رفتن به مطلب

فروش سیستم کامل،بسیارکم کارکرد،خوراک گیمرها،استدیومیکس و مونتاژ

Recommended Posts

• کاربر ویژه

به نام خدا 

سلام بر عزیزان دل 

============================================================================================

یک فروند سیستم کامل آماده پرواز (فروش ) میباشد . این سیستم بیشتر برای میکس و مونتاژ و گیم کارایی داره که من ازش فقط برای اینترنت استفاده میکنم .

سیستم فوق العاده کم کارکرده وسرحال میباشد.

============================================================================================

مشخصات سیستم به شرح زیر : 

X58A-UD3R REV 2.0------------------------با گارانتی آواژنگ تا 21 نوامبر 2014

CORE I7 920 @2.67-------------------------------------------------گارانتی ندارد 

VGA HD5870 1G DDR5 --------------------------------------------گارانتی ندارد

XMS3 DDR3-1600 CORSAIR------------------------------تخت جمشید لایف تایم 

HDD  WD500GREEN ----------------------------------گارانتی دیجیتال که تمام شده 

SSD ADATA SP600 64GB SATA III--------------------گارانتی آونگ 1/1/1395

PSU GREEN 885B-----------------------------------------گارانتی تا 28/1/1394

LED LG E2240 1920X1080----------------------------------------------------

CASE GREEN X6 CHELLANGER -------------------------------------------

WATER COOLING CORSAIR H100-----------------------------گارانتی ندارد

DVD-RW SUZUKI---------------------------------------------------گارانتی ندارد.

WIFI CARD TL-WN751N------------------س2ال و 10 ماه گارانتی METEM-F

MODEM WIFI  TD8951ND-----------------------گارانتی سازگار 30/11/2016

=====================================================

کلیه قطعات در سلامت کامل هستند و حتی برای یکبار هم اورکلاک نشده اند .هر نوع تستی هم درخاست کنید براتو قرار میدم .

=========================================================================

تصاویر : 

73663961134043037645_thumb.jpg 35741243881357369495_thumb.jpg 06193239513705373545_thumb.jpg 41683340972045885384_thumb.jpg 50678922805276233885_thumb.jpg 91688953362142994558_thumb.jpg 70018608375248018191_thumb.jpg 89396290263485494224_thumb.jpg 97629038168808188520_thumb.jpg 90083885988108776985_thumb.jpg 06568723148455411149_thumb.jpg

===============================================================================================================================================================

هر سوالی داشتین مطرح کنید ،

از دوستانی که در حق ما لطف میکنند خواهش دارم ، کسی تاپیک را آپ نکنند (این تاپیک هر 24 ساعت یکبار بروز رسانی میشه )

قیمت 3 تومن ناقابل (بررسی کنید با 3 تومن چی میشه خرید )

ویرایش شده توسط میکائیل
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام . 

متاسفانه کامل به فروش میرسه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش خریدارم پخ کردم

سلام عزیز. در خدمت هستم . 

حظوری میایید یا براتون ارسال کنم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام و درود

سیستم خوبی دارید . اما همچین نوشتین خوراک گیمرها،استدیومیکس و مونتاژ که گفتم حتما گرافیک 780 gtx و سی پی یو 4770k دارین. به هرحال مبارک هرکی می خره باشه.

بله عزیز حق با شماست ، اگر قیمت سیستم 5 تومن بود براتون 3930 و رمپیچ 4 میبستم و... 

فکر میکنم منظورم را متوجه شده باشید و این هم در نظر بگیرید که ملت با 9600 GT هم بازی ها را اجرا میکنند.

لطفا در تاپیکی که به شما مربوط نمیشه اسپم ندید که گزارش میدم .

رمش چنده؟

معمولا برای 1366 ها رم 6 گیگ استفاده میشه .

ویرایش شده توسط میکائیل
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بدلیل عدم اعتماد دوستان نیو یوزر به بنده ، روند فروش به تعلیق میافتد.

