رفتن به مطلب

كاهش دلار=كاهش قيمت ها

faramarz_mit
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

وقتي از خواب بيدار ميشيم ميبينيم قيمت ها كلي تغيير كرده انتظار هم ميره به همين شكل قيمت ها تغيير كنه هميشه ميخواين قطعات كامپيوتري بخريد فروشنده ميگه اين نرخ امروز هس ممكنه فردا افزايش قيمت داشته باشيم چون قيمت دلار داره بالا ميره وقتي آقايون اينقد آنلاين هستن و به فكر افزايش قيمت هستن الان هم داره ارز كاهش پيدا ميكنه آيد به همون شكل آنلاين باشن اي خواسته زيادي نيس كه نشه اجرا كرد اين يك واقعيتي هست كه بايد قبول كنيم كه در حال حاضر قيمت ها بايد روند كاهشي بگيرن

دوست عزیزم من با شما موافقم که باید روند کاهشی داشته باشه ولی شما خودتونو بذارید جای کسی که توی این بازار سرمایه گذاری کرده و هدفش هم سودآوری سرمایش بوده...همیشه اینقدر یک طرفه داوری نکنیم...

شما فکر کن برای مثال خودت یک ماشین 206 در عهد 5-6 سال پیش خریدی حدود 7 میلیون تومن،الان حاضری اونو 7 میلیون تومن بدی؟!یا اینکه با توجه به قیمت روزش قیمت میدی 15 میلیون تومن؟!نه عزیزم...راضی به ضرر کردن هیچ کسی نباشید

لینک به دیدگاه

• ارسال 57
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

سلام

امروز  30دي هست و تحريم ها داره برداشته ميشه قيمت دلار هم داره پايين مياد با اين شرايط به نظرتون قيمت قطعات كامپيوتري كاهش پيدا ميكنه؟

این کاهش ها خیلی زیاد نیست که بشه دل خوش کرد فعلا نهایتش 10 ٪ فشار ها کم میشه

اگر همین فردا هم تحریم ها لغو بشه حداقل تا آخر فروردین 93 باید صبر کنید تا تغییراتی در بازار کامپیوتر حاصل بشه (به جهت واردات و تقویت موجودی بازار)

لغو این تحریم ها شامل بازگشت تدریجی و پله پله در آمد های بلوکه شده در بانکهای خارج کشور و مقداری از فشار های موجود بر سر تجارت نفت هست

ارز هم فعلا تا اطلاع ثانوی قرار نیست زیر 2600 نزول کنه

پ.ن : جهت اطلاع خیلی ساده نباشید و الکی دل خوش نکنید مریضی اقتصادی کشور فعلا خیلی راه داره تا بهبودی حاصل بشه :|

لینک به دیدگاه

دوست عزیزم من با شما موافقم که باید روند کاهشی داشته باشه ولی شما خودتونو بذارید جای کسی که توی این بازار سرمایه گذاری کرده و هدفش هم سودآوری سرمایش بوده...همیشه اینقدر یک طرفه داوری نکنیم...

شما فکر کن برای مثال خودت یک ماشین 206 در عهد 5-6 سال پیش خریدی حدود 7 میلیون تومن،الان حاضری اونو 7 میلیون تومن بدی؟!یا اینکه با توجه به قیمت روزش قیمت میدی 15 میلیون تومن؟!نه عزیزم...راضی به ضرر کردن هیچ کسی نباشید

فروشنده ها هميشه به هر شكلي فقط به فكر سودشون هستن ولي بايد برابر بعضي تغييرات تسليم بشن حالا شايد اين تغييرات نياز به زمان داشته باشه ولي تغييرات كاهش قيمت بايد صورت بگيره

لینک به دیدگاه

فروشنده ها هميشه به هر شكلي فقط به فكر سودشون هستن ولي بايد برابر بعضي تغييرات تسليم بشن حالا شايد اين تغييرات نياز به زمان داشته باشه ولي تغييرات كاهش قيمت بايد صورت بگيره

صد در صد حرفتون درسته ولی شاید بهتر باشه کمی زمان بدیم...تا 8-9 ماه دیگه با توجه به گفته های خود مسئولین دولت نباید انتظار زیادی داشته باشیم...ولی قطعاً کاهش این تحریمها باعث یک تلنگر هر چند کوچک در بازار خواهد شد شک نداشته باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ووو چقدر کارشناس اقتصادی  :D

یک مشاوره به دولت بدید از این وضع در بیاد  B)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ووو چقدر کارشناس اقتصادی  :D

یک مشاوره به دولت بدید از این وضع در بیاد  B)

درسته همه نظر میدیم ولی واقعا برای برون رفت از این بحرانی که وجود داره هیچ کسی راه حل نداره !

اگر یادتون باشه و دیده باشید برنامه مناظره اون هفته ای که در مورد یارانه ها صحبت می کردند دو سه نفر از بزرگترین اقتصاد دان های کشور بودند ولی هیچ کسی نظر روشنی برای خروج از بحران نداشت !

