رفتن به مطلب

مشکل با هدفون electra

Mansourr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه هفته ای میشه که این هدفون رو تهیه کردم ولی اصلا ازش راضی نیستم و صدارو خیلی بی کیفیت میرسونه ، مثلا موقع اهنگ گوش دادن انگار صدارو استریو پخش میکنه

میتونم کیفیتشو بالا ببرم ؟ من هیچی هم نصب نکردم همین که گرفتم وصل کردم و تا الان دارم همینطوری کار میکنم 

دوستان خیلی این هدفونو تعریف کرده بودن و من واسه همین گرفتم

ویرایش شده توسط shkivanc
لینک به دیدگاه

الکترا مدل قدیمی محسوب میشه و نباید انتظار زیادی ازش داشته باشین.

لینک به دیدگاه

انتظار زیاد ؟؟؟؟ این حتی انتظار معمولی رو هم براورده نمیکنه ، بعید میدونم اینطوری باشه مطمئنا برنامه ای چیزی باید نصب کنیم یا تنظیماتی انجام بدیم 

لینک به دیدگاه

بستگی به کیفیت و قدرت کارت صدا هم داره. چک کنید ببینید کارت صداتون با هدست یا هدفون های دیگه هم به همین شکل هست یا نه.

همچنین برنامه  Razer Surround رو برای گرفتن صدای 7.1 میتونید دانلود و نصب کنید.تنظیمات این برنامه هم با چندتا Next زدن انجام میشه.

ویرایش شده توسط Captcha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

هدفون/هدست قبلی شما چی بوده؟ این الکترا کیفیتش از اول خوب نبوده یا جدیداً اینطوری شده؟

اگر قبلاً هدفون خوب داشتید و کلاً به نظرتون صدای الکترا بی کیفیت هست که باید بگم این کاملاً طبیعی هستش.هدست های ریزر که علاوه برگیمینگ برای موسیقی گوش کردن قابل قبول هستند,در رنج ارزان قیمت ها Black Shark و در رنج گران قیمت ها Kraken Forged Edition هست.

شما اگر برای موسیقی گوش کردن در رنج قیمت Electra هدفون مناسب میخواستید باید سراغ هدفون AKG K99 میرفتید و البته یک تبدیل 1.8 به 3.5 هم میگرفتید.یک هدفون کاملاً تائید شده برای موسیقی با نرخ حساسیت 112دسی بل.

همونطور که دوستمون گفتند سعی کنید با تنظیمات کارت صدا و اکولایزر کیفیتش رو به حد مورد نظرتون نزدیک کنید اگر باز هم قابل قبول نبود یا چینج کنید به K99 یا اینکه یک هدفون ارزون قیمت هم برای موسیقی تهیه کنید حدود 180 تومن میشه ICON HP-360 تهیه کرد که برای استفاده خانگی هم میشه ازش استفاده کرد و توصیه شده است.

لینک به دیدگاه

والا من قبلا یه هدفون خیلی ساده داشتم ( از این 30-40 تومنیا ) از اون بیشتر راضی بودم ، این هدفون خیلی خوب نیست مثلا موقع اهنگ گوش دادن یه صدای خاصی پخش میکنه مثل اسپیکری که روشنه و وقتی ما اهنگی نمیزاریم یه صدایی شبیه " سسسسسس " میاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقیقاً همینطوره.شما اصطلاحاً hiss یا white noise دارید.مخصوصاً در فرکانس های بالا این صدا بیشتر آزار دهنده میشه.برای کم کردن hiss از تعویض کابل هدفون تا تعویض پاور راهکارهای متداولی هستند که برای pc ها توصیه میشه.حتی اگر مادربرد قابلیت تعویض amp داشته باشه خیلی کمک میکنه.ولی چون عامل اصلی خود هدست هست بهترین راه تعویض هدست هست اون مدل ICON که در پست قبل عرض شد برای کار شما کاملاً راضی کننده است.

میتونید از الکترا برای گیم استفاده کنید و برای موسیقی از HP-360 .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...