رفتن به مطلب

نظرتون در مورد خرید Lenovo Y510P - full hd چیه؟

mohammadjavad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیز و گرامی خودم

lenovo-laptop-ideapad-y510p-keyboard-clo

میخواستم بگم که بنده قصد یک لپ تاپ گیمینگ بودم و بین ام اس آی و ایسوس مونده بودم که برخوردم به این مدل لنوو که فوق العاده هستش  و قیمت باور نکردنی داره ولی متاسفانه مدل صفحه نمایش اچ دی این لپ تاپ وارد ایران شده و من میخوام این لپ تاپ رو از خارج به وسیله ی آشنایان سفارش بدم . یک نکته که من به این لپ تاپ علاقه مند شدم اینه که از دو کارت گرافیک gt 750 پشتیبانی می کنه و از شما میخوام که منو راهنمایی کنین و اگه میشه به سؤالاتم پاسخ بدین. :) :)

در ضمن این آخرین مدل این لپ تاپ هست که می تونید جزییاتش رو تو این لینک ببینید:

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/?sb=:000001C9:0000FD16:

1- به نظرتون لپ تاپ خوبی هستش؟

2- یک سایت از این لپ تاپ مشکل توربو بوست گرفته بود ولی به نظر میرسید که از مدل نسبتا پیشین این لپ تاپ گرفته شده بود به نظر شما هنوز در نسخه های جدید این لپ تاپ این مشکل وجود داره؟

3- این مهم ترین سؤالم هست خواهشا به این پاسخ بدین: کارت گرافیک دوم این لپ تاپ با خود محصول ارائه میشه یا نه باید جدا بخرم؟

ویرایش شده توسط mohammadjavad
لینک به دیدگاه

سلام

1-لپتاپ واقعا شاخیه

2-دو کارت گرافیکش تو ایران نیست نمی تونی هم پیدا کنی جدا هم نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...