رفتن به مطلب

مشکل در کپی کردن فایل با حجم بیشتر از 4 گیگ در فلش 16 گیگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یک فلش 16 گیگ دارم که وقتی میخوام یک فایل 4.1 گیگی رو داخلش کپی کنم پیغامی میده و میگه حجم فایل بیشتر از system file هستش و کپی نمیشه کرد ولی همین فایل رو وقتی با وینرر 2 تکه میکنم بدون مشکلی کپی می شه ، من فایل های دیگه ای رو هم که بیشتر از 4 گیگ بود امتحان کردم که برای اونها هم همین پیغام رو میده و دقیقا فایل های کمتر از 4 گیگ رو به راحتی کپی میکنه! حالا نمیدونم مشکل از فلشه یا چیز دیگه ای هست،

دوستان اگه لطف کنن در این مورد راهنمایی بکنن ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

به NTFS فرمت کنید فلش رو درست میشه ...

به خاطر پیکربندی  fat32 هست که نمیتونید فایل 4 گیگی  باگذاری کنید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ممنون بابت راهنماییت ، به ntfs فرمت کردم درست شد، الان فایل کامل داخل فلش کپی شده ولی حجم استفاده شده رو داخل properties ، نمشون میده 91MB در حالی که فایل حدودا 8 گیگ داخلش هست!

لینک به دیدگاه

دوست عزیزمون کاملا درست گفتند

تو فرمت فت32 فایل 4 گیگ جا نمیشه.با ترفندهایی میشه ولی به سختیش نمی ارزه اگه از همین فلش برای پلی کردن اهنگ تو ماشین استفاده میکنید میتونید فرمت exfat رو مد نظر داشته باشین

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ممنون بابت راهنماییت ، به ntfs فرمت کردم درست شد، الان فایل کامل داخل فلش کپی شده ولی حجم استفاده شده رو داخل properties ، نمشون میده 91MB در حالی که فایل حدودا 8 گیگ داخلش هست!

احتمالا ویروسی باشه سیستمتون که این اشتباه رو نشون میده

لینک به دیدگاه

احتمالا ویروسی باشه سیستمتون که این اشتباه رو نشون میده

آنتی ویروس آویرا که چیزی نشون نمیده با اینکه بروزه!، بعد اینکه این اشتباه فقط تو فرمت ntfs پیش میاد و در حالت fat32  میزان حجم استفاده شده رو درست نشون میده

لینک به دیدگاه

یکبارفرمت کنید با ntfs

فلش رو جداکنید ازسیستم

دوباره وصل کنید و فایل رو بریزین 

و دوباره جدا کنین و بازوصل کنین ببینین درست میشه؟

درایورهای مربوط به usbهای مادربردتون رو نصب کردین؟

لینک به دیدگاه

حمید جان این کار رو هم انجام دادم ولی باز

یکبارفرمت کنید با ntfs

فلش رو جداکنید ازسیستم

دوباره وصل کنید و فایل رو بریزین 

و دوباره جدا کنین و بازوصل کنین ببینین درست میشه؟

درایورهای مربوط به usbهای مادربردتون رو نصب کردین؟

حمید جان این کار رو هم انجام دادم ولی باز اشتباه نشون میده ، البته در مورد درایو باید بگم که این فلش usb 3 هستش و مادربرد من چون پورت USB3 نداره به همون پورت USB2 زدمش ، نمیدونم همین باعث این مشکل هست یا نه؟ ولی به exfat که الان فرمت کردم هم کامل کپی شد و مقدار حجم استفاده شده رو هم درست نشون میده، سوال اینه که میشه همیشه از این فرمت استفاده کرد و مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

حمید جان این کار رو هم انجام دادم ولی باز

حمید جان این کار رو هم انجام دادم ولی باز اشتباه نشون میده ، البته در مورد درایو باید بگم که این فلش usb 3 هستش و مادربرد من چون پورت USB3 نداره به همون پورت USB2 زدمش ، نمیدونم همین باعث این مشکل هست یا نه؟ ولی به exfat که الان فرمت کردم هم کامل کپی شد و مقدار حجم استفاده شده رو هم درست نشون میده، سوال اینه که میشه همیشه از این فرمت استفاده کرد و مشکلی پیش نمیاد؟

برای همیشه که مشکلی نیست بالاخره اونم نوعی فرمت هست ولی ترجیحا روی ntfs بهترکارمیده!