لینک به دیدگاه

این یک قانون نا نوشته در بازار ایران

قیمت رفت بالا

پایین میاد اما تنها چند درصد و هیچ وقت مثل قبل نمیشه

به نظر من قیمت های فعلی میاد پایین اما نه مثل قبل

و اما این بار من از شما می پرسم

چنتا مگر فروشنده کلی قطعات در ایران وقتی دلار رفت بالا قطعاتی رو که با دلار ارزان وارد کرده بودند رو به همون قیمت قبل فروختند که حالا بخواهند منصف باشند؟!

لینک به دیدگاه

درسته همه نظر میدیم ولی واقعا برای برون رفت از این بحرانی که وجود داره هیچ کسی راه حل نداره !

اگر یادتون باشه و دیده باشید برنامه مناظره اون هفته ای که در مورد یارانه ها صحبت می کردند دو سه نفر از بزرگترین اقتصاد دان های کشور بودند ولی هیچ کسی نظر روشنی برای خروج از بحران نداشت !

چی؟بحران؟شیب؟بام؟شیبدار؟

شما به من بوحران رو نیشان بده! :D :lol:

لینک به دیدگاه

این یک قانون نا نوشته در بازار ایران

قیمت رفت بالا

پایین میاد اما تنها چند درصد و هیچ وقت مثل قبل نمیشه

به نظر من قیمت های فعلی میاد پایین اما نه مثل قبل

و اما این بار من از شما می پرسم

چنتا مگر فروشنده کلی قطعات در ایران وقتی دلار رفت بالا قطعاتی رو که با دلار ارزان وارد کرده بودند رو به همون قیمت قبل فروختند که حالا بخواهند منصف باشند؟!

خود من 70٪ کارم فروش مموری ارجینال هست

اون روزی که به مدت محدود 2 ماهه قیمتها اومد پایین (که یک دور خیز بود و بعدش 3 برابر رفت بالا) تمام موجودی مغازه رو به نرخ خرید دادم رفت

ضرری که بعد از پرش قیمت ها به میزان 300٪ بمن رسید فضایی بود چون نتونستم موجودی مغازه رو دوباره جور کنم

حالا از شما میپرسم وقتی امنیت بازار رو بهش مطمئن نیستی قیمت رو میشکونی؟ مسلما نه چون میتونه منجر به مرگ اقتصادی خودت بشه

این یه طرف قضیه هست باقی ماجرا بماند ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معین جان به نظر شما اگر بهترین کارشناس اقتصاد جهان هم بیاد و اینجا (منظورم این فروم نیست بلکه مثلا همون مناظره) بهترین راه حل رو ارائه بکنه کسی به حرفش گوش میده؟؟ موضوع چیز دیگه ایه

لینک به دیدگاه

قیمت ها کی میاد پایین؟

وقتی که موجودی فعلی تموم بشه وبا دلار جدید خرید بشه.

اون موقع میشه گفت قیمت ها میکشه پایین.

درضمن تموم قطعات کامپیوتری با ارز مرجع خرید میشه این شرکت ها که میگن با ارز 3000 خورده ای خرید شده همش دروغه.

قیمت دست دلاله دلال هم دست بازار.

دوست عزیز الان اجناس کامپیوتری هم قاچاق میشن! ارز مرجع داشتن هم به معنی این هست که بارنامه باید صد در صد درست بزنید ، این یعنی هزینه ی بیشتر و تاثیری نداره!

لینک به دیدگاه

خود من 70٪ کارم فروش مموری ارجینال هست

اون روزی که به مدت محدود 2 ماهه قیمتها اومد پایین (که یک دور خیز بود و بعدش 3 برابر رفت بالا) تمام موجودی مغازه رو به نرخ خرید دادم رفت

ضرری که بعد از پرش قیمت ها به میزان 300٪ بمن رسید فضایی بود چون نتونستم موجودی مغازه رو دوباره جور کنم

حالا از شما میپرسم وقتی امنیت بازار رو بهش مطمئن نیستی قیمت رو میشکونی؟ مسلما نه چون میتونه منجر به مرگ اقتصادی خودت بشه

این یه طرف قضیه هست باقی ماجرا بماند ;)

مرگ اقتصادی نه بلکه جهاد اقتصادی هستش اون ;-)

لینک به دیدگاه

واقعیت اینه که تو این چند سال (بخصوص دو سال اخیر) ارزش پول ما به شدت افت کرده و نباید توقع داشت که اوضاع به حاله سابقش برگرده. اگر متاهل باشین و دستتون تو خرج باشه یا حتی مجرد باشین و تو این یه ماهه اخیر یه دونه پفک هم خریده باشین، متوجه این موضوع می شین. ولی مسئله اینجاست که تحریم ها روی واردات کالا به داخل کشور تاثیر سوء گذاشته و وارد کننده یا به دلیل کم کردن ریسک سرمایش جنس رو با حجم پایین وارد می کنه و یا به دلیل سیاستهای ناسالمی که داره جنس رو کم به بازار تزریق می کنه. در نتیجه بنده و شما جنسی مثل مانیتور ایسوس PA238Q رو که مثلا قیمت تک فروشی ش اونوره آب 230 دلاره، باید حدود 1.300 پول بدیم (یعنی دلار 5500!!!). پس بیاین به امید روزی باشیم که بتونیم حداقل اگه قیمت دلار 3000 تومن هم هست، ما به اندازه همون قیمت دلار جنسهامون رو بخریم.

