مورد دمای گرافیگ نزدم پست اول دقیق بخونید نوشتم پاوزم تو کارای سنگین داغ میشه

لینک به دیدگاه

کارت برای تعویض موجود میباشد فقط با مدل های زیر البته با 660ti مقداری سرمیدم
560

560ti
650ti
650ti boost
660
660ti

از برند ati هم فقط و فقط با asus معاوضه میکنم

ویرایش شده توسط amirjk
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...