روی پورت های دیگه یا حتی روی سیستم دیگه هم همین فایل رو تست کن ببین همه جا همین طوریه؟

ویرایش شده توسط حمیدرضا نظری(hamidparniyan)
لینک به دیدگاه

برای همیشه که مشکلی نیست بالاخره اونم نوعی فرمت هست ولی ترجیحا روی ntfs بهترکارمیده!

روی پورت های دیگه یا حتی روی سیستم دیگه هم همین فایل رو تست کن ببین همه جا همین طوریه؟

روی پورت های دیگه امتحان کردم همون طوریه ، روی یه سیستم دیگه هم همون جور بود، جالب اینجاست که بعد اینکه یه بار جدا میکنم و وصلش میکنم این مشکل پیش میاد!

لینک به دیدگاه

مدل دقیق فلش چی هست؟

مشکل ازفلش هست(اگه روی سیستم دیگه ای هم تست کردی و همین مشکل هست)

بهتره یه سربه گارانتیش بزنی اگه داره(تاکاردستت نداده)

لینک به دیدگاه

سیلیکون پاوره  M50 ، گارانتی داده پرداز متین داره، گارانتی این مشکل رو قبول میکنه به نظر شما؟

لینک به دیدگاه

سیلیکون پاوره  M50 ، گارانتی داده پرداز متین داره، گارانتی این مشکل رو قبول میکنه به نظر شما؟

والا بستگی به انصافشون داره

قضیه رو براشون توضیح بده ، دیگه بستگی به اون ها داره

بالاخره ضررنداره!

یا میتونی فلشو خراب کنی :D

لینک به دیدگاه

والا بستگی به انصافشون داره

قضیه رو براشون توضیح بده ، دیگه بستگی به اون ها داره

بالاخره ضررنداره!

یا میتونی فلشو خراب کنی :D

فکر کنم اون گزینه آخر جواب بده :D  البته اینم بگم که از نظر سرعت خیلی خوبه با اینکه به پورت USB2 زدمش، حالا برنامه ای نیست که بشه باهاش فلش رو به بهترین شکل فرمت کرد ، شاید مشکل از فرمت کردن ویندوز باشه؟

لینک به دیدگاه

اگر در اولین بار فرمت کردن حجم رو درست حساب میشه و بعد از جدا کردن و وصل کردن به سیستم حجم یارو میکنه یحتمل از ویروس هست اما اگر از اول این گونه هست

با این نرم افزار تست کنید فلش رو

http://antiviruss.ir/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%81%D9%84%D8%B4-%D9%85%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C-flash-drive-tester-1-14.html

و برای نرم افزار فرمت

http://p30af.com/free-download/utility/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-aomei-ntfs-to-fat32-converter-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%D9%8A%D9%84-ntfs-%D8%A8%D9%87-fat/

در صورتی که همونگونه بود بفرستید گارانتی بهتر هست همانطور که دوستمون گفتند بفرستید گارانتی و امید به خدا داشته باشید

لینک به دیدگاه

ممنون از تمامی دوستان، فلش رو با این برنامه http://soft98.ir/software/16553-winsetupfromusb.html به NTFS فرمت کردم و تمامی مشکلات برطرف شد.

لینک به دیدگاه

ممنون از تمامی دوستان، فلش رو با این برنامه http://soft98.ir/software/16553-winsetupfromusb.html به NTFS فرمت کردم و تمامی مشکلات برطرف شد.

خب خدارو شکر :)

لینک به دیدگاه

خب خدارو شکر :)

ممنون دوست عزیز ، نرم افزاری هم که شما معرفی کردی خوب بود.ممنون بابت امتیاز،  واسه شما هم ثبت شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...