لینک به دیدگاه

ولی دوستان به نظرتون اوضاع واردات بهتر نشده؟(منظورم تنوع هست نه قیمت)

تا همین چند وقت پیش (زمان معرفی پلتفرم آیوی بریج) اصلا مادربورد های ROG براشون پیدا نمیشد!

میخوام بدونم چه چیزی باعث این تغییر شده که بعضی قطعات کامپیوتری موجودی شون انقدر خوب باشه؟

لینک به دیدگاه

زیاد دلتون رو به کاهش قیمت خوش نکنید دوستان..

وقتی بودجه کل سال اینده با دلار2600 بسته شده انتظار دارین دلار زیر این قیمت بیاد!؟

الان دلار مرجع2600 هست طبیعتا بازار ازادش هم حول2800 تا3000 تومن خواهد چرخید مثل زمانی قبل بالار رفتن دلار که 12226 تومن مرجع ازادش هم 1500 بود..

لینک به دیدگاه

وقتی کسی راه حلی نداره، پس مشکلی هم وجود نداره، پس دوشواری هم نداره. ختم تاپیک! (*)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

کار ما شده شبیه به اونیکه می گفت

::: حمومی آی ....  لنگ و قطیفم رو بردن :::  یکی میگفت .... جهنم ، سبیل ... رو بردن ::: بعد دوباره بیچاره می گفت بابا حمومی آی .... لنگ و قطیفم روبردن ::: دوباره یکی میگفت ..... جهنم بابا اون یکی چیزا رو بردن ::::

خلاصه یه سیب 1000 چرخ میخوره تا بیاد برسه زمین/ پس خودتون رو آزرده خاطر نکنین دوستان و درگیر این تنشها که پیرمون میکنه

خلاصه خیر نبینی حمومی

انشاالله همیشه سالم و تندرست همراه عزیزانتان باشین/ آمین

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

من که جنس نمیخرم  :D شاید یک نفر باشم اما پول زور نمیدم پولش جور هست برا ارتقا اما روزه نخریدن گرفتم  :p

لینک به دیدگاه

من که جنس نمیخرم  :D شاید یک نفر باشم اما پول زور نمیدم پولش جور هست برا ارتقا اما روزه نخریدن گرفتم  :p

منم فعلا نميخرم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا یه جنسی تبلیغ میشه کلی باید انتظار ورودش رو به ایران بکشیم بعد هم که وارد میشه کلی باید انتظار کاهش قیمتشو بکشیم  :D کلا شدیم مثل ایوب نبی :-w

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

سلام

امروز  30دي هست و تحريم ها داره برداشته ميشه قيمت دلار هم داره پايين مياد با اين شرايط به نظرتون قيمت قطعات كامپيوتري كاهش پيدا ميكنه؟

نه

لینک به دیدگاه

یه سوال دارم ازتون؟؟؟مگه این تحریم ها در یک روز بر علیه ایران تصویب شد که قرار باشه یک روزه همه چیز بشه گل و بلبل؟؟؟

با جواب دادن به این سوال در دلتون میتونید سوال اول استارتر رو به راحتی جواب بدید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه سوال دارم ازتون؟؟؟مگه این تحریم ها در یک روز بر علیه ایران تصویب شد که قرار باشه یک روزه همه چیز بشه گل و بلبل؟؟؟

با جواب دادن به این سوال در دلتون میتونید سوال اول استارتر رو به راحتی جواب بدید.

ای بابا محمد جان انشااله میشه @};- اما ولی داره ::::

بلبل که زود میپره پس اینو بخیال

ولی گل میشه و خوشبحالمون !!!!!

آهان یادم میرفت که این گلم یه عمری داره ، عمرش تموم مبشه اینم میره !!!!! ( حالا دوستانی که منتظر این افت هستن یا مدت میخوان ، خودتون می تونین بر اساس عمر گل این رو هم تخمین بزنین )

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم/

لینک به دیدگاه

ای بابا محمد جان انشااله میشه @};- اما ولی داره ::::

بلبل که زود میپره پس اینو بخیال

ولی گل میشه و خوشبحالمون !!!!!

آهان یادم میرفت که این گلم یه عمری داره ، عمرش تموم مبشه اینم میره !!!!! ( حالا دوستانی که منتظر این افت هستن یا مدت میخوان ، خودتون می تونین بر اساس عمر گل این رو هم تخمین بزنین )

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم/

عطا جان منظور رو به بهترین نحو رسوندی...

منم امیدوارم عمر این خار گل نما زودتر تموم بشه...ولی میدونی که عمر خار زیاده و تکثیر هم میشن!!!!

ویرایش شده توسط Mohamad Hajati
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...