رفتن به مطلب

اورکلاک نشدن رم به 2133!!!

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز...میخواستم بدونم چرا وقتی از طریق BIOS خود مینبورد Over میکنم سیستم بالا نمیاد؟؟؟!!! الان رو 1600 هست میخوام بزارم رو 2133 ولی نمیشه!!!سیستم هم که تو امضام هست.میدونم که Main مشکلی نداره تا 2133 ساپورت میکنه ولی در مورد CPU نمیدونم.

ویرایش شده توسط Hooman.tk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من دقیقا کدوم گزینه رو تغییر می دهید ؟

پردازنده هم مثل مین برد مشکلی از جهت فرکانس رم نداره.

لینک به دیدگاه

دوست من دقیقا کدوم گزینه رو تغییر می دهید ؟

پردازنده هم مثل مین برد مشکلی از جهت فرکانس رم نداره.

از قسمت AI Tweaker تنظیمات Memory Frequancy رو میزارم رو 2133 ولی سیستم بالا نمیاد...یه بار هم Memory Frequancy و CPU/NB Frequancy رو باهم تغییر دادم بازم نشد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از قسمت AI Tweaker تنظیمات Memory Frequancy رو میزارم رو 2133 ولی سیستم بالا نمیاد...یه بار هم Memory Frequancy و CPU/NB Frequancy رو باهم تغییر دادم بازم نشد.

همینطوری که نمیشه فرکانس رو بالا ببرید. باید تایمینگ و ولتاژ هم تنظیم بشه که معمولا همه اینها در پروفایل XMP رم موجوده و با انتخاب XMP همه به طور اتوماتیک تنظیم میشن. در قسمت بالا که Mode هستش XMP رو انتخاب بکنید

لینک به دیدگاه

همینطوری که نمیشه فرکانس رو بالا ببرید. باید تایمینگ و ولتاژ هم تنظیم بشه که معمولا همه اینها در پروفایل XMP رم موجوده و با انتخاب XMP همه به طور اتوماتیک تنظیم میشن. در قسمت بالا که Mode هستش XMP رو انتخاب بکنید

دوست من امکانش هست دقیق بهم بگی چه کنم؟ :) یا اگه حوصله نداری یه لینک آموزشی بهم بده مرسی. من XMP تو BIOS تا حالا به چشم نخورده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من پایدار ترین حالت برای AMD FX فرکانس CPU/NB 2400 یعنی ضریب 12 , HT2200 یعنی ضریب 11 هست...

بعد از قرار دادن فرکانس رم روی 2133 باید تایم اونها رو هم بچینید.که خودش یک ساب منو داره و همینطور ولتاژ رو باید از قسمت ولتاژ ها دستی بذارید...

اگر مشکل دارید از بایوس اسکرین شات بذارید تا درست راهنمایی کرد.

لینک به دیدگاه

دوست من پایدار ترین حالت برای AMD FX فرکانس CPU/NB 2400 یعنی ضریب 12 , HT2200 یعنی ضریب 11 هست...

بعد از قرار دادن فرکانس رم روی 2133 باید تایم اونها رو هم بچینید.که خودش یک ساب منو داره و همینطور ولتاژ رو باید از قسمت ولتاژ ها دستی بذارید...

اگر مشکل دارید از بایوس اسکرین شات بذارید تا درست راهنمایی کرد.

آره منکه مطصفانه سر در نمیارم ممنون میشم اگه کمک کنی...الان اسکرین شات هم میزارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز خودت رو اذیت نکن .

یه فلش که فرمتش Fat32 باشه وصل کنه به سیستمت و داخل بایوس با F12 از هر قسمتی که بخوای میتونی پرینت اسکرین بگیری.

Ai overclock Tuner رو بذارید روی A.M.P .

F10>Yes 

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

عزیز خودت رو اذیت نکن .

یه فلش که فرمتش Fat32 باشه وصل کنه به سیستمت و داخل بایوس با F12 از هر قسمتی که بخوای میتونی پرینت اسکرین بگیری.

نداشتم خوب تو کولم تو ماشینه :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

F10>Yes 

لینک به دیدگاه

F10>Yes 

یعنی دیگه نمیخواد فرکانس رمو بزارم رو 2133؟خودش اوکی میکنه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله...

باید ست بشه...

ولی اگر لود نکرد پروفایل رو بگید تا دستی راهنماییتون کنم.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

بله...

باید ست بشه...

ولی اگر لود نکرد پروفایل رو بگید تا دستی راهنماییتون کنم.

دست شما درد نکنه درست شد ولی با این تنظیمات چون اصلا A.M.P نداشت یه Manual بود یه D.O.C.P21247877382583012014.jpg

ویرایش شده توسط Hooman.tk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رمتون پروفایل AMP رو نداره.

اگر ناپایداری داشتید بگید تا بگم چطور  تایم ها و ولتاژ رو دستی بچینید...

لینک به دیدگاه

رمتون پروفایل AMP رو نداره.

اگر ناپایداری داشتید بگید تا بگم چطور  تایم ها و ولتاژ رو دستی بچینید...

اوکی خیلی ممنون بابت پیگیری و کمکت. :big bug:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...