رفتن به مطلب

مایع واتر کولینک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

این مایع داخل واتر کولینک چی هستش ؟ برای مثال hydro h80 توش آب ردو بدل میشه یا مایع خاصی داره ؟

و برای نصب کولینک hydro h80 باید از خمیر سیلیکون استفاده کرد ؟ یا ضرورتی نداره ؟

و سوال آخر این واتر کولینگ ها درصد خطا و خرابیشون چقدره ؟ برای مثال خاموش شه یا به 1000 ران دلیل دیگه از کار بیوفتن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

درون واترکولر ها مایع مخصوص Cooling Liquid جریان داره که تقریبا آب مقطر به علاوه یک سری موار ضد رسوب و جرم و ضد یخ هستش.

برای نصب هر کولری نیاز به خمیر سیلیکون هست و فرقی نمیکنه که ایرکولر باشه یا واتر کولر.

واترکولر شما یک پمپ برای چرخش مایع داره که داخل قسمت بلاکش هست که چون هم قسمت الکتریکی داره و هم مکانیکی احتمال خرابی داره و مشکلات دیگه از قبیل نشت مایع یا خرابی برد مربوط به پمپ هم ممکنه پیش بیاد ولی احتمالشون کمتره.

احتمال خرابی در هر قطعه ای هست و این هم مستثنا نیست

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

سلام

درون واترکولر ها مایع مخصوص Cooling Liquid جریان داره که تقریبا آب مقطر به علاوه یک سری موار ضد رسوب و جرم و ضد یخ هستش.

برای نصب هر کولری نیاز به خمیر سیلیکون هست و فرقی نمیکنه که ایرکولر باشه یا واتر کولر.

واترکولر شما یک پمپ برای چرخش مایع داره که داخل قسمت بلاکش هست که چون هم قسمت الکتریکی داره و هم مکانیکی احتمال خرابی داره و مشکلات دیگه از قبیل نشت مایع یا خرابی برد مربوط به پمپ هم ممکنه پیش بیاد ولی احتمالشون کمتره.

احتمال خرابی در هر قطعه ای هست و این هم مستثنا نیست

مرسی اینطور که معلومه شما هم برای سی پی یو 4770K ایر کولینک بستید! یعنی اینقدر ریسک خرابیش براتون بالا بود ؟ تا چه میزان اورکلاک کردید ؟ و تا به حال این مدل کولینک های کورسیر خرابی و نشتی داشتند ؟ یا دیدید ؟

البته من از یوتیوب 10 12 تا ویدیو راجع به Thermalright Silver و Noctua دیدم و تانکی هستند واسه خودشون!!! Noctua که اینقدر گنده بود از جعبه در نمیومد :|

و اینطور که از این انجمن دستم اومد خیلی سنگینه و با تکون شدید پدر مادر بورد رو در میاره! یعنی اگه شما بخای کیستو ببری جایی باید فن رو در بیاری ؟

ببخشید زیاد سوال کردم!

لینک به دیدگاه

سلام

این مایع داخل واتر کولینک چی هستش ؟ برای مثال hydro h80 توش آب ردو بدل میشه یا مایع خاصی داره ؟

و برای نصب کولینک hydro h80 باید از خمیر سیلیکون استفاده کرد ؟ یا ضرورتی نداره ؟

و سوال آخر این واتر کولینگ ها درصد خطا و خرابیشون چقدره ؟ برای مثال خاموش شه یا به 1000 ران دلیل دیگه از کار بیوفتن.

سلام

مایع همونطور که گفتن پایه اش آب هست و افزودنی داره، در مورد کولرهای کورسیر مثل H80 داخلش ترکیب آب و پروپایلین گلایکل (یه نوع الکل) ریخته شده که هم باعث میشه قطعات داخل زنگ نزنن، هم از جلبک زدن پمپ و لوله ها جلوگیری میکنه.

خیر، H80 زیرش خمیر سیلیکون از پیش آماده شده داره که از نوع بسیار با کیفیتی هست و بهتر هست تعویضش نکنید. اما اگه خمیر زیر خودش به هر دلیلی خراب شد یا پاک شد، همونطور که گفتن حتما باید خودتون بخرید و استفاده کنید.

خرابی داره، اگر هم خراب شد عواقبش سنگینه. اما هر چیزی بهایی داره، کسی که میخواد رم های حرفه ای هیت سینک دار بخره مجبوره از واترکولینگ استفاده کنه چون این رم ها زیر ایرکولینگ جا نمیشن (هیت سینک عظیم ایرکولینگ هایی مثل D14 به طور کامل روی اسلات های رم رو میپوشونه و فقط رم کوتاه معمولی میشه زیرش نصب کرد)

درمورد جا به جایی خود کارخونه ی سازنده (ناکتوا) نوشته قبل از جا به جایی کیس حتما بازش کنید (یک کیلو و دویست و پنجاه کردم وزن با یه بک لیت 6 سانتی از مادربورد آویزونه، احتمالا خودتون میتونید حدس بزنید یه ضربه ی اشتباه چه بلایی میتونه سر قطعات بیاره)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی اینطور که معلومه شما هم برای سی پی یو 4770K ایر کولینک بستید! یعنی اینقدر ریسک خرابیش براتون بالا بود ؟ تا چه میزان اورکلاک کردید ؟ و تا به حال این مدل کولینک های کورسیر خرابی و نشتی داشتند ؟ یا دیدید ؟

البته من از یوتیوب 10 12 تا ویدیو راجع به Thermalright Silver و Noctua دیدم و تانکی هستند واسه خودشون!!! Noctua که اینقدر گنده بود از جعبه در نمیومد :|

و اینطور که از این انجمن دستم اومد خیلی سنگینه و با تکون شدید پدر مادر بورد رو در میاره! یعنی اگه شما بخای کیستو ببری جایی باید فن رو در بیاری ؟

ببخشید زیاد سوال کردم!

خواهش میکنم. بله خودم Noctua NH-D14 بستم البته نه به خاطر ترس از نشتی و خرابیشون بلکه چون کاراییه NH-D14 از واترکولرهای Closed Loop برای 4770K بالاتره. ولی روی گرافیک تجربه استفاده از Antec 920 و Antec 620 رو داشتم که کارایی فوق العاده ای دارن ولی بستن و جور در آوردنشون برای گرافیک یه مقدار تجربه میخواد. خرابیشون رو دیدم ولی نشتی تا حالا خودم ندیدم. مطمئنا هنگام جابه جایی یا باید زیر و اطراف کولر رو با فوم و یونولیت ساپورت کرد و یا باید بازش کرد چون به خاطر وزنش احتمال آسیب زدنش به مین برد در هنگام تکان خوردن زیاده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...