با تشکر از صبوری همه دوستان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

♥ⱭȺЯЌNESS_Safe♣javad-lion عزیز طبق پ خ و sms هایی که رد و بدل شد ؛ من به اعتبار حرف شما کل سیستم را آماده و بسته بندی کردم

امیدوارم که روی حرفتون باشید چون برای اعتبارتون در بازارچه هم مربوط میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان این کاربرعزیز♥ⱭȺЯЌNESS_Safe♣javad-lion

دیروز که شنبه باشه قراربودند سیستم را حظوری ببینند و ببرند ، طی تماسی که باهاشون گرفتم ایشون تصادف کردند و کلی بخیه خوردند. حالا راست یا دروغ الله اعلم

امروز که باهاش از طریق sms در ارتباط بودم گفتند که "نه داداشی کنسل شد ی سیستم قیمت مناسبتر گیر اومد با مشخصات بهتر"

نمیدانم شما که خریدار نبودید چرا ملت رو سرکار گذاشتید. من و همکارم 2 ساعت تمام داشتیم این کیس و متعلقاتش رو جمع و جور میکردیم.

متاسفم برای چنین مردم آزارهایی...

ویرایش شده توسط میکائیل
لینک به دیدگاه

برادر عزیز من به شما گفتم که پست کنید هزینه رو پرداخت میکنم. شما گفتی خراب مشه نمیدونم میشکنه ال میشه بل میشه گفتم باشه میام میگیرم  بخاطر حرف جناب عالی ما داشتیم ب ف*** میرفتیم بازم چیزی نگفتم .کسی که صادق نیست نصبت به صداقت دیگران بی اعتماده .من فقط دستم تو تصادف جراحت پیدا کرد.اینم از عکس دست بنده که تو تصادف در راه رفتن به کنبد کاووس اتفاق افتاد فقط بخاطر اثبات به دوست عزیزمون من پانسمانو باز میکنم و عکس میگیرم اگه گوشیم دوربین داشت از تصادفم عکس میگرفتم که این اقا فکر نکنه همه مثل ایشون بکارن که ملتو سر کار بزارن.Untitled.jpg

95319712898974536722.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برادر عزیز من به شما گفتم که پست کنید هزینه رو پرداخت میکنم. شما گفتی خراب مشه نمیدونم میشکنه ال میشه بل میشه گفتم باشه میام میگیرم  بخاطر حرف جناب عالی ما داشتیم ب ف*** میرفتیم بازم چیزی نگفتم .کسی که صادق نیست نصبت به صداقت دیگران بی اعتماده .من فقط دستم تو تصادف جراحت پیدا کرد.اینم از عکس دست بنده که تو تصادف در راه رفتن به کنبد کاووس اتفاق افتاد فقط بخاطر اثبات به دوست عزیزمون من پانسمانو باز میکنم و عکس میگیرم اگه گوشیم دوربین داشت از تصادفم عکس میگرفتم که این اقا فکر نکنه همه مثل ایشون بکارن که ملتو سر کار /size]

]

دوست عزیز من کی و کجا شما را سرکار گذاشتم و کاشتم؟ .خداوکیلی نیو یوزر هم نیو یوزرهای قدیم.شما که هدفت خرید بود چرا گفتی کنسل شد و... دبه کردید. دفعه بعد مراقب باشید که به ....نرید.

خوش ندارم با کاربران وعده تو خالی دهن به دهن بشم. جای این حرفها در پ خ بود ولی خاستم همه بدانند شما چطور کاربری هستید. برای اینکه بتونید در بازارچه فعالیت + داشته باشید از خداوند براتون طلب اعتبار میکنم.

از مدیران و کاربران عزیزهم عذر خاهی میکنم. این نوشته هت به صلاح دید مدیریت میتواند حذف شوند.

