رفتن به مطلب

نرم افزار دانلود

faramarz_mit
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
من ميخوام از يه سايتي كلي مطلب دانلود كنم ولي مطالبش جدا جدا هست يعني بايد تك تك دانلود كنم نرم افزاري هست كه بتونه همشو باهم دانلود كنه؟

لینک به دیدگاه

سلام داداش به اینجا یه سر بزن

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=25348&page=2

لینک به دیدگاه

سلام داداش به اینجا یه سر بزن

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=25348&page=2

با اين نرم افزار نميشه

نرم افزار ديگه اي نيس؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من ميخوام از يه سايتي كلي مطلب دانلود كنم ولي مطالبش جدا جدا هست يعني بايد تك تك دانلود كنم نرم افزاري هست كه بتونه همشو باهم دانلود كنه؟

سلام

1- میتونی از این استفاده کنی ( ولی خوب بخون ببین کاربرا چی گفتن :::: فریز میکنه !!!  :::: سرعت سیستم رو پایین میاره :::::

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/downthemall/

2- می تونی از این استفاده کنی ( خودم نوشتم و روی ویندوز 7 32-64 بیتی جواب داده )

بعد از نصب ( ممکن هستش هنگام نصب پیغامی مبنی بر اینکه این فایل هستش یا اینکه در حال استفاده هست و نمیشه کپی کرد رو بده اون موقع Ignore رو بزنین و در پاسخ بعدی اگه نشون داد YES رو بزنین ) در قسمت پایین آدرس صفحه ای که لینک هاتون هست رو paste کنین و کلید !! GO رو بزنین تا صفحه بارگذاری بشه ( 3 تا 10 ثانیه طول میکشه تا صفحه بیاد داخل برنامه و بعدش یه چند ثانیه هم متظر بشین تا صفحه لود بشه که اینم بستگی به سرعت نت شما داره ) بعدش کلید Save Links رو بزنین تا در قسمت پانل سمت راست لینک هارو قرار بده و حالا میتونین برین درایو C و لینکهارو در فایل all links.txt مشاهده کنین/ بعدش برنامه IDM رو باز کنین و از منوی Tasks گزینه Import  و بعدش  From text File  رو بزنین . انشاالله کار میکنه برات

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام

1- میتونی از این استفاده کنی ( ولی خوب بخون ببین کاربرا چی گفتن :::: فریز میکنه !!!  :::: سرعت سیستم رو پایین میاره :::::

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/downthemall/

2- می تونی از این استفاده کنی ( خودم نوشتم و روی ویندوز 7 32-64 بیتی جواب داده )

attachicon.gifALL-LINKS.rar

بعد از نصب ( ممکن هستش هنگام نصب پیغامی مبنی بر اینکه این فایل هستش یا اینکه در حال استفاده هست و نمیشه کپی کرد رو بده اون موقع Ignore رو بزنین و در پاسخ بعدی اگه نشون داد YES رو بزنین ) در قسمت پایین آدرس صفحه ای که لینک هاتون هست رو paste کنین و کلید !! GO رو بزنین تا صفحه بارگذاری بشه ( 3 تا 10 ثانیه طول میکشه تا صفحه بیاد داخل برنامه و بعدش یه چند ثانیه هم متظر بشین تا صفحه لود بشه که اینم بستگی به سرعت نت شما داره ) بعدش کلید Save Links رو بزنین تا در قسمت پانل سمت راست لینک هارو قرار بده و حالا میتونین برین درایو C و لینکهارو در فایل all links.txt مشاهده کنین/ بعدش برنامه IDM رو باز کنین و از منوی Tasks گزینه Import  و بعدش  From text File  رو بزنین . انشاالله کار میکنه برات

attachicon.gif1.jpg

attachicon.gif2.jpg

attachicon.gif3.jpg

مرسي دوست عزيز

دست گلت درد نكنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نتیجه رو لطفاً اعلام کن همین تاپیک/ مرسی

لینک به دیدگاه

نتیجه رو لطفاً اعلام کن همین تاپیک/ مرسی

نرم افزاري كه شما نوشته بوديدو نتونستم نصب كنم آخه ويندوز xp  هست

با نرم افزارهاي ديگه اي هم امتحان كردم ولي نشد فك بخاطره سايت باشه آخه سايت براي هر دانلودي كه بايد انجام بدي يوزر و پسورد ميخواد واسه همين نرم افزار نميتونه اتوماتيك دانلود كنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نرم افزاري كه شما نوشته بوديدو نتونستم نصب كنم آخه ويندوز xp  هست

با نرم افزارهاي ديگه اي هم امتحان كردم ولي نشد فك بخاطره سايت باشه آخه سايت براي هر دانلودي كه بايد انجام بدي يوزر و پسورد ميخواد واسه همين نرم افزار نميتونه اتوماتيك دانلود كنه

ویندوز ایکس پی ندارم و الا کامپایلش میکردم. اگه براتون مقدور هستش لینک صفحه هاتون رو برام پخ کنین من لینک دانلود رو براتون ارسال کنم تا با آی دی ام شما دانلود کنین. .رمز و یوزر رو هم آی دی ام که میتونه ذخیره کنه برا هر وبسایت و مشکلی نیست

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

ویندوز ایکس پی ندارم و الا کامپایلش میکردم. اگه براتون مقدور هستش لینک صفحه هاتون رو برام پخ کنین من لینک دانلود رو براتون ارسال کنم تا با آی دی ام شما دانلود کنین. .رمز و یوزر رو هم آی دی ام که میتونه ذخیره کنه برا هر وبسایت و مشکلی نیست

دست گلت درد نكنه

برات پ خ كردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...