رفتن به مطلب

اورکلاک 4770k

Recommended Posts

با سلام 

من نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و asus sabertooth z87 و 4770k رو خریدم و با سرعت رفتم سراغ bios تا cpu رو اور کنم تا 4.5 بردم بالا بدون افزایش ولتاژ و بعد وارد ویندوز شدم یه نیم ساعت تست گرفتم (prime95) با کولر استاک خود اینتل و دما بین 75 تا 85 بود بعد 3 تا فن ThermalRight TY-143 140mm دما رو تا 60-70 پایین اورد و سر من هم ترکید از صداش اما دفعه ی بعد که سیستم رو روشن کردم دیگه سیستم بالا نیومد ( بالا می یومد ولی صفحه یه جوری بود می رفت می یومد نویزی شده بود ) تا اینکه از جامپر استفاده کردم و همه چیز برگشت به حالت دیفالت کار خونه

خوب چند سوال پیش میاد برام 

1-) من پاورم 700 هست آیا کافیه این مقدار وات کافیه ( 4 تا رم 1333 - gtx 650 ) 

2-) اون دما با فن استاک خوبه

3-) اون دما با اون 3 تا فنی که اضافه کردم خوبه 

4-) چه عاملی باعث شد که دیگه سیستم بالا نیاد 

5-) ایا باید ولتاژ رو زیاد می کردم چه مقدار

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز 

فرکانس رو 4500 کنین و ولتاژ 1.253 بهش بدین تست w prime رو 1024m پاس کنین و core temp هم بزارین ببینین در حال تست تنایجو بزارین ببینیم چی میشه 

لینک به دیدگاه

با سلام 

من نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و asus sabertooth z87 و 4770k رو خریدم و با سرعت رفتم سراغ bios تا cpu رو اور کنم تا 4.5 بردم بالا بدون افزایش ولتاژ و بعد وارد ویندوز شدم یه نیم ساعت تست گرفتم (prime95) با کولر استاک خود اینتل و دما بین 75 تا 85 بود بعد 3 تا فن ThermalRight TY-143 140mm دما رو تا 60-70 پایین اورد و سر من هم ترکید از صداش اما دفعه ی بعد که سیستم رو روشن کردم دیگه سیستم بالا نیومد ( بالا می یومد ولی صفحه یه جوری بود می رفت می یومد نویزی شده بود ) تا اینکه از جامپر استفاده کردم و همه چیز برگشت به حالت دیفالت کار خونه

خوب چند سوال پیش میاد برام 

1-) من پاورم 700 هست آیا کافیه این مقدار وات کافیه ( 4 تا رم 1333 - gtx 650 ) 

2-) اون دما با فن استاک خوبه

3-) اون دما با اون 3 تا فنی که اضافه کردم خوبه 

4-) چه عاملی باعث شد که دیگه سیستم بالا نیاد 

5-) ایا باید ولتاژ رو زیاد می کردم چه مقدار

عموما پاور ها بعد از مدتی افت ولتاژ دارند اما خب برند پاورتون چی هست؟

4770 عموما پردازنده گرمی هست  گرچه اور سنگینی نکردید اما خب باز با این حال اگر روی پردازنده دیگری اون تست هایی دما رو انجام میدادین شاهد اختلاف نسبتا بیشتری بودی

عموما نمیشه گفت پردازنده رو تا این میزان ولتاژ دادن و این میزان فرکانس دادن رو میشه گرفت معمولا با تست و خطا هست گرچه اگر میزان مصرف برق برای پردازنده رو باز میزاشتید پایدار تر بود التبه دما رو هم باید دید چون افزایش ولتاژ با دما رابطه مستقیم داره :-)

لینک به دیدگاه

نه اینجوری نمی شه دما تا 100 رفت باید فن رو تغییر بدم 

لینک به دیدگاه

post-14499-0-35171200-1390756523_thumb.png

همون طور که می بینید دما خیلی بالا رفا به همین دلیل تست رو بستم تا چند روز دیگه یه بلاک بگیرم بعد تستش می کنم 

لینک به دیدگاه

attachicon.gifUntitled.png

همون طور که می بینید دما خیلی بالا رفا به همین دلیل تست رو بستم تا چند روز دیگه یه بلاک بگیرم بعد تستش می کنم 

دوست عزیز یک سوال

چرا تسک بار شما شفاف نیست؟ :blink: خودتون کردین؟یا کلا همینجوری بود از اول

اخه گرافیک تون هم خوب هست

لینک به دیدگاه

فعلا بیخیال اور شدم تا یه واتر بلاک بگیرم تا گرما رو پایین نگه دارم نمی خوام 990 تومن رو به باد بدم 

لینک به دیدگاه

درود علی جان

اورکلاک که همین طوری نیست که یکباره فرکانس رو بذارین 4500 و برین تست بگیرین!!!!