لینک به دیدگاه

کاکو میکاییل عزیزم پیشنهاد میکنم این تاپیک روببرید اورژانس ببرید فوری :lol:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اقا میکاییل دوست خوب 

ستاره دار نبودن دلیل بر بی تجربگی شخصی  نیست

این دوستمون هم شاید تازه با این سایت اشنا شده که ستاره جمع نکرده که انگ با تجربگی رو ماها بخواهیم از رو ستاره به کسی بچسبونیم شاید تجربه ایشون خیلی از من وووووو شما بیشتر باشه

در مورد معاملتون برادر خوب و عزیز اصلا ناراحتی نداره مگه شما میخوای به زور جنستون رو به کسی بدید مگه این نحوه خرید و فروش حق ضرر و زیان داره

قصدم به خدا کوبیدن شما یا بالا کشیدن این اقا نیست فقط قصدم این که باید یه مقدار مردونگی رو چاشنی کارهامون بکنیم 

شما چه برای این اقا یا شخص دیگه بالاخره باید دست به کار بسته بندی میشدید و زحمتش رو میکشیدید حالا این زحمت خیلی زیاده که بحث رو به جایی میکشید که همه بخونن

کنسل شدن معاملتون رو هم به فال بد نگیر شاید حکمتی داشته

درمورد عکس دوستمون هم فقط اینو بگم که ادم کلک باز براش راه زیاده(از این عکسها تو نت زیاده) رفیق منظورم مستقیم با شما نیست 

فقط قصدم سنجش همه جوانب هست

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

اگر این نوشته ها ادامه پیدا کنه مجبورم تاپیک رو ببندم . دیگه ادامه ندید . دوستانی هم که به معامله ارتباطی ندارن بهتره دخالت نکنن . در غیر این صورت مجبور میشم اخطار بدم بهشون .

لینک به دیدگاه

میکاییل جان اگه تعویض داری با این قطعات شرایطو پخ کن

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=25809

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اقا میکاییل

در مورد معاملتون برادر خوب و عزیز اصلا ناراحتی نداره مگه شما میخوای به زور جنستون رو به کسی بدید مگه این نحوه خرید و فروش حق ضرر و زیان داره

قصدم به خدا کوبیدن شما یا بالا کشیدن این اقا نیست فقط قصدم این که باید یه مقدار مردونگی رو چاشنی کارهامون بکنیم 

شما چه برای این اقا یا شخص دیگه بالاخره باید دست به کار بسته بندی میشدید و زحمتش رو میکشیدید حالا این زحمت خیلی زیاده که بحث رو به جایی میکشید که همه بخونن

کنسل شدن معاملتون رو هم به فال بد نگیر شاید حکمتی داشته

درمورد عکس دوستمون هم فقط اینو بگم که ادم کلک باز براش راه زیاده(از این عکسها تو نت زیاده) رفیق منظورم مستقیم با شما نیست 

فقط قصدم سنجش همه جوانب هست

مهدی جان سلام.والا من که بزور به کسی چیزی نمیفروشم مگر اینکه طرف مارا پ خ باران بکنن و مجبور بشیم قول فروش بهشون بدیم.

بله حق با شماست ما در فروشمان مردانگی نداریم گاها هزینه ارسال 6 تومن هم از جیب خودمون میدیم ،منظورتان را متوجه شدم.

فقط لطفا در بحثی که مربوط به شما نیست اسپم ندید.

اگر این نوشته ها ادامه پیدا کنه مجبورم تاپیک رو ببندم . دیگه ادامه ندید . دوستانی هم که به معامله ارتباطی ندارن بهتره دخالت نکنن . در غیر این صورت مجبور میشم اخطار بدم بهشون .

حامد جان لطفا بحث های اضافی را ویرایش بفرمایید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفم که راه بحث و معنی حرف رو نمیگیرید

شما وقتی میای علنی میکنی یعنی اینکه همه بخونن وقتی هم که همه بخونن یعنی باید نظر بدن اگه قراره نظر ندن یعنی اینکه بشین و فقط گوش کن

میکاییل جان من بعد از این تاپیک هم همچنان به عنوان یه دوست حفظ میکنمت چون دارم از تجربیاتت استفاده میکنم 

تو خیلی از تاپیک ها 

اسپم هم سرم نمیشه اخطار هم وقتی منطقی نباشه برام مهم نیست

اخرش یه مثل معروف میاد وسط 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...