رفتن به مطلب

مشاوره وراهنمايي براي خريد قطعات و لوازم جانبي

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان گرامی برای با نظم بودن تاپیکها لطفا نظرات خود را در تاپیک مورد نظر مطرح وراهنمائی کنید

این تاپیک جهت */* مشاوره وراهنمايي براي خريد قطعات و لوازم جانبي ** زده شده است .

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود بر کابران گرامي:

همانطور که دوست خوبمون اشاره نمودند در اين تاپيک به کليه سوالات شما در زمينه خريد قطعات پاسخ داده ميشود.موفق و پايدار باشيد

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

لطفا من رو در خريد يك مودم adsl يك به چند راهنمايي كنيد

اين چطوره us robotics adsl 2 port

لینک به دیدگاه

لطفا من رو در خريد يك مودم adsl يك به چند راهنمايي كنيد

اين چطوره us robotics adsl 2 port

با سلام

دوست خوبم منظورتون از دو پورت USB و LAN هستش ؟

اگر چنین نظری دارید مودم خوب و نرمالیه و هم رده ایسوس و دلینک هستش و دارای کیفیت خوبی هستش و قیمشم حدودا 48000 تومانه

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست خوبم منظورتون از دو پورت USB و LAN هستش ؟

اگر چنین نظری دارید مودم خوب و نرمالیه و هم رده ایسوس و دلینک هستش و دارای کیفیت خوبی هستش و قیمشم حدودا 48000 تومانه

سلام

من مودمي گرفتم که قيمت مناسبي داره و کارايي خودش رو داره و ازش راضي هستم با يک سال گارانتي که يکي از دوستان از تهران براي بنده ارسال کرد قيمت اش در تهران 35000 تومان با دو پورت lan و usb هست همچنين مودم روتر هست مدلش TP link 8811

وب سايت سازنده:

http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=105

البته چيزي که در تصوير مي بنيد عکسش با چيزي که در بازار خريداري مي کنيد فرق مي کنه ولي خوب همين مودم هست

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

سلام

من مودمي گرفتم که قيمت مناسبي داره و کارايي خودش رو داره و ازش راضي هستم با يک سال گارانتي که يکي از دوستان از تهران براي بنده ارسال کرد قيمت اش در تهران 35000 تومان با دو پورت lan و usb هست همچنين مودم روتر هست مدلش TP link 8811

وب سايت سازنده:

البته چيزي که در تصوير مي بنيد عکسش با چيزي که در بازار خريداري مي کنيد فرق مي کنه ولي خوب همين مودم هست

موفق باشيد

با سلام

دوست من در اکثر مواقع قیمت کالاها بیخودی گرونه و به قیمتش تو ایران فروخته نمیشه و بالاتر از حد معمول فروخته میشه . و بعضی از کالا ها هم به خاطر جا افتادن و مارکشون با قیمت بالایی فروخته میشن .

لینک به دیدگاه

سلام

وب سايت سازنده:

موفق باشيد

من چون دو تا سيستم خونه دارم ميخوام رو هر دو اينترنت داشته باشم . با اين مودم ميشه اينكار رو كرد . يعني دو تا خروجي براي دو تا سيستم گرفت .

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

یک پرینتر ليزري که قابلیت چاپ روی دی وی دی و سی دی رو داشته باشه برای همین کار هم میخواهم بخرم بهترین نوع با بهترین امکانات که الان در بازار اصلاً از نظر قیمت مشکلی وجود نداره یک پرینتر واقعا سخت کار ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

یک پرینتر ليزري که قابلیت چاپ روی دی وی دی و سی دی رو داشته باشه برای همین کار هم میخواهم بخرم بهترین نوع با بهترین امکانات که الان در بازار اصلاً از نظر قیمت مشکلی وجود نداره یک پرینتر واقعا سخت کار ممنون میشم راهنماییم کنید

الان مدل 5363HP موجوده که روی سی دی چاپ میزنه حدودا 118 تومانه .

لینک به دیدگاه

الان مدل 5363HP موجوده که روی سی دی چاپ میزنه حدودا 118 تومانه .

ممنون جناب حسيني

اين ليزري هست

لینک به دیدگاه

ممنون جناب حسيني

اين ليزري هست

این مدل جوهر افشانه و لیزری متاسفانه سراغ ندارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...