رفتن به مطلب

فروش سریع مودم وایرلس داخلی وایمکس مبین نت دارای طرح مدل BM632W

اشتراک گذاری

Recommended Posts

مودم فروخته شد.

-----------------------------------
نوشته اصلی تاپیک:

با سلام خدمت شما عجیجان. 1-20070210065344.gif

یک عدد مودم وایکس مبین نت مدل BM632W هست که من یه مدت قبل از همین بازارچه پی تی خریدم، چون خیلی این ور و اون ور می رفتم و می خواستم همه جا اینترنت داشته باشم. الان دیگه یه خورده ی اوضاع احوال مرتب تر شده و همه جا اینترنت دسترسی دارم و به این احتیاجی ندارم. از لحاظ عملکردی کاملا صحیح و سالم و از لحاظ ظاهری هم تمیز هستش (البته نمیگم در حد آک که بعدا کسی چشم عقاب داشته باشه و یه خال روش ببینه، ولی کاملا تمیزه و وضعیت ظاهری اش هم در عکس مشخصه). :دی

می دونید که مودم مخصوص فضای داخلیه و نسبتا کوچک و قابل حمل هم هست و یه عده ای بهترین مودم داخلی مبین نت می دونندش. وایرلس هم که می دونید داره.

الان روش سرویس 128 یک ماهه فعاله که چند روز پیش گرفتم و 26 روز از زمانش و همچنین اکثر حجمش باقی مونده. البته الان با همین مودم وصل هستم و ممکنه تا زمان تحویل زمان و حجمش نسبت به اینی که الان تو عکس هست یه کم فرق کرده باشه.

متعلقات مودم شامل خود مودم + آداپتور + جعبه + یه چند تا راهنما و برگه قرارداد و این چیزا! سی دی و کابل لن اگه درست یادم باشه موقع خرید خودم هم نداشت (فکر می کنم اصلا روش نیست این چیزا).

من تا یکشنبه تهران هستم و بعد میرم سفر. فروش تا شنبه صبح ساعت 8 هستش و همزمان در پرشین تولز هم انجام میشه. البته یکشنبه هم در تهران حضوری می تونم تحویل بدم، ولی اگه بخواد پست بشه باید تا شنبه که تعطیل نیست بفرستمش.

قیمت: مودم نو در سایت مبین نت 220 هزار تومنه که البته 12 هزار هزینه نصب و احتمالا یه خورده مالیات و مخلفات و ... بهش می خوره. طرح روش هم حدود 15 تومن می ارزه. من قیمت پایه رو می گذارم 155 تومن. گام افزایش هم 1 ریال! : دی) و قیمت فروش فوری هم 170 تومن.

توضیح مهم: مودم حتما قبل از تحویل توسط من به نام مشتری زده میشه. بنابراین قبل از تحویل الزاما باید خریدار برای من اسکن کارت ملی + اسکن یک فیش آب یا برق و ... خونه شون + اسکن مدرک افزایش سرعت رو بفرسته.

عکس ها:

06399936073904948362_thumb.jpg

11664988728901038577_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mahi58
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه کسی یکسال اینترنت بخره همین مودم رو رایگان بش میدن

به هر حال من برای پسرخالم میخوامش

پیشنهادم 120 برای مودم

طرح هم لحظه تحویل چک میشه , بدون افت  هزینه اونم میدم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه کسی یکسال اینترنت بخره همین مودم رو رایگان بش میدن

به هر حال من برای پسرخالم میخوامش

پیشنهادم 120 برای مودم

طرح هم لحظه تحویل چک میشه , بدون افت  هزینه اونم میدم

عزیز، این لیست طرح های ویژه مبین نت هستش:

http://mobinnet.ir/plans/special

میشه بفرمایید کدوم این طرح ها این مودم رو روشون دارند؟ همه شون مودم سه آنتنه دارند و قیمت شون هم از 300 هزار تومن شروع میشه، که همون ارزون ترین شون 18 هزار تومن مالیات و 12 هزار تومن هزینه نصب بهش اضافه میشه و در نهایت میشه 330 هزار تومن.

قیمت مودم و طرح رو با همدیگه بدین، ولی زیر قیمت پایه متاسفانه امکانش نیست.

لینک به دیدگاه

خوب، از این به بعد دیگه ممکنه نتونم مودم رو به صورت پستی بفرستم، چون دارم میرم از خونه بیرون و شب بر می گردم. فردا هم تهرانم، ولی فردا تعطیله و نمیشه پست کرد مودم رو. اگر کسی تهرانی باشه و مودم رو به قیمت مناسب بخواد می تونیم فردا حضوری بدمش بهشون.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...