باید آزمون و خطا کنید و مرحله مرحله برین بالا تا به فرکانس 4500 و ولتاژ مورد نیازپردازنده خودتون برسین

ولتاژ هرپردازنده هم متفاوت با دیگری هست پس نمیشه گفت ولتاژ رو بذاری مثلا روی 1.25 و بری ویندوز!!!

باید کم کم ولتاژ رو ببرین بالا و ببینید تا کجا استیبل میشه!

این که دمای شما بالابوده بخاطراین بوده که ولتاژ بالا بوده ، و دلیل دیگه هم خمیر سیلیکون نامرغوب و درآخرهم ناتوان بودن کولر

اورکلاک مرحله داره

درضمن لوازم مورد نیازهم نیازداره

مانند کولرخوب ، تهویه خوب ، خیمرسیلیکون خوب ، مادربرد خوب ، پردازنده خوب

که شما بعضی هارو فعلا دارین

لینک به دیدگاه

دقیقا درست می فرمایید

من تا هفته ی دیگه واتر کولیگ رو راه می ندازم

و بین این چیز هایی که گفتید کولرخوب ، تهویه خوب ، خیمرسیلیکون خوب این ها مشکل داره که باید تغییر کنه 

البته یه ویدیو دیدم که  ihs رو چگونه بر می دارند و چه تاثیر بالایی در دما داره زیاد هم مشکل نبود فقط دقت فراوان نیاز داره 

فعلا باید صبر کرد

لینک به دیدگاه

خمیرسیلیکون زیرپردازنده رو بخواین عوض کنین ، کارخطرناکی هست و  اصلا پیشنهاد نمیشه و درضمن برای فروش پردازنده هم با مشکل روبرو میشین(این رو هم لحاظ کنین)

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من میگم یک حرفه ای باید فدایی بده CPU های مردم رو بگیره IHSـش رو جدا کنه دست مزدش هم بگیره .

لینک به دیدگاه

خوب امروز کل وقتم رو دادم پاییه اور کردن این cpu اول اینترنت رو زیرو رو کردم تا قوانیین بازی بیاد دستم

بعد یه چرت زدم

و با خون سردی کامل رفتم توی bios

و شروع به ایجاد تغییرات کردم  بعد از چندیدن بار شکست و نا امید نشدن تونستم cpu رو روی 4.58 استیبل کنم با ولتاژ 1.2 حالا می خوام ولتاژ رو بیارم پایین 

دما هم با v6 gt روی میانگینه 75 بود که فکر کنم برای این فرکانس بالا هست 

برنامه ی prime95 برای 4 ساعت روشن بود و همین الان تموم شد 

حالا 2 کار می تونم بکنم به این فرکانس راضی باشم و ولتاژ رو کم کنم یا فرکانس رو زیاد کنم ببینم تا کجا پیش میره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود علی جان

اورکلاک که همین طوری نیست که یکباره فرکانس رو بذارین 4500 و برین تست بگیرین!!!!

باید آزمون و خطا کنید و مرحله مرحله برین بالا تا به فرکانس 4500 و ولتاژ مورد نیازپردازنده خودتون برسین

ولتاژ هرپردازنده هم متفاوت با دیگری هست پس نمیشه گفت ولتاژ رو بذاری مثلا روی 1.25 و بری ویندوز!!!

باید کم کم ولتاژ رو ببرین بالا و ببینید تا کجا استیبل میشه!

این که دمای شما بالابوده بخاطراین بوده که ولتاژ بالا بوده ، و دلیل دیگه هم خمیر سیلیکون نامرغوب و درآخرهم ناتوان بودن کولر

اورکلاک مرحله داره

درضمن لوازم مورد نیازهم نیازداره

مانند کولرخوب ، تهویه خوب ، خیمرسیلیکون خوب ، مادربرد خوب ، پردازنده خوب

که شما بعضی هارو فعلا دارین

دوست عزیز درود بر شما 

من گفتم 4500 رو بزارین 1.253 که ببینیم رست میشه چون گفتن بالا نیومده گفتم شاید سیستم خوب پایدار نبوده و ولتا کم بوده اما مثل اینکه با کولر جدید که گرفتن مشکل حل شده دوست عزیز بنظر من شما با همین 4500 استفاده کنین تست فیزیکس بگیرین و همچنین hiper pi اگر با ولتاژ 1.2 اوکی بود میتونیم یه جورایی بگیم سی پی یو لو ولتاژ در اوده " تبریک "

لینک به دیدگاه

خوب 4.53 رو روی 1.21 هم بالا اومد بریم تست بگیریم 

لینک به دیدگاه

خوب 4.53 رو روی 1.21 هم بالا اومد بریم تست بگیریم 

علی جان یه تست باwprime 1024 بگیر

مواظب دما هم باش حین اجرای تست

اگه استیب بود تست hiper pi32m روهم اجرا کن اگه ok بود استیبل هست دراین فرکانس وولتاژ!

فرکانس 4.53؟؟؟

بیس کلاک رو دستکاری کردی؟بهتره فعلا بدون دستکاری اون فقط با افزایش ضریب اورکنی و به نتیجه برسی

لینک به دیدگاه

قبل از تست

post-14499-0-21864100-1390857516_thumb.jpg

در آخر تست wprime 

این برنامه ها بیشتر از حد مشخص شده ولتاژ می کشن 

post-14499-0-35906200-1390857595_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

علی جان یه تست باwprime 1024 بگیر

مواظب دما هم باش حین اجرای تست

اگه استیب بود تست hiper pi32m روهم اجرا کن اگه ok بود استیبل هست دراین فرکانس وولتاژ!

فرکانس 4.53؟؟؟

بیس کلاک رو دستکاری کردی؟بهتره فعلا بدون دستکاری اون فقط با افزایش ضریب اورکنی و به نتیجه برسی

ضریب فکر کنم رو 44 باید باشه برای تمام core ها وبیس کلاک رو روی 103 گذاشتم افزایش بیش از حد بیس کلاک سیستم رو خیلی نا پایدار می کنه 

یه دفعه بیس رو بردم روی 125 و ضریب روی 35 فکر کنم سیستم بالا اومد بعد از چند دقیقه ترکید

لینک به دیدگاه

در ضمن ولتاژ روی حالت منیول هست بعد از این که خیالم راحت شد رو ادپتیو می برمش 

از دست سایت کلا از ساعت 12 به بعد خیلی کند می شه پرشین تولز هم ترکیده 

لینک به دیدگاه

ضریب فکر کنم رو 44 باید باشه برای تمام core ها وبیس کلاک رو روی 103 گذاشتم افزایش بیش از حد بیس کلاک سیستم رو خیلی نا پایدار می کنه 

یه دفعه بیس رو بردم روی 125 و ضریب روی 35 فکر کنم سیستم بالا اومد بعد از چند دقیقه ترکید

تست بدنیست خوبه!

باضریب کارنکن فعلا!!!

افزایش ضریب هم pci رو بالا میبره هم فرکانس رم رو که برای شما پیشنهاد نمیشه

روی همون 100باشه و کلاک روروی 45 بذارکافیه.

حالا تست hyper pi 32m 

لینک به دیدگاه

چرا افزایش بیس مناسب نیست attachicon.gif3.jpg

چون با افزایش بیس کلاک ضریب pci که مربوط به گرافیک هم هست بالا میره و هم فرکانس رم ها بالاترمیره وممکنه باعث ناپایداری درسیستم بشه

بهتره برای استفاده 7/24  روی همون 100 باشه مگراینکه بخواین رم هارو هم اورکلاک کنین که خیلی تاثیرگذارنیست!

درضمن مادربرد سابرتوس برای بالا بردن بیس کلاک خیلی مناسب نیست ، به دلیل نوع طراحی مادربرد برای شرایط سخت ، قابلیت مانوردرمبحث اورکلاک رو محدود کردن

لینک به دیدگاه

بله بیشتر این مادر برد برپایه پایداری نه ناپایداری

لینک به دیدگاه

دوستانی که از hyper pi استفاده کردن می تونند زمان 32m رو برام بگن ممنون 

لینک به دیدگاه

این هم روی 4.7 با ولتاژ 1.28 

میانگین دما هم فکر کنم 80 بود از دیشب prime98 باز بود و الان یه شات از wprime قرار می دم 

post-14499-0-07131600-1390894772_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...